Sååå ledsamt!!

Ja då var det dax för nästa bakslag igen!
Tim har sagt att han inte hör så bra på väntra örat så idag var vi hos specialisten som berättade att Tim har tappat ca 70% av hörseln på det örat. Även  på högra örat har det minskat lite men inte så drastiskt. Detta beror mestadels på alla cellgifter som han har fått, troligtvis de som han fick i droppform.Tim tog det med ro, han gick o badade med övriga familjen på sjukhusets varma bassäng. Det tar ett tag för oss att inse vad som egentligen har hänt. Fan vår son är nästan döv på ena örat!! Hade inte Tim haft cancer och man hade fått det här beskedet så hade man ju nästan dött. Nu tar man det med ro, o tänker ja  det är ju inget livshotande i allafall. Så nu får man tänka på att han inte hör så bra när man står på vänster sida om honom. Det blir till o ändra plats i skolan mm. Ja det har varit många bakslag det här året. Först  med skolan, sen epilepsin o nu hörseln...vad  mer skall komma?? Räcker det inte nu??? Känner mig så tom men ändå så jävla arg! Tycker så synd om honom, alla bakslag som han får stå ut med.Vår lille Tim, vi älskar Dig så!

Kommentarer
Postat av: 15-åriga Miia

Jag vill inte låta som om att det inte är någon "synd" om Tim utan vill bara säga att man klarar sig fint även om man är hörselskadad (som jag) eller döv. Jag själv är gravt hörselskadad men klarar mig fint och har bra betyg ;)
Ville bara säga det så att det inte blir en för stor oro inför det "lilla", ni har andra saker att tänka på. Även om jag instämmer i att det borde ha tagit slut för länge sedan!
Mina lyck önskningar

2007-06-25 @ 22:09:07
Postat av: Moa

kollar igenom Tims blogg nu, jag har en kompis som är hörselskadad, döv på ena örat och 50% hörsel på andra och som du säger så får man tänker på att man sitter på rätt sida om henne (spec om det är mycket ljud runt omkring) men i övrigt brukar det fungera bra. hon hör såpass bra på sitt hörande öra att det funkar med skola och sånt, så jag hoppas det kommer gå bra för tim också med hörseln!

2008-01-18 @ 16:21:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback