Eurovision...

Så var det dax igen då för Eurovison song contest! Vilket vi i familjen Ahlgren är glada för. 
Vi satt samlade framför tv´n igår med block o penna och röstade på vilka vi tyckte skulle gå till final.
Men tänk att alla tycker så olika. 7av 14 som vi tyckte var bäst gick iallafall vidare. En av dem var Moldavien. Vilken röst denna lilla tjej har. Synd om grannaländerna Norge och Danmark som inte gick vidare. Vilket  vi trodde absolut DK skulle göra. Men men imorgon vet vi hur det går, vi håller alla tummar för rocken i år, alltså Finland och Moldavien. Johan ser fram emot att få se Lordi igen -  Hard rock haleljuja!

Tim gjorde en MRT igår. Struligt blev det, förseningar som vanligt. Efter 3 timmar var det äntligen klart o de skulle ta nålen. Då var det stop i portacathen så de fick ge "propplösande" medel som han fick ha i 1½ tim innan han fick åka hem. Under tiden målade Tim en sån söt liten tavla som står på ett staffli. Den finns att beskådas här hemma på vår nya tvbänk. Jag håller alla tummar o tår för att bilderna ska visa en nedgång på tumörena. Gode Gud gör så att det är borta helt!
Blir så ledsen av att läsa på andra barns hemsidor, varför finns det ingen rättvisa? Här har vi en liten stackars tjej som kämpar för livet o sen sitter det "folk" på parkbänkarna o inte uppskattar sitt liv alls.

Igår satt Tim o jag och gjorde matte. Tim har nu gjort ut sin matte bok, hurra va bra. Men det var sida som jag inte förstod alls, inte Janne eller Elina heller. Så vi hoppade över den biten. Men så i morse kom Elina upp o sa att hon legat o tänkt på hur det skulle va så nu är den sidan klar oxå, ja nu hoppas vi att det är rätt tänkt bara :)
Tim har det svårt med matten, hur man tänker logiskt. Han har inte fått lära sig att alla räknesätten hänger ihop. Låser sig när jag försöker förklara osv. Skrivstilen går det inget vidare med heller. Ja vad är det som går bra egentligen på skolfronten, ja säg det gott folk. Snart är det skolavslutning och vi vet nu att Tims nya fröken heter Lena. Jag hoppas för guds skull att en assistent finns till hands för Tim när han börjar 4an. 

Sommarlovet närmar sig med stormsteg och vi har inget direkt planerat mer än Almers hus inbokat. Ska bli skönt o få komma ner dit under sommarmånaderna för en gång skull... precis som vi har varit där så många gånger haha en gång tidigare i september. Då ska jag till Gekås o shoppa iallafall.
Vad ska alla andra hitta på i sommar måntro?
Jag skulle så gärna vilja åka bort med Janne nån vecka. Vi har inte haft tid för varandra på snart 3 år. Lite mer vuxentid skulle uppskattas.

På söndag ska Tim spela match mot Örby. Det ska bli spännande o se om grabbarna slirar lika bra som de gjorde mot Norsborg. De var grymt duktiga  och väldigt stolta över deras första seger. Heja Hais 97!
Någon som känner någon som vill sponsa killarna? De har ingen ekonomi och behöver nya knickers strumpor vattenflaskor  ja you name it. Tacksam för förslag.
När vi ändå är inne på sponsring så måste jag ju berätta om Nalles Resa. Vi har ringt o mailat o stått i hela veckan och nu har Janne lyckats fixa jackor med nalles logga på till oss i styrelsen. Men det rullar på, snart är det dax för uppdrag leksaksutlämning på ALB. Då får Tim jobba hårt :) vi hoppas att Amy kommer upp o hjälper honom.
 Vi ska hem till Philip och hans föräldrar i helgen och hälsa på. han är så otroligt söt den lille grabben. Det ser vi fram emot.
Nu ska jag ordna med middagen, kycklingfileér i sataysås.
Ha en skön helg o var rädda om varandra.
Tim älskar Dig så! Johan älskar Dig så!
-A-

Kommentarer
Postat av: rosenblom

Hoppas på Ungern. Grym låt. Finland och Moldavien faller mig också i smaken. Kommer dock sakna Cypern...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback