Nervöst!

Imorgon torsdag är det dax för Magnetröntgen igen,.Väntan på svaret  är jobbigare än jobbigast.
HÅLL TUMMARNA ATT DET GÅR BRA I MORRON,

Själv åker jag till Sardinien på eftermiddagen o blir borta i 6 dagar. Det är väl inget höjdar väder där direkt men miljöombyte förnöjer.MYCKET!
Skriver mer när jag kommer hem igen,

Ni som har tid o lust kom gärna över nu ihelgen o fika, vi har massor av "mums" kvar eftersom det inte kom så många o firade Tim.

Tjingeling sålänge
Kram!

Tack tack tack

Stort tack till alla er som har uppvaktat Tim på 11 årsdagen.
Här kan ni se vad fina presenter han har fått.
Som sagt, vi kommer att ha öppet hus nu på annandagpåsk (måndag) så kika gärna förbi på lite födelsedagsfika.image240Tack Jenny för pengarna, du är jätte snäll. Fint kort var det oxå. Tack snälla!image241Tack Ivar m familj, Jätte fint halsband, passar perfekt!image242Tack Oliva m familj, nu ska jag gå på bio, mamma får betala för sig själv ;)image243Tack Bekir,Tomas,Tolga,Bilal,pappa och mamma för den fina mobilen. Jippiiiii.image244Heelys skor, nu ska jag lära mig åka på dem bara.image245Mammas favvoskor, Puma. visst är de snygga!
image246Självklart en tiggande Svinto vid frukostbodet.
Glad Påsk!


vi flyttar tims fika

Nu har man ju haft oturen att drabbas av influensan. Vi bestämde därför att  flytta födelsedagsfikat till måndag istället.Hoppas det fungerar för er som tänkt komma.Vi har feber blandat med huvudvärk och hosta.Hoppas på att det lägger sig snart. Ha det gott allihop.

Öppet hus

♥♥ Vi tänkte ha öppet hus fika när Tim fyller år ♥♥

 Långfredagen den 21 mars 14.00 slår portarna upp

Så ni som vill komma är varmt välkomna

Tacksam om ni  hör av er så jag vet på ett ungefär hur många som kommer så jag kan ha kaffe o gottigott gott i rätt mängd.

Många undrar vad Tim önskar sig,vi har frågat men det är tyvärr mest dyra saker men här är listan:

* Biobiljetter
* Örhängen (endast i silver el guld) röda stenar vet jag att han önskar sig
* Pengar
* Singstar spel- Svenska låtar helst
* Nintendo Wii spel - Mario Galaxy, Sonic och Mario eller vad de heter
* Ny mobil

≈≈** Varmt Välkomna **≈≈


   


Tim ledsen

Jag vaknade av att Tim grät i morse, han hade kräkts. Lilla gubben, han var så orolig att tumören hade vuxit. Kräkningar på mornarna var ju de typiska sympomen Tim fick. Men jag tror inte alls att det är så utan att han har nåt virus i kroppen eller att det är Temodalen (cellgifter) som visar hur stark den är mot kroppen. Han har ju inte tagit den på över 7 veckor jämnfört med 4 i vanliga fall. Jag själv har nåt knas i magen o mår illa, det har jag gjort i två dagar nu. Som sagt jag tror det är nån elak liten bacilusk som spökar här hemma.
Han började med cellgifterna i går kväll, värderna såg bra ut för kurstart. *skönt*

Om 6 dagar fyller hjärtat 11 år. Tiden har gått så fort, visst har de här 3 ½ åren varit tuffa men det har svettsat oss samman som familj, Som jag älskar den pojken, min underbara goa Tim. Var o köpte en massa tårtor o cocosbollar idag till Tims födelsedag. Orkar helt enkelt inte fixa en massa tårtor o baka allt själv. *latmask*

Janne bara repar o repar varje kväll, han har en spelning på tisdag  med en ny talang som ajg inte kommer ihåg namnet på, Ska bli kul o se, har ju inte sett honom lira på så många år. Mam o Pap sitter barnvakt. Det känns bra när de ställer upp för oss o våra barn. 

Min lillebror har åkt iväg till Japan, han ringde på väg till flyget o sa hejdå. Hoppas att han får en skön o avkopplande resa, för det behöver han.
Själv längtar jag till Sardinien.Att få träffa mina goa, trevlig vänner och den gudomligt goda maten. MUMS! Tror vi kommer att ha det bra där nere Mia o jag.

Telefonen ringde precis, det var Tims läkare S som undrade hur han mår. Kom fram till att det troligtivs är en bacill.Han har jouren i helgen om det skulle vara nåt. Det känns tryggt.
Han ska även kolla på  Tims onda fot på måndag efter att han har varit hos Noomi på musikterapin
Tack syster Ac för att Du finns och att du orkar med oss.Vad skulle vi göra utan Dig!

På söndag är det påskfest på "hotellet", det ska bli kul o få träffa lite andra päron i samma sits, Man ska tydligen få dekorera tårtor..hoppas man får äta upp tårtan man har pyntat ;)
image238
Är det nån som har känt av pollen eller är jag allergisk mot Svinto? Det svider lite i ögonen o känns aningen "dammigt" i halsen,jag hoppas att det är pollen.....

Nu ska jag kolla om det är nån som har fixat middag, den brukar ju stå där färdiglagad på spisen ;)
Var rädda om varandra
Kram!


Fler bilder på Svinto

image218Nyss hemkommen.image21912 v
image220Lite mys på köksgolvet
image221Kliar i bissingarna
image224Kaxar du?
image226För godis sitter jag fintimage227Blöt skägg
image228Godis i skägget
image229Ynkliga smulaimage230Lite mer...snääälla
image231Smaskens!
image232En till  kanske?
image233Inte det..nänä..image234Lägger mig väl då
image235Natti natt
image237
Ha en bra dag önskar Svinto.

Melodifestivalen

Mediespelare
Vi är ju sanna melodifestivaltittare, varje gång har vi papper o penna o tävlar mot varandra vem som ska gissa rätt finalister...alltid lika spännande. Många bra låtar i år. Helgen som var höll vi på Nordman, men en låt som berörde mig var Suzzie Tapper´s låt - visst finns mirakel. När jag hör den får jag gulpen i halsgropen, fråga mig inte varför.
Så vad tycker ni om festivalen då? Vem vinner? Vi har 4 favoriter, Linda, Bwo,Nordman,Charlotte. Alla olika men vi tror att Charlotte vinner rasket.

Idag har vi varit på sjukan igen, Tim hade musikterapi m Noomi. Det är uppskattat, de sjöng två sånger idag. Till nästa gång ska Tim ha med sig egna låtar o texter, får se vilka det blir. Han är glad att musiken börjar igen efter ett tags uppehåll. Vi tog även BP för att se om värderna har stigit så  han kan påbörja cellkuren. Annars är han pigg o glad.
Nu ska jag fixa middagen, det blir så avancerat som spagetti o köttfärssås.
Tjingeling o kram!

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1080282

Jag var en spillra av mitt forna jag
Såg inte ljus, inte en strimma svag
En vingklippt fågel som inte ens drömmer mer
Som om sorger trycktes allt längre ner
Men när jag mötte dig älskling
Så ändrades allting
Brutalt

Visst finns mirakel
Och för mig är det faktiskt du
I dina kyssa öppnar himlen sig för mig nu
Visst finns mirakel
I din kärlek så stark och sann
I dina kyssar och i att vi har funnit varann

Du öppnar dörrar jag inte visste fanns
En dörr till livet, jag fick en andra chans
Jag älskar dig mer än du kan förstå
Jag vet du bär mig när jag inte orkar gå
Sen du gav mig din kärlek
Förändrades livet
Brutalt

Visst finns mirakel
Och för mig är det faktiskt du
I dina kyssa öppnar himlen sig för mig nu
Och allt
Är så enkelt och så självklart
Så skrämmande och underbart
Mitt mirakel är du
Visst finns mirakel
Och för mig är det faktiskt du
I dina kyssa öppnar himlen sig för mig nu
Visst finns mirakel
I din kärlek så stark och sann
I dina kyssar och i att vi har funnit varann

http://hem.bredband.net/b333120/

Lite bilder på Svinto

image215image216image217
Här har ni buset, Svinto.14v

Hörsel!!

Har precis kommit hem från KS, vi har varit på hörselundersökning med Tim. Han har klagat på att han tycker att han hör sämre o idag fick vi veta att så är INTE läget, tvärtom! Han hör 10 db bättre på bastonerna. Det är ju fantastiskt! Hurra vad glad jag blir.
Ett till hurra för att solen har hållt sig framm hela dagen, DET om nåt gör mig på bättre humör.
Over and out!

Kram!

Läääänge sen....

Jisses vad man har tvättat mattor den senaste veckan.Kiss kiss o åter kiss. För att inte tala om moppandet. *S*
Nu har vi  INGA mattor nånstans här hemma, såååå kallt om fötterna o omysigt men om ett par månader kan vi nog lägga tillbaka dem igen.Det är som att ha en liten bäbis hemma igen. När vi fick hem Svinto, ja han heter det nu så var det som när man kom hem från BB första gången. "hjälp hur gör man" men nu känns han som en familje medlem. Vi älskar vår lite gråboll. De sista dagarna har han fått gåt utan koppel ute o det går hur bra som helst. Lite läskigt var det första gången, var rädd att han skulle springa sin väg. Han kan redan sitt, ligg och lyssnar till sitt namn. Nu letar vi efter en valpkurs, så om nån känner till någon bra så hör av er!!
Ska lägga in lite bilder på vår lillkille.

Tim har fortf. för låga värden för att påbörja ny cellgiftskur. Vi ska dit i morgon på hörsel test o då lämnar vi även ett blodprov sen får vi se om vi får klartecken. Vi har även fått datum för MRT, 27 mars o då gäller det! Jag har redan fått magknas, att denna MR ska vara så laddad, ja jag säger o det. Men nu är det väl ändå Tims tur o få leva livet. Själv är jag grymt trött på sjukhus o allt vad det bär med sig. Inte så konstigt kanske efter 3 år och 4 månader. Det känns som man ligger i vänsterfilen hela tiden o alla bara kör om en hela tiden. Andra barn blir klara med sina behl. o vi står o stampar på samma ställe. Slut gnällt.
Jag är grymt glad för de barn som är klara med sina behl. Ett stort grattis till "Iv" och till Wilma. Våra kämpar!

Johan har blivit en baddare på att rita, idag kom han hem med en teckning som föreställde en riddarborg, jätte fin. Lägger in den här så ni kan beundra!
Lägg huvet på sne bara;)

Janne jobbar på, men han är nere i en svacka o har gått ner 5 kg på 2 v. Vi hoppas på en snar topp snart.

Nu ska ni få ett cd tips- Simple Plans senaste "simple plan", helt suverän.tycker jag!

Ja snart fyller Tim 11 år (19mars), vet inte om vi orkar ha nåt kalas, tänkte kanske ha öppet hus. Då får de som vill komma o fika. Eller har ni några andra bra lätta förslag? Känns helt fel o inte ha nåt "barnkalas" jag har ju alltid haft partaj när barnen fyller år. *samvete, samvete*

Jag o Mia åker snart, det ska bli sååå underbart skönt. Vi hoppas på lite sol  o kanske ett dopp i  havet. Jooo det måste man ju. Marco säger att det absolut inte går o bada i mars haha. Vi ska få bo vid havet denna gång oxå, tror det bir i Ceckos strandhus.Längtar iallafall.
Pratade med Helene idag, o hon ville ha lite sällis till Gåååtttlaaand. Jag hakar gärna med med Svinto. Har inte varit där sen jag var 12 år.Kul! Helene är en tjej jag gillar, raka rör o inga krussiduller. :)

Nu ska jag ut o rasta Svinto.
Jo jag ska tillägga att pappa min mår bra igen,*skönt* han får ta det lugnt ett tag framåt.

TACK  för alla inlägg/kommentarer.
Kram på er!

Tims hemsida:
http://hem.bredband.net/b333120