Tisdagen den 6 mars 07

Ja tiden går, snart fyller Tim 10 år bara 14 dar kvar.Tänk vad tiden går fort, tycker inte det var länge sedan jag satt med honom i famnen på BB. Vi vet inte hur vi ska göra med kalas och så, orkar vi med det egentligen? Men man vill ju så gärna för Tims skull.
Idag har vi varit på ALB för att lämna blodprov och att ha musikterapi med Noomi. Det är nåt han verkligen gillar. Där får han lära sig spela gitarr o i dag lirade han även piano. Man blir tårögd när man sitter där o lyssnar på vad han har lärt sig bara under en timme. Tanken är att han ska öppna upp sig och berätta hur han verkligen mår. För bra mår han ju inte.Och idag hade han börjat öppna sig, det tar tid säger Noomi och vem har bråttom egentligen. Tycker det är så bra att han gillar o gå dit.
 Värre är det med skolan, där har han inga direkta vänner, som det verkar iallafall !!



Efter besöket på sjukhuset åkte vi in till city för att äta. Tim fick bestämma och han ville gå på restaurang...inte för att jag kallar ett kebabhak restaurang men men..bara han blev nöjd, Sen gick vi på hötorget o köpte fina tulpaner.
Vi gick även och klippte Tim idag, så nu är han väldigt korthårig.Frisören har klippt Tim tidigare och han är så snäll, varje gång vi ska betala så säger han Nej! jag vill klippa honom gratis o han kan komma in när som helst.
Sånt värmer verkligen,små roliga saker i vardagen.
Heidi det var jätte kul o tjööta med dig, vi ses den 14 juni!

Kram!

Kommentarer
Postat av: Heidi

Hej hopp!! Tackar detsamma, det var verkligen kul coh pratas vid sist!! Hoppas verkligen ni får till en dunder grej till den 14e juni!! HAr lagt in det i kalendern iaf!! :)

Kram vännen!

/Heidi


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback