Paris here we come!

I morgon kommer taxin att hämta upp oss klockan KVART I FEM! Det är ju då man sover som bäst eller hur. Barnen har lovat att gå o läga sig senast kl 19 utan nåt tjafs, vi får väl se hur det går med det. Det ska bli grymt kul att få se Paris o Disney world. Har varit o köpt en nytt 4gb minne till kameran idag allt bara för att få så mkt med oss hem som möjligt. Hoppas att det inte regnar allt för mkt på oss när vi ska åka alla karuseller o så. Själv har jag rejält ont i tanden fortfarande, rotfyllningen vill sig inte så igår fick jag penicillin, får hoppas att det ska hjälpa för värken som jag har nu gör att jag bara vill bli av med eländet, dra ut skiten så att säga. Har fått värktabletter av Helene eftersom det var svårt att få av tandläkaren. Tack så hemskt mkt för det o tack för den utomordentligt goda middagen. Snacka om buffébord! hade jätte trevligt. Hoppas att ni ska trivas med Svinto de här veckorna nu. Helene ska nämnligen ta med Svitno på semester till Gotland när vi är bortresta. God bless.
Vi tog blodprov på Tim igår o värdena är helt okej, känns bra, trots att han är hostig o förkyld. I slutet av juli är det dax för nästa mrt, måtte de va bättre då. Just nu ligger Tim o spelar på Johans DS, han verkar lite spak, äter inte speciellt mycket,är allmänt trött. Men han ser fram emot o få flyga i morgon bitti. Stort tack till min stora dag som gjort dettta möjligt! Tack mor o far för pengarna! (:
Och tack till Jenny som skickar så fina o söta kort och presenter till Tim. It means a lot.
Summa kardemumma, Tim mår hyfsat bra, vi åker till Paris, firar midsommar på Kungshatt, sen vidare till Turkiet, Janne o Johan mår bara bra, Svinto springer loss på Gotland o jag har tandvärk.
Ha en skön sommar o var rädda om varandra man vet aldrig vad morgondagen har i sitt sköte.
Kram på er!

I morgon är det dax igen!

Ja vi hoppas det iallafall,, för då är det dax för cellgifter i omayadosan i huvudet igen. Åhh så jag hoppas att dessa gifter ska ta död på cancercellerna. Jag vill inte förlora den jag älskar mest på denna jord. Får ont i magen bara på tanken att inte få se Tim växa upp, se honom växa, dejta sin första tjej, och att kanske en dag få bli världens bästa farmor till lilla Emma Matilda.Ryser av tanken, tårarna strömmar ner för kinderna ,jag MÅSTE sluta tänka så här för det MÅSTE bli bra, jag tror på mirakel. Så är det!
Vi skulle ha åkt till Gotland nu på torsdag men Tim vill absolut inte åka så vi stannar hemma. Johan har avslutning på dagis o ska uppträda. Det ska bli så kul o se för han har verkligen tränat o vi får inte veta vad han ska göra. Min lilla kille! Sen fyller Johan 5 år på söndag så på lördag ska vi ha kalas för de större o för de mindre på söndag. Än så länge har bara en svarat fast de har tills i morgon o svara så. Johan har väntat på den här dagen i över sex månader så det har blivit många frågor hur långt det är kvar till den stoooora dagen. Men snart är den äntligen här. Tänk vad fort det har gått, 5 år jösses. Vet bara inte vad jag ska köpa i present. Han älskar bilar bilar o åter bilar men han har ju de flesta så...

Måste ju berätta att Tim o jag var på världspremiären av Indiana Jones på Rigoletto. Kanon bra film , måste bara ses. Den hade allt som en Indy film brukar ha, spänning, dramatik o humor. Vi bestämde att den fick 4-4½ av 5. Tack LG!

Snart bär det av till Paris, vi flyger FREDAGEN DEN 13!  En tur dag eller hur?! Är där till tisdagen den 17:e o då är det bara o packa upp för att sen tvätta o packa om på nytt för på midsommardagen åker vi en vecka till Turkiet- Side. Vi åker med Solresor igen fast jag sa förra året att aldrig mer solresor. A second chans!
Ska bli så skönt o kul o få resa bort med hela familjen bara för att få ha skoj.
Lovar att ta massor av bilder. Tror tom att jag ska köpa ett till minneskort till kameran.

Nu ska jag ta med Svinto ut i solen, han ligger o sover uner sängen som vanligt.
Kram!