Bilder

image249
Louise från Min Stora Dag
image250
Tim efter strålkniven
image251
Janne m Fru Bilia Segeltorps lunchrestaurang. Kalasmat!
image252
Tim i vitsippslandet
image253
Stora fina blåmärken, följd av låga värden!
image254
Almers Hus Varberg. Här liras det fotboll till max.
image255
Brorsorna
image256
Åsa & Micke Wallenholm - Härliga vänner
image257
Cina & Magnus -  Oxå härliga vänner
image258
Svinto 6 månader!
image259
Här lirar Svinto boll m killarna
image260
Testar den nya grillen jag fick av Anki m fam´, Funkar kalas!
image261
Tony fr Malmö - Glad o trevlig kille!

Nu har jag uppdaterat lite m bilder.... fler kommer inom kort!
KRAM!

ÄNTLIGEN!

Tim har fått börja kuren. Äntligen! Tänkt att man kan bli så glad att ens barn ska peta i sig en massa cellgifter. Det tog på krafterna förra gången så den här gången blir det halv dos. Så vartannan dag blir det ett litet vitt piller o flytande varje dag i två veckor.Hurra.

Tim har varit trött de sista dagarna, vet inte vad det beror på riktigt? Kanske solen? Han har bestämt att han inte ska följa med killarna i hjärngänget till Gotland, dels ska vi få "kur i hjärnan" o sen tror Tim stenhårt på att båten kommer att sjunka o att han ska dö. Så det är avbokat o istället åker vi till Turkiet, Side på midsommardagen. Vi fick med oss Fam Edvardsons vilket glädjer oss mkt. Så Janne lär trivas som fisken i vattnet för vi har all inclusive o baren öppnar 9.30! Schååål.

Själv har jag varit hos tandläkaren, lagade en tand som spruckit o sen fixade han lite på mina framtänder. Han  sa att jag har frätskador o frågade om jag drack läsk? OM jag gör, är ju Cola beroende. Så nu är det slut med det... iallafall idag ;). Dessutom pillade jag så mkt på framtanden som han gjort så fin så den gick sönder(aningens flisa).Hmm ska ringa imorron o boka ny tid. Klantigt av mig som skulle vara där o pilla!

Nu ska jag laga mat, soppa m vitlöksbröd blir det för min del. De övriga i familjen mår bra fint!
Kram!


Ny kur på gång

Vår sköterska ringde o sa att i morgon ska Tim få starta med cellgifts injektionerna i dosan i hjärnan. Detta gjorde han för två år sen så det är inget direkt nytt för Tim men självklart nervöst för oss alla. Äntligen ska de få sig en omgång, de dumma cellerna!
Min älskade Tim, du kämpar så tappert må du vinna denna kamp.DU MÅSTE!
Håll tummarna för Tim i morgon att den här kuren biter ordentlígt.
Kram på er igen!

Hemma igen!

Efter ett par underbart härliga dagar nere i Varberg är vi hemma i vardagen igen...tyvärr. Jag vill tillbaka ner där stressen inte finns. Vi kom ner vid 22.30 på onsdagen kvällen, sent men det var det värt. Barnen sov nästan hela bilresan ner.Tim fick ju blodpåfyllning innan så vi kom inte iväg förrens kl 18. Väl nere fick vi ett varmt mottagande av våra härliga vänner. Så skönt att vara med dem som är inne i "skiten". de vet verkligen hur man mår.

Vi åt såklart glass på tre toppar, jag tog den grekiska varianten med jordgubbar...mums!
Det blev inget badande nere på spaat den här gången, ungarna hade så kul att de ville inte gå ner o bada. Tim träffade en mysig kille från Norrland, Petter som var lika gamal. De hade kul om dagarna, lirade fotboll spelade wii o satt bara o myste i soffan på kvällarna.
Tyvärr blev det ingen massage för mig..nu får jag stryk av Helene!! *aj aj* men det fanns inga lediga tider dessvärre. Så det får bli i augusti när vi far dit igen.
Summan av kardemumman är att vi VERKLIGEN behövde de här dagarna , fast de var få så känndes det som dubbelt upp.
Måste ju säga att vi shoppade loss på Gekås, hela 6000 t.om.kul kul kul.

Tim har fått en önskan uppfylld av stiftelsen Min stora dag: Vi åker till Paris o går på EuroDisney den 13 juni. Det ska bli så kul. Vi var o fixade pass til barnen. Johan såg ut som värsta huliganen på kortet men ack så söt.
Vi ska stanna två dagar utöver så nu letar jag efter ett bra o billigt hotell inne i centrala Paris.
 Någon som kan ge nåt bra tips för jag är helt lost i Paris?????!!!

Jag vill så gärna skriva mer men jg har tyvärr inte orkan i dag känner jag...sorry

Kram!


Varberg nästa

Ja det är sant! Vi åker ner ett par dagar till Almers hus o bor ihop m Fam W & E. Det ska bli så kul o få lämna Sthlm för ett tag. Vi trodde vi skulle kunna åka iväg tidigt nnnnså blidde det såklart inte. Tim var tvungen o lämna prover idag o läkaren tyckte det behövdes lite blodpåfyllning o det tar ju ett par timmar så nu när klockan är halv tre har vi fortf inte kommit iväg! MEN vi åker i kväll i vilket fall som helst!
Tack Fam Edwardson som tar hand om lille Svinto under de här dagarna, Ni är guld.
Och tack till guldklimpen Helene, * ja jag lovar att ta en massage....bara för Dig gumman*

När jag ändå håller på med o tacka vill jag säga STORT TACK till LG, ja du vet ju vad det gäller. Tim blev jätte glad fast det kanske inte visade sig utåt. Det ska bli så spännande! Tjoohooo.. först ut! nana naa naa naaaana naaaa...

Ja jag ska väl ta o packa klart här..
Är på ett strålande humör idag, kan inte bli nåt annat, Tim blev överlycklig (hoppade upp o ner)när han fick veta i morse om Varbergresan. Nu ska vi smälla i oss glass ute i trelövsläge---hmmm.. o kanske en tripp till Ullareeeeed. (:

Kram på er alla goa
oxo

Tim o pappa Janne sep 2002

Tim o pappa Janne sep 2002

Mina söta killar

Mina söta killar

Ingen start nu heller!

Näe de här cellgifterna slog verkligen ut alla värden i kroppen. Jag vill så gärna att han ska få starta!! Hans trombisar låg på 24 (150-400) ujujuj! De måste vara minst på 100 för att få starta. I fredags låg de på 34, alltså en sänkning! Inte bra inte bra...
För övrigt är Tim pigg men han går inte i skolan sen en vecka tillbaka! Vi är rädda att de ska hända nåt tex få en boll skjuten på sig, knuffad eller nåt annat. Han har grymma blåmärken på hela kroppen.
Det blidde inte någon musikterapi idag, Noomi var magsjuk! Så vi fick nöja oss med ett blodprov, fast det var svårt det med..ska inte gå in på detaljer.*hmmm*
I morgon är det Bup dax igen, Tim älskar o gå dit. Där får han spela memory vilket han är grymmare än grymast på. Jag kan aldrig vinna över honom idet.Puss!
Janne har köpt en scooter/moppe , en jätte fin blå liten sak ;)  Tim o Johan går bara o väntar tills den blir reggad så de kan få sitta bakpå. Själv nöjer jag mig o se på.
Tim vill så gärna åka utomlands, helst där det finns vattenrutchbanor på poolområdet. Men i dagsläget ser ekonomin skral ut, men vi ska nog lyckas klara det !
Vi har haft fina dagar ihop, ska försöka filma lite mer .. det känns så fånigt bara. Men jag lär nog inte ångra det.

Nu ska jag få grabbarna isäng, det blir svårt o få dem o sova när vi alla sover i samma rum.

Var rädda om varandra!
Kram! 

Ingen cellkurstart idag heller!!!

Hmmm ja det blidde inte nån start i dag heller, Tims värden låg super lågt, trobocyterna låg på 19 o de ska ligga runt 100 om de ska påbörja kur. Det visar kanske att den är cellgiften funkar o andra sidan blir jag orolig att tumören växer sig större hela tiden vi inte "kurar"! *grubblar*

Tim är hur som helst på benen, visst är han tröttare än vanligt men lika go för det. Min älskade Tim!
Vi var på Elgiganten o bokade upp oss på ett GTA4 idag o då kunde man få en moppe när man köpte en mobiltelefon. Tim sa: " Jag vill oxå ha en moppe, jag svarade ja men det är "bara" fyra år dit, det går fort" ja men jag kanske inte har så lång tid... ja va svarar man på det.. SJÄLVKLART har du det gubben.

Det gör så in i bängen ont i hjärtat o veta att .... näe jag ska inte fortsätta o skriva det jag tänkte  för min , vår Tim ska klara det här!

Har tagit fram kameran för att fota igen, tog en massa kort när Tim åt frukost i morse. Var ju tvungen o skvätta några tårar då såklart.Vet att Tim tycker det är jobbigt så jag reste mig plockade undan smörpaketet. Sen kom han o blåste mig på kinden för att torka bort tåren som var kvar. Åhhhhhh jag blir galen av tanken...

Näe Rita vi har tyvärr inte hunnit med att måla ännu. Vi har haft fullt upp den här helgen.
I lördags kom familjen Wallenholm över på ett härligt spontan besök. Det är så kul när folk bara "dyker" upp med en påse bullar i näven o säger hej! Det välkomnas!
Har även fått frågan hur jag vill bli bemött, jag kan väl säga att jag inte vill bli bemött med en klapp på axeln o huvudet på sne med frågan hur är det? Det drar bara ner mig ännu mer. Jag svarar gärna på frågor men om det är en extra känslig dag/tidpunkt så byter jag ämne ganska snabbt, jag berättar detaljerat om jag orkar! Hoppas ni förstår! Ring, maila eller skicka gärna ett kort, allt gör oss glada!

Så här såg långhelgen ut för oss:
Ons: Kom morbrorDaniel över o lirade spel med barnen

Tors: Bio på Heroncity, vi såg Super hero movie, den var väl sådär,Lekplaneten i en timme sen vidare till Huddinge brandförsvar för att spana in hur bandbilarna funkar. Vi fick kapa taket på en bil, hur häftigt som helst.*impad*
Tim träffade läkaren som skjöt upp kuren pga låga värden.

Fre:Johan vaccination,va i haninge centrum o kikade.

Lör:Vi gjorde nåt men kommer inte ihåg. Wallenholmarna kom hit o vi gick ut o käkade på den otroligt lyxiga lokala restaurangen.

Sön: Tim var o sjöng in en ny låt hemma hos Perre i Huddinge. Han är såååå duktig! Vi åkte över till Wallenholmarna o hade en mysig eftermiddag/kväll. Vi grillade smarrigt kött. Tim hade kul med dottern Sanna. Jag blir lycklig när Tim är lycklig/glad. 

Mån: Tim hemma fr skolan, Musikterapi hos Noomi, kul osm vanligt, o den här gången fick jag var med. Grät en skvätt när Tim sjöng så vackert. Sen badade vi på badet som finns på sjukan, varmt o gött. Jag råkade kasta en boll på tim så han fick märken på halsen..dumma mamma AK! Sen tog vi BP!
Skulle ha haft valpkurs med Svinto men vi orkar inte gå dit helt enkelt. har missat 4 ggr nu..stor mening o fortsätta..not!

Vi var på Ikea  o åt lunch idag, Tim åt som vanligt köttbullar o pommes... fast den här gången orkade han inte de 15 bullarna. Köpte en ny matta till hallen o tur var väl det för när vi kom hem hade Svinto kräkts på den gamla mattan.
Jag tar verkligen vara på våra stunder tillsammans, iförrgår låg vi o pratade om framtiden . Tim sa att han skulle gifta sig, skaffa ett barn, en dotter som skulle heta Emma Matilda Ahlgren, o att han ville bli nån slags chef  och måla hockeyhjälmar. Gubben min! Så jag älskar Dig!


Det var en snabb uppdatering. Har säkert glömt nåt... jag måste börja föra lite små anteckningar för minnets skull.
Nu ska jag rota igenom kylen, det finns nog nåt som går o äta där inne... är det nåt som är jobbigt nu är det o laga middagen .
Kram o tack alla som finns där för oss!

Tims hemsida:
http://hem.bredband.net/b333120

1 maj 2008

Äntligen en ny månad! April förde bara skit med sig, trots fint väder. Vaknade av Jannes snarkningar, bliiiiir gaaaalen. Hur kan man skanrka så högt att andra vaknar, jag som trots allt sover med proppar?!! Barnen som nu sover inne hos oss ropade " pappa sluta snarka"  Kloclan var kvart i nio o Svinto gjorde sitt morgonvrål, vilket betyder upp o hoppa jag vill ut o kissa. Vi väckte pappa Janne som fick rasta denna morgon. Tim o jag låg o tittade på Från A till Ö. Det är ju ett fantastiskt barnprogram, ja ävven för vuxna som inte vet hur man ska förklara vissa ord i bland. "kom o skriv mej det på näsan, den som vägar!"
Tim är trött om dagarna o äter som en fågelunge. Vet inte om det beryder nåt eller om han bara är i en formsvacka... vill inte tänka heller!
Veckan som gått har varit extremt jobbig, tankarna som far i skallen, tårarna som rinner  och de stora gråtattackerna som kommer o går hela tiden. Jag tänker hela tiden, Tänk om det här är sista gången vi firar valborg tillsammans, är det här den sista gången vi går på bio.... Neeeeeeeeeeeeeej jag vill inte, bara tanken gör mig så förtvivlad! Skit skit skit, jag blir så arg, här kan de operera in nya hjärtan, flyta till månen men inte bota några dumma celler som inte ska finnas! Varför är den näten så svår o knäcka?

Tina!
Har Du några tips, vad ska vi göra, inte får missa osv? Du vet ju om nån gumman! *kram*

Känner mig rätt ensam med mina känslor just nu!

Livet går vidare som alla säger... vi ska gå p bio idag o sen ska Tim o jag måla akvarell i kväll.
All I need is a miracle! All I need is you!
Kram!