Äntligen fredag!

Så var det äntligen fredag! Tim´s sista spruta för ett par veckor. Nästa behandling är i tablettform och är veckan innan vi åker till Mallis. Som vi nu tänker genomföra trots allt!
Han mår jätte bra just nu och det känns UNDERBART! Tom fått lite färg i ansiktet! :-)
Ingen skola den här veckan, vi har bara tagit det super lugnt, ingen stress, såå skönt!

Idag träffade vi Göran och Tony inne i stan. Göran skulle bjuda oss på smarrig glass.Tim spaceade loss på smakerna choklad, jordgubb och polkagris.De är ju såå ovanliga- *skrattar* Själv tog jag Valnöt och casata. Det var verkligen smaskens!
Tim fick även sin efterlängtade födelsedags present av Göran, en Ipod med 4gb.Jisses va fin den va! Janne har suttit här hela kvällen och försökt förstå sig på den men vi kommer nog på hur den funkar så småningom!

Såg ni melodifestivalen i går... det gjorde vi!Såklart! Laddade till tänderna med papper och penna sen satt vi poäng på alla låtar. Tim fick flest rätt på antal låtar som gick vidare. Men här hemma röstar vi hel finskt i år! Första o sista gången säkert! Hejja Lordi!
Jag har iofs redan hittat min vinnare och det är rumäniens bidrag.Så nu får vi vänta o se hur det går i morgon!
Så glad så glad att Tim mår bra!

Vad är det mer som har hänt på den här veckan....jo , hur kunde jag glömma...jag har fått min 5:e Uvi bara på det här året! Knasjobbig!
Janne och Tim var och spelade Bowlingturnering förra lördagen. Det var 30 vuxna och Tim som ställde upp. Gissa om jag blev förvånad att Tim blev en av de 8 bästa! Det tycker jag är starkt gjort. Han fick tom ett tröstpris. En slagplatta och trummstockar från Yamaha. Första pris var ett nytt trumset.

Jo måste ju bara säga tack till alla som skrivit i gästboken. Jag blir så glad när ni är inne o skriver till Tim, det betyder så mycket för honom. Verkligen!

Nu måste jag hoppa isäng!
Och till Jenni...vi mååååste ses snart *S*

Kramar från en glad AK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback