Jaha ja...

Då var allt i gång igen då. Linnea har åkt ner till Skåne och vi saknar henne enormt. Vi hade det så mysigt när hon var här, inte för att vi gjorde nåt speciellt,vi bara va. Tim räknar ner dagarna tills vi ses igen. Åker nog ner i början på april om allt funkar.

Fy vilket skit väder vi har fått, trodde att vintern skulle vara över men icke då. Jag vill ha vår nu ju.

Lördagen den 21 mars är lokal bokad till 12 -års firandet. Det blir inte alls lika stort som ½ års festen blev utan mest umgås fika o fira Tim. Vi håller till på Örbygårn i år. Welcome
Jo vill bara säga: Glöm inte bort lillebror. Han känner sig så utanför redan.

Annars då... TIm har hemundervisning med Mona för det mesta, igår sov han hemma hos Anita så Mona fick ledigt. Inatt sov Johan över hos Anita. Johan har haft feber i ett par dagar o hostar nåt enormt. Är dock på bättringsvägen.
Igår kom Lina, Lina,Elinor och Jeanette över efter skolan, det uppskattas enormt av Tim. Tack tjejer!

Janne jobbar två dagar i veckan sedan ett tag tillbaka. Känns bra. Själv har jag hamnat i en depression då allt känns tungt o trist. Har ingen motivation till nåt, what so ever. BLÄÄÄK.
I morgon är det läkarbesök o provtagning igen. Ev får Tim en cellgiftstablett oxå. F-N vad jag hatar den här jädra sjukdomen, är så less på allt men en sak är säker jag är enormt imponerad av Tim som orkar. Större kämpe finns inte.

Innan jag glömmer: GRATTIS VÄLDENS BÄSTA LINNEA PÅ 16-ÅRS DAGEN 12/3-09

Tack alla ni som addat i FB, så mkt roligare o se vilka ni är. :)

Jo, förslag på roliga saker på festen....nån?

Kram!

Kommentarer
Postat av: Moa

Hej

idag är det riktigt fint vårväder här, vi får väl hoppas att det sprider sig upp till er också :) istället för sånt där kasst väder/snöslak som det kan bli mars året ut...

hoppas läkarbesöket går bra imorgon och att tim har bra värden. kram!

Postat av: Alex mamma

hej...jag har oxå hamnat i en slags depression...När Alex nu har slutat med sina cellgifter o allt ser bra ut JUST NU o vi bara kan vänta o se vad som händer i framtiden...NU MÅR ALTSÅ ALEX SUUUPERBRA...hans hår har börjat komma tillbaka sakta med säkert o han är så LYCKLIG att han inte vet vad han ska ta vägen (ungefär som 3 6 åringar som fått spunk.)..Jaaa då rasar en annan i hop...suck....tur att det finns psykologer som hjälper en komma vidare Kram på alla er tänker på er ofta

2009-03-11 @ 15:17:12
URL: http://www.snabbfliza.zoomin.se
Postat av: Linnea

Taaack så mycket älskade familjen Ahlgren!! Saknar er JÄTTEMYCKET!! Hade så roligt hos er!! Men det är ju bara 23 dagra kvar till vi träffas igen!!

STOOOOR kram på er undrabara familj!!

2009-03-11 @ 17:07:05
Postat av: Amira

Kämpa bara på...ni klarar av de här. kram på er alla

2009-03-11 @ 20:26:48
Postat av: Ann

En Fest till Tim....Det ska bli något storslaget!!! Jag själv älskar att ställa till kalas för mina 4 barn och fixa tårtan och tema... Fråga honom vad han gillar mest... vilken actionfigur eller väsen... Utgå från detta och skapa en fest från det temat...

Lite tårttips hittar du i min tårtateljé

http://www.unforgettable.se/tartateljen/

Kramar all mass!!!

2009-03-11 @ 21:28:41
URL: http://unforgettable
Postat av: julia

Det är en svår balansgång de där när ett syskon är sjuk, ett är friskt. Tror mina syskon också känt sig lite bortglömda ibland, men släkten har ställt upp mkt och tagit med dom på grejer så att dom också får känna att folk bryr sig om dom me!

Kämpa på!¨

Kramar

2009-03-12 @ 10:17:21
URL: http://livetsomsjuk.blogg.se/
Postat av: Cina

Hej på er!! A-K, det är helt förståeligt att känna som du gör... men du kommer igen, du ger dig inte... Låter klyschigt kanske, men jag vet att det är så.

Vi på Örbygården ska inte glömma lillebror, vi lovar... Ha det så bra ni någonsin kan!! Kram Cina

2009-03-12 @ 10:29:24
Postat av: Peggy, karin o christian

Hej på er.

Vilka fina bilder.:-)

Roliga saker att göra på kalaset.....

Limbo brukar vara populärt, pinjata likaså.

Dans-stopp, hela havet stormar, tipstolva, gissa antalet i burken, sätta knorren på grisen är det vi kommer på just nu.....undrar du över något så slå en pling.

Ha de gott o hälsa alla

kramizar

2009-03-12 @ 23:42:16
Postat av: Peggy, karin o christian

skattjakt,leta nyckeln.....är också roligt, allt det här gör vi med våra tonåringar och dom har jätteroligt vilket man inte skulle tro :-)

2009-03-13 @ 08:47:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback