Torsdag!

Idag gick Timpa och jag upp tidigare för att åka till provtagningen på Huddinge sjukhus! Han gjorde den vanliga koncentrationen på medicinen. Efter det bar det av till ALB för att träffa doktor o prata om röntgenbilderna.Han är fortfarande under omständigheterna ganska pigg!! Annars är det inget annat speciellt förutom att det är föräldramöte i skolan.Han har ju inte varit i skolan på väldigt länge och nu går det tydligen vattkoppor i klassen också och det får inte Tim utsättas för. Gå gärna in och rösta fram Tim till Svenska hjältar på Aftonbladet!! Länken finns nedanför.










http://www.aftonbladet.se/svenskahjaltar/article3265702.ab

Kommentarer
Postat av: Moa

klart jag röstar på tim! jäkligt illa med vattenkoppor, det är ju det sista han ska ha :/

det hade vi faktiskt aldrig direkt problem med i skolan, folk hade väl redan dragit på sig det på dagis och blivit immuna...



kram!

Postat av: Lotta

Jag har nu röstat på dig Tim. Håller tummar och tassar att allt ska bli bra. För mig är du en stor hjälte med massor av kämpaglöd.

Kram Lotta & vovvarna

2008-09-12 @ 10:06:37
URL: http://web.telia.com/~u45710599/
Postat av: Kristina

Är det rätt länkadress ?Den är ej klickbar och när jag försöker skriva in den kommer meddelande att den ej finns. Synd jag hade gärna röstat på Tim den stora hjälten.

2008-09-12 @ 19:35:28
Postat av: Janne o Anna Karin

Va skumt, vi kommer in på den adressen. Annars kan man gå in på Aftonbladet o klicka på svenska hjältar i kolumnen till vänster, där kan man nominera!

Kram

2008-09-13 @ 01:11:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback