Jaaaaaaaaaa :)

TACK alla som har hållt tummarna för Tim idag!
Det gav resultat, tumörerna har blivit mindre *Hurra* Vi ska få mer deltaljer vid ett läkarbesök.
Det känns härligt, fast det är en lång väg kvar som läkaren sa. Men vi är så glada!
Jag kan inte med ord beskriva känslan hur jag känner mig... otroligt skönt.
Tack tack tack alla som tänkt på Tim, det betyder oerhört mycket.
Och tack alla som har ringt och smsat under dagen, I love you!

Kram!
image190

Håll tummarna!

För i morgon ska Tim göra magnetröntgen. Vi åker in till halv åtta för att sätta nålen sen är det röntgen fram till 10. Vi lär bli där till sextiden för Tims ska vara med i en studie om kontrastvätskan som han får i sig. Så dagen lär bli lång, han ska även lämna en massa prover. usch o fy.
Så snälla håll alla tummar som går, gärna tår  för att tumörerna har minskat. Snälla gode Gud gör Tim frisk. Klarar inte av det här, han måste bli frisk igen, bara tanken på att förlora mitt älskade barn gör mig så förtvivlad arg och så fruktansvärt ledsen. *tårarna rullar ner från min  kind* Snälla snälla  snälla gör så att bilderna ser bättre ut än förra gången!

Tim har varit hemma från skolan idag med huvudvärk, inte alls bra! Hoppas att det bara är "vanlig" värk o inget annat!

Tim mitt älskade älskade barn, mamma älskar Dig!

Cross fingers!!
oxo
image189

Kolmården mm

Dax för lite uppdateringar kanske?

I början på månaden så for vi till Kolmården , där sov vi över på vildmarkshotellet. Det var BCFsom  bjöd oss på detta. Tack säger vi för det!  Vi hann gå till tigerworld första dagen, vi kom ju så sent. Men vilka vackra djur, helt fantastiska.Tim och Johan sprang fram och tillbaka och tigrarna jagade dem bakom gallren. image188Här ser ni hur Tim lyckats få upp en mot glasfönstret.
Dagen efter på söndagen kom familjen Berglund(enl.trad) även dit. Vi eller rättare sagt Tim och Fabian hoppade på nån slags hoppmatta fastsatta i en sele. Jag fegade ur i sista minuten såklart, likadant med Johan. Vidare till aporna som inte var lika härliga.. det var en apa som gick fram till en annan o peta den i rumpan o sen luktade den på fingret för att sen avsluta med ett smakprov..hua va äckligt! Vi hade en skön dag med många skratt.

Tim har varit på healing som ni säkert sett  på hemsidan i kalendern. På tisdagen var han hos en dam i Huddinge som masserade honom ha gav honom healing.Tim hade lite svårt att ligga still i en timme och magen "pratade" en hel det oxå :). På onsdagen ringde Lena.R upp som vi hade bestämt, Tim pratade med henne och han lyssnade på vad hon sa.Han låg i sängen uner 20 min och efteråt sa Lena att han kunde antingen bli jätte trött/pigg eller glad/ledsen. När han la på luren somnade han efter 2 minuter , efter två timmar vaknade han jätte glad och med mer energi än vanligt. Lena sa att hon skulle ringa upp efter ett par dagar och höra hur Tim mådde och vi väntar fortf. på hennes samtal. Min första tanke är att hon ser hur illa det är med Tim o hon ser utgången i vår kamp men sen kommer försvaret in o säger att hon har extremt mycket att göra. Vi hoppas på försvarstankarna! Så Lena läser Du det här så snälla ring för Tim behöver din energi!

Det har varit killträff på ALB också. Då träffades 10 killar  i 10-15 års åldern som har/haft  hjärntumör. De ska hitta på roliga saker, diskutera hur de upplever saker mm. Jätte bra tycker jag, och Tim också såklart.

Sen har vi en massa hemliga saker på gång som vi kan delge om ett tag... vissa vet iofs om det redan men mer info kommer som sagt. Jobbigt var det iallafall, både känslomässigt o fysiskt.

Janne o jag har varit på Axelssons o fått massage, helt underbart. De sa att jag skulle behöva gå varje dag i 3 veckors tid!! Vi har även varit på Naprapathögskolan o blivit klämda på. Det kan jag verkligen rekommendera. Har en jätte bra kille från Norge. Han har verkligen fått nåt o bita i, jag har ju tusan mej kramper lite här o där men först o främt min taskiga hållning. Så en annanhar fått hemläxa o träna upp nackmuskulaturen med olika övningar. Så ses vi påpeka min hållning! Rak i ryggen!! *givakt*

Idag är det föräldra möte i skolan, Janne fick gå eftersom jag är krasslig. Tim är hemma från bandyn trött.
Johan har varit hemma med mig hela veckan också han förkyld.

Snart ska vi åka till Italien *underbart*, pratade med Marco idag o han sa att de har 30 c fortfarande. Håller tummarna att det håller i sig. Behöver verkligen värme o framför allt sooooool!
Så typiskt att det är så mycket just den veckan vi är borta, det är foto  o  föräldramöte på dagis, stor städning på helgen mm.

Nu till alla tankar som virvlar runt i skallen...
Vill ju vara positiv men magen säger att jag inte får behålla min älskade lilla gubbe. Vill inte tänka så men det är så många barn som har gått bort på sista tiden ...usch.-. jag vet att jag måste tänka glada tankar men det är väl mitt försvar som förbereder sig.. näe nu f * n ska Tim klara sig, han ska kämpa mot sina 30%,  öka upp dem till 50 o sen 75 o till slut 100%. Kan inte leva utan min gullegris.

I tisdags började han på ny cellgiftskur -Vepesid i 21 dagar och värderna såg bra ut. Tror Temodal inte tar ut hans lilla kropp lika mkt som Vepesid gör.Men det är bra, bort med de dumma prickarna.! Han tappar även mer hår av Vepesiden.
Tim vill in i studion och sjunga igen men han vet inte vilken låt han ska välja. Helst skulle han vilja sjunga in en låt med nån kändis har han sagt. Nån frivillig...??? *S*

Vi jobbar  på med Nalles resa
http://www.nallesresa.se/ igår hade vi möte här hemma, Bakade äppelkaka och Tim en kladdkaka som var gudomlig. Vi måste hitta fler sponsorer på leksaker smat elektronik.

Glöm inte o skriva i gästboken nu! http://hem.bredband.net/b333120

Var rädda om varandra
Kram!