Jul Kul i Globen

Vilken rolig dag vi har haft. 7 lyckliga barn o 3 vuxna även dom lyckliga hade äran o gå på Jul Kul i Globen.Vi blev bjudna av Åsa på Folkparkernas Programbolag som har hand om Zillah & Totte, Nalles resas ambassadör. En dag som blev väldigt uppskattad.Vi tackar en än gång Åsa som gjorde detta möjligt.
image198T & Z med några från Idol
image199Markoolio
image200Mojje
image201Finalenimage202Hela gänget! Tjejerna var lite besvikna för de ville så gärna ha autografer från Idolerna. Men då var man tvungen o köpa cdn o stå i en lång lång kö. Lite trist!

Ja det här var vår lördag.
Anders har varit här o fixat o donat. Klinkat  klädkammaren som blev så fin.Tack Anders, Du är en klippa!

Tim har inte mått så bra den här veckan. Han har haft flera ep anfall. Det längsta var på 5 minuter vilket är långt för honom. Då står han bara o hummar o är inte alls närvarande. Läskigt!
Han har även låga värden och dessutom åkt på en öroninflammation. Så nu står han på penicillin i en vecka, stackarn.
Janne åkte in med Tim till Alb i morse för att ta en koncentrationprov för Ergenylen (epmed) så på måndag vet vi nog hur det ligger till.
Vi har fått MRT-tid i januari, som tur var fick vi den på en måndag. Det är så jobbigt o göra den på onsdagen för då måste man vänta tills nästa tors-fredag men nu får vi svar redan på fredagen. Så nu gäller det! Måtte det visa lika bra den här gången.

Nästa fredag bjuder mormor oss på julbord ute hos henne i K-ängen. Det ska bli mysigt. Hoppas de har ris a la malta i år, det och kalla revbenspjäll o skinkmacka med rödbetssallad räcker för mig :)

Om allt funkar ska vi även på den årliga julfesten på söndagen.  kul kul kul.

Tim var på Stockholm Horse Show förra helgen med Sarah. Vi hade fått biljetterna dit från Nalles Resa. Tim tyckte det var helt okej medans Sarah var mer lyrisk ;)
Han har även kunnit med att gå på sitt första release party närSasa Ling släppte sin första skiva. Kalasbra! Köp!
image203Sasa Ling

Nu är det inte långt kvar till Lucia. Johan övar på sin vers om och om igen. . När alla ljusen brinner då är det jätte kul, alla klapparna o tomtarna önskar alla en God Jul.Han är så duktig.
Jag fullkomligt älskar julsånger, det blir en speciell känsla då. Väntar bara på lite snö nu ....
Nu är det dax o knoppa..natti natt

Glöm inte o skriva..ja ni vet vad...i Gästboken
http://hem.bredband.net/b333120
Var rädda om varandra!
Kram!

Kommentarer
Postat av: Maria

Följer er som vanligt. Kul att det var bra igår. Ville bara lämna ett spår...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback