Klassfesten i dec 05

Klassfesten i dec 05


Tim här!

hej tim här det blev inge mangnet rönken i fredas. nu kommer jag åka till spanien utan att göra mangnet rönken.och jag vann en cykel den var ganska snygg men den var lite för liten för mig.på onsdag ska jag gå in på fotbollsplan.med ett kändislag eller med 94vm-killarna. Så kolla på tv4 på onsdag kl 19,30!!!!.
nu skaja bada hej då.

Tim Melinda och Max på galna ko sjukan!

Tim Melinda och Max på galna ko sjukan!


Tim Elinor & Barsom

Tim Elinor & Barsom


Äntligen fredag!

Så var det äntligen fredag! Tim´s sista spruta för ett par veckor. Nästa behandling är i tablettform och är veckan innan vi åker till Mallis. Som vi nu tänker genomföra trots allt!
Han mår jätte bra just nu och det känns UNDERBART! Tom fått lite färg i ansiktet! :-)
Ingen skola den här veckan, vi har bara tagit det super lugnt, ingen stress, såå skönt!

Idag träffade vi Göran och Tony inne i stan. Göran skulle bjuda oss på smarrig glass.Tim spaceade loss på smakerna choklad, jordgubb och polkagris.De är ju såå ovanliga- *skrattar* Själv tog jag Valnöt och casata. Det var verkligen smaskens!
Tim fick även sin efterlängtade födelsedags present av Göran, en Ipod med 4gb.Jisses va fin den va! Janne har suttit här hela kvällen och försökt förstå sig på den men vi kommer nog på hur den funkar så småningom!

Såg ni melodifestivalen i går... det gjorde vi!Såklart! Laddade till tänderna med papper och penna sen satt vi poäng på alla låtar. Tim fick flest rätt på antal låtar som gick vidare. Men här hemma röstar vi hel finskt i år! Första o sista gången säkert! Hejja Lordi!
Jag har iofs redan hittat min vinnare och det är rumäniens bidrag.Så nu får vi vänta o se hur det går i morgon!
Så glad så glad att Tim mår bra!

Vad är det mer som har hänt på den här veckan....jo , hur kunde jag glömma...jag har fått min 5:e Uvi bara på det här året! Knasjobbig!
Janne och Tim var och spelade Bowlingturnering förra lördagen. Det var 30 vuxna och Tim som ställde upp. Gissa om jag blev förvånad att Tim blev en av de 8 bästa! Det tycker jag är starkt gjort. Han fick tom ett tröstpris. En slagplatta och trummstockar från Yamaha. Första pris var ett nytt trumset.

Jo måste ju bara säga tack till alla som skrivit i gästboken. Jag blir så glad när ni är inne o skriver till Tim, det betyder så mycket för honom. Verkligen!

Nu måste jag hoppa isäng!
Och till Jenni...vi mååååste ses snart *S*

Kramar från en glad AK

Skolbesök och gråt

Idag torsdag kom Annacarin, sjuksköterska från Q84 till Tim´s klass.Hon berättade om hur det är att ha cancer  och vad Tim har för behandling just nu. I slutet fick de som ville skriva ner sina frågor på små vita lappar. En fråga var om man kan dö av cancer!
Tycker att det var kanon att Annacarin kom och berättade igen.
 Nästa vecka är det behandling, ja om värdena är okej vill säga. Då vet jag att Alex, Simon och Lina SW vill följa med till sjukhuset. Hörde att det var fler tjejer som ville följa med när jag följde med dem till idrotten idag.Men det är upp till deras föräldrar, inget jag kan ta beslut om.*synd*
Tim har slagit rekord i dag - han kom till skolan kl 8.00 och gick hem 16. Det känns så bra att han mår fint just nu. Men jag har ju tyvärr lärt mig att efter solsken kommer regn, Så jäkla trött på det bara! Men man glädjs verkligen med honom när han mår bra. Just nu är han ute och cyklar med pappa Janne.Johan ligger och tittar på Bananer i pyjamas.
En liten ljuspunkt är att vi  KANSKE får åka till Mallorca ändå. Om allt ligger rätt till i planeringen så...håll tummarna!

Nu till nåt väldigt ledsamt.
Jag fick ett samtal från Ellen, hon Victor och Maja flyttade till Danderyd i vintras och bor numera granne med min barnsomsvän M. Han har två barn som är lika gamla som Tim och Johan. För en  månad sen gick hans fru bort i hudcancer endast 30år.Jag finner inga ord,det är så jäkla orättvist! Vi omges bara av denna jävla cancer.När ska de hitta ett bot mot den här skiten?
Just nu känns det jäkligt tufft. Satt med telefonen i handen och skulle ringa M men drabbades av panikångest, jag vet inte om jag pallar, jag kommer bara att stor tjuta och jag vill inte göra det jobbigare än vad det är för honom just nu.Så nu går alla mina tankar till familjen! *kram*
Ska skicka ett kort i morgon och sen måste jag ringa! Så är det  bara. Det hade jag själv velat!

Tog lång tid att få färdig bloggen idag.. barnen sover i sina sängar.Mina älskade barn mamma älskar er så!
Natti natt och ta hand om era barn och var tacksamma för varje dag!
Kram!

Gulliplutt

Gulliplutt


Skit Skit Skit !!!!

Sitter här och har fetångest. Tim har blivit sjuk, han har fått feber.38,3!
Han var ute o lekte med Nahom, när han kom hem sa han att han frös o var vit i ansiktet.
Gick o la sig o vi tog tempen såklart. Som vanligt  ringde vi in till sjukhuset och de skulle ringa upp när de pratat med jour läkaren. Efter en halvtimme rinde Anna, läkaren och sa att Tim kunde få sova hemma och att vi skulle ge honom alvedon.
Vi tycker det är lite konstigt för all temp över 38 ska man ju åka in??? Halva sidan av en säger  "skönt, sova hemma" den andra " hmm konstigt att de inte vill att vi kommer in, varför?"
Har de koll? Vet de va de gör, vi har ju ALLTID  fått åka in när tempen legat över 38! *hmm*
Vi åker in tidigare i morgon, skulle ju ha varit där 12.30 för injektion men vi lär va där vid 11 eller ännu tidigare om inte Tim blir ännu febrigare.*hoppas hoppas inte*
Så nu lär det bli en sömnlös natt. Usch va jag HATAR  det här, denna ständiga oro, att aldrig kunna slappna av, att inte kunna älska livet .Näe fy 17!
Jag hoppas och tror att det vänder snart, att lyckan ska le mot oss en vacker dag, helst en solig!
Nu ska jag gå o gosa med en varm Tim. Mamma älskar Dig!
Nattinatt!

Tim & Jonas på hockey o Globen

Tim & Jonas på hockey o Globen


Onsdag 3 maj 2006

Hej igen,

Idag åkte  Tim´s klasskompis Elinor med till sjukhuset.Tur för henne för idag var både killarna från Dif fotboll och hockey där på besök. De delade ut pennskrin, kepsar, tröjor, jojo mm.
Minde kul var dessvärre att TIm fick nån slags reaktion av medicinen.
Han fick en fruktansvärt huvudvärk samt illamående. Vilket ledde till att han inte riktigt orkade glädjas av besöket.Vi blev kvar ca 2 timmar extra pga att Tim fick ligga i ett rum under observation.

Han kvicknade till lite senare på kvällen då pappa Janne och han gick över till Elinor och tittade på när Hammarby krossade AIK 2-0. Hoppas att huvudvärken försvinner tills i morgon bara.
Det känns så ovant o se Tim så sänkt, vi är ju vana o se honom på topp. Vid sådana här tillfällen man blir påmind av att han faktiskt är allvarligt sjuk!!!!

En annan trist sak är att vi INTE  får åka till Mallis.. så var det med det!
Så va ska vi nu se fram emot... vi som längtat såååå att få åka vattenscooter.

Tycker det är tråkigt att det är stiltje i gästboken, trodde det skulle skrivas mer från klassen, om va de gjorde i skolan  o så..men men...det kommer väl?!?! :-/
Vill inte att Tim ska komma mer utanför än han redan är...den sociala biten är så viktig just nu.

Jag älskar min lille solstråle så otroligt mycket så att det värker i hjärtat.
 Varför? Varför ska små barn få cancer. Eller människor överhuvudtaget! Fy vad jag avskyr den! :`-(

Näe nu är det dax för att sova ..och ingen prommis blev det idag  heller...
Vid tangentbordet...
Mörka AK


Cykeldax

Cykeldax


1 maj 2006

Jaha ja då var det redan maj månad. Idag har det blåst som in i 17, fick tom ta ner lycktorna på balkongen.Tim och Johan har varit ute o cyklat i ovädret.
Sen bar det iväg till Globen för att kolla på hockey. Pappa Janne och Jonas från hockelaget  och hans mamma Marina följde med denna gång.
De fick en loge fylld med godsaker. Finland van över Tjeckien. Tim hade ju köpt en Sverige rygga förra gången som tyvärr var trasig i blixtlåset, nu fanns det inga nya så det blev pengarna tillbaka.
Johan var hemma o lekte med bilarna...som vanligt.*S* vad vore livet utan bilar för Johan?!
Jag fick ett ryck o rensade ur sko garderoben, till min förvåning hittade jag 13 par skor som var Tim´s. Jissus va skor den grabben har.Hmm. Så nu ska han få prova och se hur många han kan ha.
Tvättstugan lockar...inte, men va gör man? Vill så gärna ha en egen men vart ska den få plats? Nån som har nån idé?

I morgon är det sjukhus dax igen.Först är det provtagning 8:45. Klockan 10:45 ska vi träffa läkaren och få svar på proverna, måtte värderna ha gått upp!!
Vill att alla dumma celler ska dö för gott den här gången.
Många frågar oss hur prognosen ser ut för Tim, men vi har inte tagit reda på det helt enkelt!
Skulle kört samma lopp i vilket fall som helst så  vi kör utav helsike och ser ljust på framtiden.
Tim har börjat att tappa lite av håret igen, känns inte speciellt kul. För övrigt mår han helt okej.

Tänker så mycket på lille Wille som blev en ängel. Jag har fortfarande inte skrivit i deras gästbok. Finns inget "bra" och skriva tycker jag. Han finns i mina tankar dagligen!

Vi längtar till juni då vi äntligen får vår efterlängtade semester -  Mallorca
Håll tummarna att vi kan åka nu bara,

Stor kram!

Älskar Dig TIM!