21/11 Fredag

Nu har Tim haft hemsjukvård i 4 dagar. Hans natriumvärde var ju alldeles för lågt igen.
Tanken var att han skulle bli inlagd på avdelningen,men sjukhuset tog upp hemsjukvård som ett alternativ?
Det har funkat väldigt bra! Tim ligger med dropp hela dagarna för att få upp salthalten i kroppen.
Värdet låg på 124 och ska ligga på minst 136!! Han är fortfarande rätt medtagen och man får ofta tvinga upp honom ur sängen! Just nu går han inte på några mediciner mot själva cancern,vi var tvungna att göra ett uppehåll pga alla blåsor han fått i mun och hals!! Nu kan han äta igen vilket känns bra. Men men!! vi kämpar på som tusan och vi ger aldrig upp!!!!
hur jobbigt det än är...thats a promise!! Johan är också en tapper kille som håller upp humöret och värnar om sin storebror,verkligen gullig! Och än en gång! tack allihop för erat stöd genom alla inlägg och kommentarer,ni hjälper oss verkligen.
Ahlgrens.

Kommentarer
Postat av: Amira

Kämpa på...ge inte upp...Tänker på er alla...

kramar

2008-11-22 @ 02:32:27
Postat av: Boel

Kära vänner!



håller med Amira, Kämpa på, ge inte upp, vi är med i Er i tankarna hela dagarna.



Kram

Boel Stefan Marie och Christopher

2008-11-22 @ 08:29:53
Postat av: Veronica

Tack för "uppdateringen"

kikar in flera ggr om dagen.

Ge Tim allt/vad han vill ha att äta,

låt honom vraka och välja för det är han värd!!!

Tim-du är en fighter och vi alla på bloggen(kända för er men även okända)är med er i våra tankar dag som natt. Stor kram till dig och din familj från en trebarnsmamma i Medelpad.(Tänker även mycket på lillebror som också är en liten fighter,inte lätt att leva med oron över att brorsan är dålig..)

2008-11-22 @ 08:39:49
Postat av: Åsa i Skåne

Tack för att ni delar med er av er jobbiga situation. E inne flera gånger dagligen. Skönt att Tim fått hemsjukvård så han slipper sjukhuset och får vara hemma hos sin älskade familj. Kämpa på Tim, ge aldrig upp! Tänker på er alla jätte mycket, särskilt på Tim och Johan, han måste vara världens gulligaste lillebror! Kramar på er!!

2008-11-22 @ 09:07:20
Postat av: Marie och Julia Wettergren

Hej på er skönt att han äter förstår att detta är tufft för er. Därför hoppar jag in och skriver lite till er för då vet ni att det finns många som tänker på er och följer Tims och er kamp.

Julia skickar ett gäng kramar till Tim

2008-11-22 @ 09:46:24
Postat av: Heidi

Hej på er, härligt och få läsa om lite uppdatering!! Jag vet att ni inte ger upp, varför skulle ni? :) Ni finns i mina tankar dagligen. Tänk om vi fick tid över för att ses nå dag.....Kram!!

Postat av: Monica R

Godmorgon, tänker på er mest hela tiden, det lät skönt att ni fick vara hemma med hemsjukvård istället. Det är lugnare att vara hemma i sitt eget.

Härligt att matlusten är tillbaka, men det kan man ju förstå att äta med blåsor inte är nån höjdare.



stora kramar

Monica i Nyköping

2008-11-22 @ 10:19:16
Postat av: Alex mamma (Ewings sarkom)

hej på er skönt o läsa en uppdatering om vad som händer er...I dag fyller våran Alex 18 år o tyvärr så har han ont i gallblåsan o får tillbringa sin 18 års dag på sjukhuset...inte kul....men vi kämpar på allt vad vi kan o d ska ni göra oxå. Tänker på er kram kram

2008-11-22 @ 10:40:12
URL: http://www.snabbfliza.zoomin.se
Postat av: Alex mamma (Ewings sarkom)

hej på er skönt o läsa en uppdatering om vad som händer er...I dag fyller våran Alex 18 år o tyvärr så har han ont i gallblåsan o får tillbringa sin 18 års dag på sjukhuset...inte kul....men vi kämpar på allt vad vi kan o d ska ni göra oxå. Tänker på er kram kram

2008-11-22 @ 10:41:20
URL: http://www.snabbfliza.zoomin.se
Postat av: Kicki

Oh va skönt! Jennifer hade oxå hemsjukvård, förmodar att det är SABH, så är dom jättebra. Kan ringa när man vill osv. Hoppas det går lika bra för er. Det är ni värda! Det gör så mycket att få vara hemma och att de kommer. Skönt för både er och Tim och självklart för Johan. Tuff kille, den där Johan, krama honom. Hoppas Tim kan få med sig droppställt på en pulka färd, nu när snön har kommit. Kram på er!

2008-11-22 @ 11:06:29
URL: http://www.kilden.devote.se
Postat av: Therése

Tänk så mycket ett inlägg här kan göra.. Jag är oerhört glad att höra att Tim mår lite bättre igen.



Nu är det snöbollskrig som gäller över helgen!? :-)



Kramar!

2008-11-22 @ 12:59:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback