Vilken jädra jul

det har varit i år. Jag sitter här o skriver med tårarna rinnande nerför kinderna.
Har precis läst att lilla Irma har gått bort. Cancern vann, hennes lilla kropp orkade inte stå emot mer.
Nu finns det en till underbart söt liten ängel uppe hos Greta,Matilda,William och de andra änglarna.
Varför måste livet vara så orättvist.? De här barnen har kämpat under så lång tid o så tas de ifrån oss i förtid.
 Den smärtan måste vara obeskrivlig. Jag vet ju att det redan gör så ont i hjärtat. Beundrar Irmas föräldrar som tagit det så fridfullt, jag hade nog varit hysterisk.
Känner oron bara växer i magen, inte hjälpte det o ta en Losec heller... Den här julen har varit riktigt tung, först Irma, sen Bruno som åkte till hamster himlen och att Tim låg inne den 23-24 o var inte alls med oss på julaftonen utan sov mest, näe nästa år hoppar vi över julen... ja så känns det just nu iallafall.

I morgon måste jag begrava lille gråbollen, men vart gör man sånt, Utan att nån katt kommer o river upp allt?
Får se om vi går på bio istället, känns lite roligare.
Jag önskar av hela mitt hjärta att Tim ska klara den här kampen.

Var rädda om varandra!
Kram


Gästboken hittar ni här:
http://hem.bredband.net/b333120/index.html

R.I.P Bruno vår älskade lilla gråboll

image205

Det är så tråkigt... vi har mist vår söta lilla Bruno. Det gör så ont i mitt hjärta, jag som inte ens vågade hålla honom. Tror jag var mest ledsen i hela familjen, självklart var Tim det med men han är sjuk o gick o la sig. Tror inte jag kan hålla mig från att skaffa en till liten hamster,vi får se!  Janne protesterar rätt kraftigt. Snyft från familjen Ahlgren.

Typiskt va.... vilken bra start på julafton

När klockan var halv tolv i natt (23:e) så fick Janne åka in med Tim till ALB. Han hade 39c feber o var blek och hängig. Där fick de tillbringa natten medans Johan o jag var hemma o kurerade oss. Huvudvärken har inte gett med sig o det lär bli en lugn afton. Johan frågar när tomten kommer varje kvart. Jag svarar att han kommer efter middagen, varav Johan klämmer i sig en macka o svarar NU har jag ätit , nu kommer tomten! *S*
Tim har precis kommit hem (13) o ligger i vår säng o sussar. Han ser verkligen inte frisk ut. Stackarn. Frågade om han ville skjuta upp julafton ett par dagar till vi alla är piggare o kryare men icke..han ska fira min kämpe.Han har fått antibiotika som skall tas 3 ggr per dag o vi får hoppas att den har effekt.
Ja det får jag inte glömma, när de väckte Tim i morse på sjukan så fick han en jätte fin julklapp  till frukosten - en PSP med Fifa 08 spel  till. Tänkt vilken klapp. Gissa om hon blev glad. Tack Q84! En bra start på en jobbig dag!
Nu ska jag göra mig i ordning för vi ska åka ut till Kungsängen o fira julen.

Tänker på Irma o hennes familj lite extra idag. Ni klarar det här!
Önskar alla en riktigt God Jul

Kram!

Gästboken finns på : http://hem.bredband.net/b333120/guestbook.html?a=s&i=g40-04719-e5
image204
God Jul önskar Tim & Johan

God Jul & Gott Nytt År

Så var det dan före doppardan... o till råga på allt var Janne tvungen o skjutsa in mig till närakuten på söder. Där de konstaterade att jag hade bihåleinflammation. Inte undra på att jag har haft ont i skallen. Men penicillinet tar väl en tre dar på sig o verka.... och inte nog med det Johan fick sin kur i går mot öroninflammation! Familjen Piller!

Tim mår rel. bra, han har fått en till EP medicin för sina kramper och den har gett bra resultat hittills! Han är ganska trött,men vem är inte det dessa tider?
Vi vill passa på och tacka alla som skriver på sidan det är alltid lika kul.
Vi önskar er en lugn o skön jul med mycket avkoppling.
Hej hej från familjen Ahlgren.

Mån 10 dec 2007

Idag var det segt må jag säga. Både Tim och Johan kom in o la sig bredvid mig i morse för att ligga o småprata. Det var Johans tur att få paket i adventskalendern, en liten "natt"lampa i form av en sko.
Tim kom till skolan vid lunchtid, han är jätte trött och hör ännu sämre nu när han har öroninflammation. Mona ringde från skolan vid 13 o sa att jag måste hämta Tim för han var alldeles för spattig. Eftersom han har fått fler o fler EP anfall så hämtar o lämnar vi honom i skolan from nu. 
Anfallen är inte direkt traditionella alltså inte kramper utan mer frånvaro, helt okontaktbar samt att han hummar med tom blick.Oftast håller det på upp till fem minuter. Man kan ha svårt  attt se när han får ett anfall, om man inte vet om att han har ep.

Jag hämtade honom alltså vid skolan o vi åkte ner till centrum för att hämta ut ett paket samt köpa en julklapp. Nyfiken som en strut öppnade vi paketet och där låg två fantasktiskt fina blå vetekuddar. Det var Ewy, damen vi träffade på planet ner till Sardinien som skickat  paketet. Hon syr vetekuddar och har dessa till försäljning.Är det någon som är intresserad så hör av er.Jag blev så glad, tänk att hon tog sig tid o skickade barnen varsin söt kudde.Tack Ewy!
 Jisses va mörkt det har varit hela dagen. Bläääh

Idag fick vi hem tvättmaskinen - hurra va skönt! Självklart var avloppsslangen aningen för kort så Janne o Anders åkte iväg till Bhuset.Så i morgon kan vi tvätta!Kapacitet 7 kg; AAA-klass
Klockan är 22.00!Nu är det dax för PB.

Ha en fin vecka o en mysig Lucia på torsdag!
Kram!

http://hem.bredband.net/b333120

Jul Kul i Globen

Vilken rolig dag vi har haft. 7 lyckliga barn o 3 vuxna även dom lyckliga hade äran o gå på Jul Kul i Globen.Vi blev bjudna av Åsa på Folkparkernas Programbolag som har hand om Zillah & Totte, Nalles resas ambassadör. En dag som blev väldigt uppskattad.Vi tackar en än gång Åsa som gjorde detta möjligt.
image198T & Z med några från Idol
image199Markoolio
image200Mojje
image201Finalenimage202Hela gänget! Tjejerna var lite besvikna för de ville så gärna ha autografer från Idolerna. Men då var man tvungen o köpa cdn o stå i en lång lång kö. Lite trist!

Ja det här var vår lördag.
Anders har varit här o fixat o donat. Klinkat  klädkammaren som blev så fin.Tack Anders, Du är en klippa!

Tim har inte mått så bra den här veckan. Han har haft flera ep anfall. Det längsta var på 5 minuter vilket är långt för honom. Då står han bara o hummar o är inte alls närvarande. Läskigt!
Han har även låga värden och dessutom åkt på en öroninflammation. Så nu står han på penicillin i en vecka, stackarn.
Janne åkte in med Tim till Alb i morse för att ta en koncentrationprov för Ergenylen (epmed) så på måndag vet vi nog hur det ligger till.
Vi har fått MRT-tid i januari, som tur var fick vi den på en måndag. Det är så jobbigt o göra den på onsdagen för då måste man vänta tills nästa tors-fredag men nu får vi svar redan på fredagen. Så nu gäller det! Måtte det visa lika bra den här gången.

Nästa fredag bjuder mormor oss på julbord ute hos henne i K-ängen. Det ska bli mysigt. Hoppas de har ris a la malta i år, det och kalla revbenspjäll o skinkmacka med rödbetssallad räcker för mig :)

Om allt funkar ska vi även på den årliga julfesten på söndagen.  kul kul kul.

Tim var på Stockholm Horse Show förra helgen med Sarah. Vi hade fått biljetterna dit från Nalles Resa. Tim tyckte det var helt okej medans Sarah var mer lyrisk ;)
Han har även kunnit med att gå på sitt första release party närSasa Ling släppte sin första skiva. Kalasbra! Köp!
image203Sasa Ling

Nu är det inte långt kvar till Lucia. Johan övar på sin vers om och om igen. . När alla ljusen brinner då är det jätte kul, alla klapparna o tomtarna önskar alla en God Jul.Han är så duktig.
Jag fullkomligt älskar julsånger, det blir en speciell känsla då. Väntar bara på lite snö nu ....
Nu är det dax o knoppa..natti natt

Glöm inte o skriva..ja ni vet vad...i Gästboken
http://hem.bredband.net/b333120
Var rädda om varandra!
Kram!