Svenska hjältar

Ojojoj vad jobbigt det var att se Tim på Tv3 i kväll. Alla bilder o videos som visades hade man förträngt. Med tårar i ögonen såg vi klart programmet iallafall.Tim tyckte det var lite jobbigt att se sig själv så han satt med kudden framför ögonen o smålog.
Den stora artikeln i Aftonbladet idag var jätte fin, hoppas att ni inte missade den. Nu får vi se om det är tillräckligt många som nominerar honom och om det blir han som är en av de hjältar de ska hylla på Cirkus i december. http://www.aftonbladet.se/svenskahjaltar/
Vilket fall som helst kommer Tim alltid att förbli min stora hjälte.

Tack alla ni som skrivit i bloggen och i vår gästbok.Det ger oss styrka o glädje i vardagen.
Fick ett överraskande samtal i dag från en härlig tjej i Herrljunga,Cissi. Vi hade ett väldigt givande samtal, kändes som vi hade känt varandra hela livet typ.En utav väldigt många positiva saker som kan komma ur en situation som denna.En härlig tjej måste jag säga.Tack för att Du tog iniativet att ringa. Det är ödet det!
I fredags skulle vi ha fått veta mer ingående hur den sista Mrt:n såg ut, men tyvärr blev det inte så. Nu får vi vänta ytterligare en vecka...
Tim har haft låga trombocyter under tiden vi har varit borta. Så mormor fick åka in o kolla lite extra efter som han fick blåsvarta blåmärken på kroppen.
Annars mår han faktiskt rätt bra, bara lite blek om nosen.

Nu till Italien, Sardinien, ni bara måste åka dit om ni inte redan varit där. Helt fantasktiskt underbart har vi haft det. Maten var gudomlig, vattnet kristallklart o människorna superlativa.
Dit vill jag åka igen... och snart...
Ska lägga upp lite bilder därifrån bla. vilken fin strand vi var på..stenarna var som små pärlor, helt runda och sköna
o ha mellan tårna.image191

Mår rätt bra i själen just nu, troligtvis eftersom man är helt utvilad och har haft en vecka utan stress och sjukhus.
Johan har åkt på en sån jobbig förkyldning, han har haft den i över 2 veckor nu. Alla i familjen snörvlar o snorar , alla utom Tim. Helt underbart!
Tack en än gång alla ni som peppar oss!

Var rädda om varandra.
Kärlek!

http://hem.bredband.net/b333120/

Sardinien

I morgon åker Janne och jag till Sardinien i en vecka. Det ska bli så skönt, synd att det regnar där nere just på tors-mån när vi är där. Men maten lär vara gudomlig!
Svårt att vara ifrån barnen så länge.Lär väl få en hög telefonräkning. :)
Inatt drömde jag en sån hemsk dröm om Tim, så jag var tvungen att väcka honom  o be honom lägga sig brevid oss i sängen. Allt för att ha koll på hans andning.
Har haft jorden stressigaste dag, skulle ha packat men har inte haft tid till det..har farit runt som en yrhöna... växlat pengar , köpt presenter till Marco och Filippo, tvättat, röjt i barnens rum mm.. så i morgon bitti måste vi packa o fixa det sista.
Nu ska jag gå och ta mig en Losec och en Treo o läggamig i soffan o titta på Heros.
Var rädda om varandra!
Kärlek!
AnnaKarin