Strålkniven på G

Så var det helg igen då, den här veckan har verkligen gått i rasande fart. Vi har hunnit med både det ena o det andra. Tim har varit på sjukan mån-ons för cellgifter i omayadosan samt tagit massa blodprover (koncentration). Han har blivit värsta proffset, han talar om för sköterskorna vilken nål han vill ha osv. Sötis! 
Själv var jag o tog saliv o ögontest på reumatologen. Sköterskan skrattade åt min otroligt stora mängd saliv, NOT, kunde väl förmå en liten tesked på 15 minuter. Slå det om ni kan!Anledningen till testerna är att de ska kolla upp mina torra ögon o mun. Någon som hört talas om Sjögrens syndrom? De tror att jag även har fibro.Ja jag säger o det, familjen sjukling.
Idag har vi haft möte med Tims lärare o assistent. Vi bestämde schemat för två veckor framåt sen ska vi ha nytt möte. Det ska nog gå bra, det känns så iallafall,
Nästa onsdag skrivs Tim in för Strålknivsbehandlingen, då får vi träffa narkosläkaren, ta prover o slutligen prata med Bodo som ska utföra behl.  På torsdagsmorgonen 8,15 är det dax, så ska det skruvas på en krona på Tims huvud, göra MRT ,dosplanering och sist strålningen. Nu ska de få, elakingarna i huvudet!!!
Det är så fruktansvärt jobbigt när han ska sövas, allt går så fort o man blir utskickad fortare än kvickt ur salen. Sen har vi väntan, väntan väntan hela långa dagen. Usch! Vi blir nog kvar tills fredag eftermiddag skulle jag tro.
Får ta med mig datorn o en bra bok för att fördriva tiden.

Måste bara en än gång säga tack till familjen Nilsson som räddade veckan i Varberg. Utan er hade det varit trist!
Saknar även våra goa vänner Wallenheimos (Wallenholm) Måååååste ses snart, kanske äta lite röda kräldjur ;)

Nu är det tv soffan som gäller , Hells kitchen!

Kram!

Till er som vill skriva i gästboken här är adressen:
http://hem.bredband.net/b333120


Kungshatt midsommar 2008Turkiet m fam Edvardsson Juni 08Tim mediterarTim o Johan

Varberg bilder kommer senare!

Varberg, Äntligen!

Ja då var vi äntligen här nere, som jag har längtat. Resan ner gick fortare o smidigare än vanligt tycker jag. Vi fick bo i tant brun den här gången, Vi verkar bli ensamma här i kväll, de andra familjerna kommer i morron o på måndag, en lägenhet är alltså ledig!!! *hallåå anybody??*** Johan leker med bilarna, Tim spelar på datorn och Janne sitter i bubblet. Tidigare idag var vi o åt glass på tre toppar, mums! Är så glad att vi kom iväg, det såg ju lite mörkt ut i går då jag fick åka in till akuten m akuta magbesvär. Efter 7 timmar o en väldans massa väntan och blodprover fick jag åka hem med ett recept på fickan. Svår magkatarr o stress i vardagen löd diagnosen. Ja jag är glad att vi kom iväg iallafall. Tänk att vi har över 400 kvadrat för oss själva, nästan lite spoookie.

Tim mår fint, han är pigg o glad precis som vanligt. Han blev lite trött av den nya medicinen i början men det har lagt sig. Den 4 sep är det dax för strålknivsbehl igen. Måtte , näe nu ska det bli bra måste få bort alla elakingar i huvuvet.
Tänk att Tim börjar i 5an, helt otroligt. Får se hur det går!

Johan har börjat på dagis igen, nya barn o nya fröknar, både på gott o ont. Johan mår inte alls bra, han säger att han vill dö, att han är dum. Jag blir så ledsen när han säger så. Han frågade här om dan när han skulle få cancer o vem som skulle ta hand om honom när han skulle dö, Stackars liten. Goa lilla Johan, älskar dig så.

Janne har haft semester i en vecka, skönt tycker han. Har inte gjort många knop mest tagit dagen som den kommit.

Näää nu måste jag sluta, ska fixa lite korvgryta, Tims önskemål idag.
Kram alla ni som finns här för oss.

Tack  Anita & Anki m familj som tar han om Svinto den här veckan, Love u!

Puss! 

Lite bilder o läget just nu.

Mormor & TimMickey & KillarnaTornet o TimDisney World ParisTim & Johan vid TriumfbågenUtsikten fr hotelletKul med CarsSTOOOORT

Mona o TimTim 2004Tim 2008


Vilket härligt väder vi har, regnet bara öser ner utanför fönstret. Alla torra gräsmattor är säkert överlyckliga.

Vi har som sagt varit i Paris på Disney land vilket var helt fantastiskt. Vilket stort vackert ställe. Grönan släng dig i väggen  ;) här fanns  verkligen allt. Vi bodde på ett fint hotell nära parken, rummen var inredda i "båt tema" med utsikt över lilla sjön.  Här bodde det folk från alla håll o kanter vill jag lova.  Vi var i parkerna i 3 dagar långa, fötterna skulle ha behövt sig en rejäl massage o skorna luftning.. syftar på Jannes skor då. Vi hittade en favvo i alla attraktioner  o det var en bergodalbana  som åkte uppe i klippiga bergen. Jag som har varit för feg för sånt tidigare åkte glädjeligen med.  Vi spenderade två dagar inne i centrala Paris. Fick mer eller mindra panik nere i tunnelbanan, hur 17 ska man hitta ut?!!!  Tror inte att vi kom upp på samma ställe en enda gång fast vi åkte till samma station.  Lilla Stockholm o T-centralen känns tryggt jämfört med detta. Vi hittade ett varuhus de sista timmarna innan planet gick. Snabb shopping. Vi lyckades tyvärr inte åka upp i Eifeltornet, det var alldeles för lång kö så Tim tyckte det räckte med o se det underifrån. Summa kardemumma, Paris o Disney helt kalas.

Sen kom vi hem o firade midsommar ute på Kungshatt med släkt o vänner. Trevlig.  Midsommardagsmorgonen gick vi upp kl 3 för att åka till Arlanda o Turkiet. Med oss hade vi familjen Edvardsson/Hansson. Resan gick fint o väl nere var det 48c. Mycket sol o bad, vi låg mestadels under parasoll för solen brände nåt jävelusiskt. Skönt o bara sätta sig vid ett dukat bord o äta, vifta med armen så kommer de med drickat. Hääärligt, precis vad vi behövde.

Ja det var våra resor i juni det. Sen har vi bara varit hemma o slappat, badat o hälsat på vänner.

Behandlingar då?

Jo det såg ju tyvärr inte bra ut på senaste röntgen, de har hittat en ny tumör i lillhjärnan o de tumörer som finns har inte minskat. Vad säger man om det..nedrans SKIT!  Men vi ger inte upp hoppet, utan Tim kämpar på som vanligt.

Ny medicin (Sendoxan o Rapamune) och strålning är på g. Ja o metotrexat i två ggr dosan vart annan vecka. Thats it!

Tim är pigg o glad, precis som alltid men saknar fortfarande riktiga vänner. Han saknar även Mona sin assistent i skolan, men henne får han träffa snart igen.

Vi drar ner till Varberg /Almers v 34 igen o det ska bli avkopplande o skönt. Hoppas att det kommer 3 andra mysiga familjer. Ullared, Gekås kommer inte att slippa mig i år heller. J

Nu ska jag ut i regnet med Svinto,

Var rädda om varandra

Kram!!!