Känns fortfarande jobbigt

Efter 4 dar känns det fortfarande lika jobbigt. Svävar liksom mellan två världar. Man kan aldrig sätta sig in hur det är OM... men visst tänker man så vissa stunder. Det gör så fruktansvärt ont i en. Många frågar hur vi orkar? Det gör man, man måste!  Visst, man lägger på en mask när man träffar folk ute. Kanske mest för att man ska orka själv inte vet ja.. men va 17 nu får det va nog, Tim måste klara det här. Ber att just den här medicinen ska funka, snälla gör honom bra igen min lille Tim. Vet varken ut eller in snart.
Pratade med sjukan igår angående medicinen, vi har ju sett att Tims hår har tunnats ur och han vägrar att tappa håret igen. Han sa att han vägrar gå till skolan om han tappar det igen. Ja det var ju några som va rätt elaka mot honom när han tappade det sist.Barn kan vara så grymma utan att de vet vad för konsekvenser det har. Men tunnare har det tyvärr blivit iallafall. Så jag ber er: Säg inget, absolut inget! Det är väldigt känsligt.Man kan säga hundratals gånger att "Det viktigaste är att man blir frisk" och JA! absolut klart att det är så,men förklara det för en tio-åring. Man får hur många råd som helst av folk hur man ska agera,men det är inte så lätt när man ska förmedla det till sin älskade son. Man kan bara upprepa det som andra i samma situation uttrycker det! Är man inte, eller har varit inne i samma sits så kan man aldrig förstå.Så var det för oss också.Vi kunde kanske tänka oss in i det eftersom man har barn,men allt blir bara till en dimma när det drabbar ens egna.

Tack alla ni som har skrivit så fina kommentarer här i bloggen, DET VÄRMER! Fortsätt gärna för det gör oss bara starkare. Glöm inte att skriva i gästisen :
http://hem.bredband.net/b333120
kRaM

Kommentarer
Postat av: devold

Hei på dere. Jeg er far til Stian fra Norge som har fått samme beskjed som Tim. Verden går i grus når man får en slik beskjed. Vi har fulgt deres kamp mot cancern, og ønsker dere lykke til videre. Stå på.

2007-05-24 @ 01:28:57
Postat av: Boel

Hej hela familjen!
Blir ledsen när jag läser hur det går för Er men säger att det måste fixa sig. Förstår hur Ni känner det och hur det är när rullgardinen bara dras ner framför ögonen på En. Blir också så trött av folk som gnäller på bussar och pendeltåg m.m. som är försenat som om det inte skulle finnas andra saker att bry sig om. Ex. sina medmänniskor.
Det var inte skoj att höra detta med håret. Ja barn kan vara för jäkligt elaka men trodde i min enfald att när någon är sjuk så kanske man höll inne med elakheter. Ja ibland så undrar man vad det är för värld vi lever i. Varför skall barn, oskyldiga barn drabbas. Blir rent ut sagt förbannad.
Fina bilder på dig Tim i fotbollsmunderingarna. Kul att se att du spelar fotboll. Det gör min som också. Han är 17 år och spelar i Vendelsö IK. Ibland säger han att han tröttnat men så kommer han igång igen och det är kul. Själv är jag lagledare i laget så det blir en del matcher att titta på.
Vi håller alla tummarna för dig och hoppas att det går bra med tabletterna.
Många kramar till Er alla
Boel Stefan Marie och Christopher

2007-05-24 @ 14:25:23
Postat av: Morris

ÅH NEJ!
Stackars Tim, o hela familjen förstås...
Den där jä.. sjukdomen den går sin egen väg utan
pardon. Ja man kan inte förstå att han orkar gå igenom så mkt som liten kille...strongt!
Det är verkligen orättvist. Han som är så fin.
O ni är också väldigt starka o fina ...
Glöm inte det!
Hoppas hoppas o håller tummarna att det inte blir värre nu utan bättre...man måste helt enkelt försöka tänka positivt.
Vet att det känns hopplöst men ni klarar det!!!
STOR KRAM / Morris

2007-05-24 @ 16:12:53
Postat av: Heidi

Hej på er!!Skickar en värmande styrkekram till hela familjen och hoppas tabletterna hjälper! Trist med håret, att barn kan vara så grymma, det är ju för hemskt!
Många kramar från oss iaf!! Hoppas vi kan ses i sommar!!
//Heidi

Postat av: --mm--

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Tårarna trillar ner för kinden. HELVETES JÄVLA SJUKDOM!!!! Hur kan det få vara så fruktansvärt jävla orättvist. Så tufft att få detta negativa besked igen med ökad behandling igen. Man vänjer sig aldrig! INGEN förstår hur jävligt detta är för Tim och för er.
Kämpa kämpa! På den igen bara!
Många kramar från Maria med Olivia
i Huddinge

2007-05-31 @ 14:45:30
URL: http://enmammas.blogg.se/
Postat av: Morris

Hej Tim o hela familjen!
Grattis till Johan 4 år idag!!! Hipp hipp hurra! För Johan idag...Hoppas ni får en fin dag i solen.
O Tim, tänker på dig...håller tummarna för att du ska må bättre snart. Du är ju världens bästa kille.
STOR Kram från Morris.

2007-06-08 @ 10:20:18
Postat av: Sandra

Hej Tim,
Tänker på Dig och önskar jag kunde göra något mer än att känna med Dig. Din sida är kalasfin och det är starkt av Dig och Din familj att dela med er av er situation. Med en stor förhoppning om att saker ska bli bättre. På tal om hår, kolla in Henke Larsson och Martin Stenmarck, coola killar!!!
Kram
Sandra

2007-06-10 @ 01:50:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback