Gud, varför lyssnar Du inte???

Jag vet inte hur jag ska skriva det här, det får bli som det blir.
Dagen har gått bra, operationen gick fint. Nu över till det JÄVLIGA
Pratade med läkaren nu på kvällen o han berättade att nästan hela hjärnan är full med tumörer o hinnor, de har stålat de ställen de kan nu. nu är det bara vänta o hoppas men det ser mörkt ut för Tim ramtid..

JÄVLA HELVETS SKIT vill jag bara skrika.. jag hatar det här. Varför?? Varför mitt barn? Han är mitt allt! Ta inte det ifrån mig-Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Nu vet ni....

Idag gäller det!

Klockan närmnar sig snart sju, har varit vaken ett tag.Utanför fönstret kan jag höra hur de bygger för norra länken.Har sovit dåligt inatt. Hur vanligt är det att AnnaKarin vaknar innan sju av sig själv??? Tim ligger här brevid o andas tungt.Gud så söt han är, sin son. Jag vill inte förlora honom, är så rädd inför dagens alla bestyr.Bara sövningen isig är läskig.Varför ska det vara så här, den ständiga känslan av att vara jagad, jagad av den där jädra cancern. jag är så förb trött på den, försvinn ut från våra liv nu!!
Klockan 8.15 kommer de o rulla ner Tim till nakosen, bestämde att vi struntar i "gladmedicinen" innan den här gången. Fråga mig inte varför!? Ska kanske tala om vad som änder i dag. Först blir det nakos, Tim sover, de skruvar fast 4-6 små piggar i skallbenet, det är en metallkrona som skall sitta på huvudet när de strålar, så att huvudet är fixerat under behandlingen, därefter gör de en skallröntgen (mr) och  dosplanering som tar upp till 2-3 timmar. Slutligen kommer strålkniven som tar ja vad sa läkaren 1-2 timmar. Summakardemumma så kommer TIm att sova under hela dagen, vaknar väl upp vid 5 skulle jag tro, groggy o fin. Älsklingspojken min.
Måtte detta gå bra.

Igår när jag lagade lunch till Tim så fick vi oväntat besök av både Helene och LG " hallåååå dääär".Blev kanon glad av att få sällskap under ett par timmar. Tack LG för filmen, vi kollade på halva i går sen somnade Tim, Så resten får vi kika på i kväll...om han orkar.
Pratade med neurokirurgen ang dagens operation.Fick en chock när han berättade att Tim även hade två tumörer i vänstra tinningen 12mm stora. Det hade jag inte en aning om! varför har ingen berättat det för oss?Kände som om luften gick ur mig och började må illa,*helvetes jävla skit*
Han skulle berätta hur der ser ut på dagens röntgen i kväll.

Nu vaknar pussgurkan här brevid mig, ska ge honom hans mediciner och göra oss klara.
Ha en bra dag, det ska vi
Kram!

Tims hemsida:
http://hem.bredband.net/b333120

Inläggning

I morgon onsdags skrivs vi in vid tio tiden. Tim ville absolut ligga på sin "vanliga" avdelning o inte nere på neuro o efter en del diskussioner gick det bra. Vad lycklig Tim blev när det funkade. Vi ska prata med narkosläkaren o ta en del prover. Undra om Tim ska emlas i morgon bitti? Ja det blir en lång dag i morgon men vi ska göra det så mysigt vi bara kan så här dagen innan operation. Jag är sååååå nervös! Janne var ju med sist det var sövdax, jag tycker det är lite obehagligt när han bara somnar in så där fort på britsen o de säger att ja nu kan du gå, nu sover han.
Tim har haft idrottsdag hela dan idag, de lirade brännboll.*kul* Vädret var ju toppen bra för det. Känner att jag mååååste skriva i dag men har egentligen inte nån lust så jag avslutar här.. får se om min dator funkar på sjukan, OM så skriver jag mer i morron.3

Tänk på oss!
Kram!

Tims hemsida:
http://hem.bredband.net/b333120

Ny vecka, nya utmaningar

Ja då var det ny vecka, solen skiner där utanför fönstret klockan är snart halv tio. Denna måndagmorgon började inget vidare, såg att Johan hade kissat ner hela vår säng inkl. de nya madrasserna *Suck* sen gick Johan och slog Tim vid örat så örhängen nästan trillade ut. Vad är det med pojken idag? Ny duschad fick han går till dagis och springa av sig. Tänk vad solen kan göra för humöret, när den skiner blir allt så mkt lättare.

Hoppas solen skiner på oss på ons-fredag.
Är sååå himla nervös inför Tim´s nedsövning, usch o fy. Nån som kommer att vara på Alb under dessa dagar får gärna höra av sig så jag får lite sällis.

TACK!
Vill tack alla för en underbar uppvaktning i helgen, det kom så mkt folk att vi inte hade sittplatser för alla men trevligt var det iallafall. Lite synd att man inte hinner prata med alla så mkt som man skulle vilja.
TACK för alla fina presenter o alla vackra blommor.

Vi fick en överraskningsgäst oxå, Toni från Malmö, ja ni vet killen som skriver i gästboken! 
Vi varken känner eller har träffat denna gladsinta kille som ringde på dörren i lördags med godis, blommor och en kulig plasgubbe i famnen.Verkligen jätte kul att träffas och att Du tog dig tid för att hälsa på oss. God Bless.

Senare på kvällen gick vi ner till den lokala kinan, maten smakade okej men det var allt ;), sen gick vi hem o forsatte med att titta på när alla barnen lirade Guitarr Hero, härligt kul.

Nästa Tack går till frisörerna på Kungsgatan - Kungsklippet.
Robban
som klippper Tim är så fantastiskt go, han tog sig tid för Tim i fredags fast han hade häcken full. Tim blev så fin i håret , glittrig o snygg. När allt var klart sa Robban att han skulle få ett special wax som han INTE skulle dela med sig till pappa ;)
När vi skulle betala så nekade han ...som vanligt. Han sa att köp nåt till Tim istället. Tack goa Robban.
Tim är så nöjd med sitt klipp!

Nu ska jag fixa lite här hemma trots reumavärk i kröppen
Kram!

http://hem.bredband.net/b333120

Blider kommer senare!

MRT=magnetröntgen idag!

Ja i dag är det lång dag på ALB, kl 15 ska Tim på hörselundersökning igen. Förra gången var det aningen bättre på basfrek. :) Sen är det röntgen av ryggen kl 19!! Konstig tid va?!!  Ryggen ska vara fri från metastaser har jag bestämt! Det är ju lång tid mellan undersökningarna så vad ska vi hitta på under tiden ?Jag föreslog att vi skulle gå o klippa Tim. Hans hår är så tunnt men långt nu. Vi får se vad han säger. Sen tycker jag vi ska passa på o käka ute, o inte Gyllene Måsen då.Jag blir nämnligen ett år äldre idag..hualigen.Konstigt det där med ålder,att man inte känner sig så mkt äldre är 27..typ.Fast kroppen säger ju sitt, krämpor hit o dit.*S*
Ja jag har precis varit ute med Svinto, har ryckt hans päls lite så nu är han sååå fin så.
Snart kommer väl Janne hem för att käka lunch. Jag har en heeeeeel del tvätt som ska hängas in, det enda kruxet är att alla galgarna är slut.vad göra?
Är så nervös inför den 24:e, nån som har nåt tips på avledning?
Nu får ni alla goa ha en skön dag i solens sken,

Kram!

Ja så här blir det nu

Dagens besök på sjukhuset startade lite kaosartat, vi var en kvart försenade (Tim äter ju inte frukost i raketfart direkt) sedan hade det blivit felbokat, vi skulle vara där vid ett o inte vid elva.
Resultatet blev att vi fick komma in till doktor Stefan vid 12.15 istället.
 Han berättade att strålkniven blir av, o dagen D för detta blir om fjorton dagar alltså den 24 april.Känns bra med tanke på förra omgångens resultat, är lite rädd bara att det tar lite tid för den här behl bara, det tar upp till 6 mån innan man kan se resultat.Sen fick vi nya cellgifter i tablettform, nåt som heter Sendoxan.
Sen ska han ha flytande cellgifter som skall tas på kvällen, dessa hämtas ut från avdelningen varje vecka. Måtte dessa göra susen nu, Dagen besök känndes ändå bra trots omständigheterna.
Vi fick ju iallafall en behandling till.*hurra*
 Näe nu jädrar alla elaka tumörer  som bór i Tims hjärna, nu får ni passa er!
Nu såhär på kvällskvisten har man hunnit landa och smälta allt som sagts, huvudvärken kom ju som ett brev på posten direkt efter läkarbesöket o den sitter fortf i trots alvedon.

Så här kommer Tim´s medicinska schema se ut:
Två veckor med de två nya cellgifterna
En veckas uppehåll
Två veckor med cellgifter osv..


Tim fick även antibiotika salva mot såren i näsan som han fortfarande dras med.
Hurra för Tim idag,!
Efter sjukan åkte vi o åt lunch på Bilia- Segeltorps personalrestaurang. Kan varmt varmt varmt rekomendera alla o äta lunch där- Maten är fantastisk! För att inte tala om deras salladsbuffé.Mmmmmmums!
Vi åt fläskfilé med helstekt potatis o två sorters såser då såklart... varför välja en när man kan ta båda ;) Bea & champinjonsås.

Tim & jag åkte vidare till Kvantum för att handla men jag gick mest i ett vaccum o stirrade på alla konservburkar som stog o skrek på hyllorna.

Det tål o skrivas igen: Tack för all support, det gör otroligt mkt.
Tina Tack så jätte mycket, tabletterna kom idag! Men jisses vilken stor burk, lär ju räcka året ut :)
Frank, ja Tim vill gärna bli din kompis!

Nu ska jag ta o äta lite middag,
Stor kram till er alla!
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Torsdagen

Närmar sig med bestämda steg. Då vet vi vad som gäller för framtiden. Tim ska ha nya celligfter, de här verkar ha vant sig o funkar inte som de ska *hmm* Så vi håller tummarna för de nya som ska göra Tim frisk!
Vi fick samtal från Tims läkare Stefan som talade om att de SKA göra strålkniven, när vet vi inte än men vi får säkert svar på torsdag. För det måste ju ske inom snar framtid!!! Den här veckan har varit extremt jobbig, psyket är inte som det borde vara, men har det varit det under de här långa tre åren undrar man..näe säger jag. Jobbigt jobbigt jobbigt är det iallafall.
Jag är glad att Du Tina ringde, det gjorde mig gott att få prata med Dig. Du om nån vet hur det känns o vad vi går igenom just nu. Känslorna går som en bergodalbana, upp o ner hela tiden, ena sekunden kan man prata om det o andra inte, då rinner tårarna bara.

Vill passa på att TACKA alla som stöttar oss i vår kamp och framför allt ni som skriver på sidan, era ord gör sååå mycket. Mest fantastiskt är ju ni som inte ens "känner" oss och ändå skickar uppmuntrande mail & ord på vägen. Tack så in i norden mkt.

Nu får vi se vad torsdagen har i sitt sköte, tills dess: var rädda om varandra!
Kram!

JÄVLA SKIT!

Idag var vi på sjukhuset för att få svar på Tims senaste skallröntgen o det visade sig inte bra alls. Tims läkare berättade det vi inte ville höra.Den lilla tumören som visade sig i januari har vuxit o det har tillkommit fler o dessutom har de hittat spår i storhjärnan.Säger bara JÄVLA SKIT.Jag ville bara kräkas när han hade berättat.
Hur mycket ska man orka??? Nu får det vara nog! Magen vänder sig ut o in, vill bara spy! Vi fick en akut tid på Bup i eftermiddags, det var skönt. Har gråtit o gråtit bland alla "ovetandes" medmänniskor,har haft gråtfejjan på hela dagen men orkar inte bry mig. F*n va less jag blir! Livet är så orättvist mot min älskade Tim, som har tröstat alla oss andra under dagen. Han stålsätter sig verkligen, allt för att inte börja gråta o tappa kontrollen. Det är så han vill ha det, killen min. Det värker så i mitt hjärta, vet inte vad jag ska göra eller ta mig till.... vill bara skrika : VARFÖR???
Näe nu ska jag ut o gå med jycken ett tag, måste tänka, tänka glada o positiva tankar.
Hej så länge!

Kram
En Gråtandes Anna Karin