Freeeeedaaaag

Så var det fredag igen.
Johan har varit hemma både i går o idag.Han har haft feber från o till, ont i kroppen o i huvudet stackarn.
Har leget o kollat på film och ätit glass.
I morse kom dörrkillen o satte innytt lås.Hmm smakar det så kostar det. 3500 för ett nytt lås. Tänk att det skulle bli så jädra dyrt för att man tappade nyckeln.*muttrar* Kunde ha gjort nåt roligare för de pengarna.
Men skönt med att ha två lås igen.
Tim kom till skolan vid tio idag, han har fått nån slags blodutgjutelse i ögat. När han vaknade var det knallrött så han fick ögongel mot sin vilja. Undrar om det bara kom eller om det är en biverkning av den nya medicinen.
Vi träffade läkaren i onsdags o jag fick själv se skillnaden på röntgenbilderna. Och det var verkligen skillnad! På bilden från i juni var det vita prickar o den från sep fanns det inga.. vad jag såg! DET kändes toppen!
Han fick en ny medicin som verkar som voltaren typ men den är bra tillsammans med cellgifterna-så vi får se hur det går.Håller tummarna att TIm ska få vara frisk snart igen!
Han ska iväg på genrepet på Idol nu, så jag måste sluta.. men lite uppdateradblev ni ju,
Ha en underbar helg o var rädda om varandra.
Kram!
Länk till Tims hemsida:
http://hem.bredband.net/b333120

Tisdagen den 20 november 2007

Idag fyller min farmor 89 år, tänk att bli så gamal. Grattis lilla farmor.

Ute är det grått o trist, fy vad jag ogillar det här vädret. Nu får det komma massor av snö som ljusar upp det hela lite grann.

Har mått illa i två dagar nu, allmänt sänkt. Vet inte om det är nåt på g. är det maginfluensa tider nu eller?
Men de andra mår bara fint. Tim är i skolan men han borde komma hem i vilken sekund som helst. Han brukar ta sig en liten lur när han kommer hem. Igår sov han från 15-16,30.

I morgon är det dax för sjukis besök igen. Provtagning samt läkarbesök. Den här gången måste vi få svar ORDENTLIGT  från senaste röntgen. Vi har ju haft två besök utan nå konkreta svar bara ja det ser bättre ut, det har minskat men jag är ju en sån jobbig mamma som vill veta HUR mkt mindre o vilken av tumörena som har minskat. om det är den stora som minskat eller är de de små. Man har så många kluriga frågor o funderingar som maler i skallen på en.
På kvällen ska Tim träffa hjärngänget , killgruppen. De ska ha glassprovar tävling. Det låter smarrigt tycker jag.
Och på fredag ska han titta på Idol med några andra killar. Det blir en innehållsrik vecka för vår Tim.
Jovisst ja man ska börja på ny cellkur på torsdag, den här gången är det Vepesid, den elaka medicinen.

Johan trivs nere på dagis igen, han har gympa och bad idag. Han skulle förstås ha med sig sin rosa handuk till badet. Han fullkomligt älskar rosa.

Snart lackar det mot jul, mindre än fem v kvar bara. Jag har faktiskt redan köpt lite julklappar. Det sorgligaste är att jag har slagit in dem o nu vet jag inte vad det är i dem.. snacka om alzheimers! Så det blir till o smygöppna dem.
Vi firar julen hemma som vanligt, hur ska ni fira?
Förra året hade vi en sån gullig tomte, han var rätt så kort en sisådär 140cm . JOhan blev jätte glad när han såg att det var en mindre tomte, han gillar inte den stora varianten nämligen. Synd bara att Tim inte var hemma o kunde träffa den söte tomtenissen. haha
Vi får se om det kommer en stor el liten tomte i år.  Appropå tomtar julen 2004 den julen som var extra tuff var det en tomte som ringde på vår dörr tidigt på julaftonsmorgonen. Lämnade sin säck o sprang iväg. Gissa om det satte fart på hjärncellerna. Men så kul det va...
Helst skulle man ju helst vilja slippa allt, bara få åka bort o bara va. Slippa stressen med klappar o all julmat.
Mmmm men va gör man inte för sina älsklingar. Allt!

Janne trivs som fisken i vattnet på sitt nya jobb. 

Så synd att det är så glest mellan gästboks inläggen, många säger att de varit inne o läst o kollat på hemsidan men de vet inte vad de ska skriva i gästboken... hmmm... ett litet tips: Hej!

Nu ska jag ta mig ett varmt bad, om det finns nåt varmvatten förstås. De håller på o lagar en vattenläcka fr bv- vån 5

Ha en härlig vecka o som sagt: var rädda om varandra!
K*R*A*M

Hål i öronen

Glömde berätta att Tim har tagit hål i öronen. Han hade ju precis tagit hål när han insjuknade och han har velat ta nya hål ,men vi har varit tveksamma om han verkligen ska få det.Men nu så har han nya fina hål , i båda öronen!
image195Precis innan
image196Ett kvar...image197Sådär, då var det klart!

Fars dag!

Idag har Tim varit på Globen o tittat på Monster Jam med killgruppen. Janne fick följa med som extra vuxen. Synd att inte Johan fick följa med han som verkligen älskar bilar.Johan o jag strosade runt i centrumet medans vi väntade. Hittade en jätte fin jacka till Janne som han fick i farsdagspresent!
Tim tyckte att det var kul o se alla bilarna som Gravedigger och Batman mf, nästa killträff ska de ha glassprovning.Gissa om jag är avis! Mmmm glass! image193
Tim träffade Rami Shaaban i kön på Mc, de hälsade på varandra och han frågade hur Tim mådde! :)
Träffade även Helene och Susanne, de har oxå killar som har/haft hjärntumör. Vi satt o pratade cancer medans Johan åt på Mc Donalds.
På måndag ska Tim till Endokrinin för att mäta sig. Ja han har verkligen vuxit sen vi var där sist så de lär bli positivt överraskade.
På tisdag ska jag följa med Tim till skolan som ska på utflykt, det ska bli intressant.
Onsdagen ska vi slänga "pengarna i sjön" på bilservice, ja det känns verkligen så.
Fredagen avslutar vi med att ta sista Temodalen, uppehåll på cellgifter i en vecka- sååå skönt!
Jag vill så gärna att Tim ska bli frisk, gör ont i mamma hjärtat när jag tänker på att det kan gå åt skogen.
Vet inte vad jag tar mig till då... image194
Tankarna sattes igång igen efter en långt tids frånvaro när jag var på farfars grav häromdagen. Det är så fridfullt på kyrkogårdar tycker jag. Farfars grav ligger ljust o fint på skogskyrkogården. Jag o Elina knallade lite längre in o tittade på alla gravar, vissa var makabra andra vackra. Ryser av bara tanken om min prins ..näe det här ska gå bra!
Nu ska jag äta köttgryta med ris.
Ha en härlig vecka och var rädda om varandra.
Kram!

Onsdag den 7 november 2007

Halva veckan har gått! Janne stortrivs på sitt nya jobb som han haft sen 1 oktober. Där tar han hand om söderorts busskurer, ser till att det finns tidtabeller, sanera klotter mm.Skönt att han trivs, vi käkade lunch  igår i Älvsö, det är lite kul o komma ut o käka ihop.

Johan har haft en bra vecka på dagis fast vi kom ner lite sent i dag. Han och Tim tar det sååååå soft på mornarna, ingen kan stressa dem. Spelar ingen roll när man väcker dem. Tim har varit seg de sista dagarna, svår väckt o somnar på eftermiddagarna. Han ligger o sover just nu...

Idag var han med mig till Farsta, jag skulle titta lite på julklappar. Hittade lite till barnen o till Janne hittade jag...haha nä nä det berättar jag ju inte!
Mörkt har det blivit oxå, är det nåt jag inte gillar så är det mörkret.fy tusan!
Hur långt är det kvar till julen..46 dagar.. det kommer att gå såååå fort, vips så är det nyårsafton.
Hörde att Morris ska fira julen i Goa, det låter skönt. Varmt o soligt får man hoppas. AVIS!

Jahaja... jo just det,. OTW ringde idag och berättade att vi  ska få gå på fotbollsgalan på måndag tror jag att det var. Hoppas att Johan klarar av atts sitta still så länge bara.
Undra hur det går med Svenska hjältar, om Tim kommer med eller inte. Jag tror dessvärre inte det men det vore grymt skoj om han var en av dem som gjorde det.
Håller tummarna!

Har ringt ZIlla o Tottes management idag o frågat om biljetter till julkul på Globen den 8 dec. Nalles resa har blivit stiftelse och det börjar rulla på så smått. Så har du nån känning som vill ställa upp så hör av dig.
Victors mamma Ellen sa att JulKul skulle  vara jätte kul, så nu hoppas vi på lite spons på det.
Janne,  Gretas pappa ska springa Maraton nästa år för NR.

I övrigt vet vi inte så mycket mer ang Tims behandling o allt därtill... det känns lite jobbigt som att man är i skymningslandet. Jag vill ha ett schema, veta vad som händer o så.
Bad AC på Alb om en läkartid i slutet av november då ska jag höra mig för.

Nu är det middagsdax, lövbiff med pommes o café de parisås

Kram!!!
Lönnar på hösten

Höstlov

Hej på Er,

Då var det dax för höstlov för dem som går i skolan. Tim har mest varit hemma o tagit det lugnt. Igår var vi på skolmässan i Älvsjö ett par timmar. Tim fick med sig en massa snygga pennor hem.
Idag var han med Janne på jobbet  ett tag, de käkade lunch ihop - pizza såklart!

Jag har varit hemma o bakat bullar, testade ett nytt recept men tror jag fortsätter med mitt gamla hedanefter.
Ibörjan på veckan fick Tim ett brev från Jenny ,en tjej söder  om Sthlm. Hon hade skickat med bilder på sin dvärghamster.Det gjorde Tim glad. Tänk att ta ett sånt iniativ  när man inte är så gamal.Tack!

Ja vad har hänt mer... Tim har startat sin Temodal kur iallafall fast en vecka sent. Inga fler läkarbesök inbokade eller nåt överhuvudtaget för den delen..lite konstigt om jag får säga min mening... men det ska väl vara SÅ!
Den 17 nov är det hjärntumör träff igen, vi har anmält oss nu återstår bara barnvakt 4 timmar. Nån frivillig???
Näe jag tänkte väl det...

I morgon fyller Janne år, vet inte om vi ska fira eller inte. Om han får bestämma blir det inget. Men det är ju sååå trist! Tänkt att det var ett år sen jag hade överraskningsfesten.Tiden flyger iväg. Tack o lov ibland...

Johan har haft pirat tema på dagis idag, han var så fräck när han gick till dagis i morse. Han hade på sig en Pirats of the carabien..(stavas que?) kläder. Grymt cool!

I morgon fredag kommer Victor från Tims gamla klass hit och sover över, det ska bli kul. De ska kolla på hockey Dif-Mora på lördag.Hejja Djurgården!

Jag måste ta tag i min värk i axlar fötter o händer... är det nån som känner nån bra läkare?
Nu ska jag ta hand om äppelmoset... som står o puttrar på spisen.

Kram!

Åh om Du Annika läser det här..ge inte upp.. S klarar det här ska du se!
image192

Tim & Johan i Bandängen sep 2007