Gala premiär Happy Feet

Idag var vi på bio och såg Happy Feet på Rigoletto i stan. Jisses va folk det var och va mkt gosaker de bjöd på... Tim kände igen många kändisar som var där med sina barn. Filmen var helt kanon med ett bra budskap och förstås lite sorglig MEN ett lyckligt slut.

Tim´s behandling förra veckan gick bara bra, känns skönt att han inte har lika svåra biverkningar längre fast utan helt o hållet är det inte.Han blir ju trött o får huvudvärk. 
Vi jobbar på att skolan ska förstå att Tim VERKLIGEN behöver en assistent och det NU! Och att han inte kan vara  där 100%  förstår väl alla.Snart blir jag galen att man ska behöva tjafsa o bråka om saker som ska vara så självklara. Det är väl bara att försöka tänka sig in i vår situation. *morr*
Vi har en fantastiskt tjej på ALB som heter Pia som hjälper oss med TIms utveckling och vad han behöver extra hjälp med. Hon har  gjort  tester på honom och i onsdags fick vi resultaten o de var inte alls så illa som vi trodde.Pia Du är en ängel., bättre "lyssnerska" finns inte, Tim längtar till att få träffa Dig snart igen. 

Det vi hårdjobbar på just nu är att få bröderna Ahlgren att samsas. De håller på att ta kål på varandra och oss! Tim försöker anstränga sig att inte haka upp sig och leka "polis" plus att vara på Johan hela tiden. Det är ju alltid en bra början....

Hur ska alla fira jul & nyår i år då? Berätta!!
Vi ska fira hemma här i Bandhagen.

Ha det så gott!
Glad 1a advent!
Janne & Anna Karin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback