Röntgen svaret

Visade sig inte alls bra,  det har spridit sig ner i ryggen nu oxå. Jag är sååå ledsen, Tims kommentar blev " Skit i det "  önskar jag kunde säga detsamma. Ännu en mrk dag i våra liv.

Kärlek!

Droppfri :-D

Iallafall under dagen idag. Tim blev så mkt piggare när han blev av med droppet o ställningen. Han har redan ätit 3 ostmackor med ett glas mjölk o 4 glas med våra olika theer.
Jag är så glad att se att han är uppe på benen! Janne frågade om han ville följa med ut o kasta snöbollar o han svarade ja!! Hurra!
Ville bara berätta om detta!
Kramen!

Tim får nålen satt. Inte populärt!
   Fin vinterbild på JOhan , tagen igår.    Så söta killar, titta på Svintos blick.

21/11 Fredag

Nu har Tim haft hemsjukvård i 4 dagar. Hans natriumvärde var ju alldeles för lågt igen.
Tanken var att han skulle bli inlagd på avdelningen,men sjukhuset tog upp hemsjukvård som ett alternativ?
Det har funkat väldigt bra! Tim ligger med dropp hela dagarna för att få upp salthalten i kroppen.
Värdet låg på 124 och ska ligga på minst 136!! Han är fortfarande rätt medtagen och man får ofta tvinga upp honom ur sängen! Just nu går han inte på några mediciner mot själva cancern,vi var tvungna att göra ett uppehåll pga alla blåsor han fått i mun och hals!! Nu kan han äta igen vilket känns bra. Men men!! vi kämpar på som tusan och vi ger aldrig upp!!!!
hur jobbigt det än är...thats a promise!! Johan är också en tapper kille som håller upp humöret och värnar om sin storebror,verkligen gullig! Och än en gång! tack allihop för erat stöd genom alla inlägg och kommentarer,ni hjälper oss verkligen.
Ahlgrens.

SUCK!!!

Ja kära vänner!!
Tack än en gång för att ni finns med oss.
Nyheten vi kommer med nu är tyvärr ännu sämre än den var förut!!!
Tims senaste magnetröntgen fick vi svar på idag, Torsdag. 13/11 och den visade på 20 !!!!! nya förändringar i hans hjärna. Alltså 20 nya tumörer.
Tim själv känns som han börjar att kasta in handduken vid det här laget,han är väldigt trött och sover många timmar om dagen plus att hans balans verkligen har fått en riktig törn.
Han har svårt att gå i trappor och talet börjar bli otydligt och sluddrigt. Tims läkare gav oss inte heller  mycket hopp utan sa att han skulle kolla vad som återstår att göra? Livet känns just nu väldigt  jobbigt och vi känner oss kraftigt uppgivna...
Vet inte riktigt vad mer vi kan skriva i det här läget!!! OK??
Ha det.....

Tim hemma, MRT svar

Tim fick komma hem idag på eftermiddagen. Otroligt skönt. Det första  han gjorde var att gå o lägga sig.Ser hur han försvinner mer o mer. F-N! Han fick blod, vätskepåfyllning (dropp) de tog prover samt halsprov. Det skulle jag vilja ha svar på genast men det tar tid svar i morgon hoppas jag. Annat svar vi får i morgon är MRTn. Bävar så in i norden. Magen drar ihop sig o jag vet ju nästan vad som väntar. Miraklet var är du?
Känner mig bara tom tom tom..orkar inte skriva mer nu.
Kram

MRT

Ska ju tillägga att vi gjorde en MRT förra onsdagen, MEN inget svar än, nästa mrt blir den 25 o då av ryggen o svar på den bllir den 1 dec.... 2 dagar innan Canarias!
Håll tummarna!

Tim inlagd

Ja då var det dax igen då, att åka ner ett par pinnhål ner i dyngan igen.Tim har inte mått något vidare sista tiden. I lördags åkte vi in till ALB för att undersöka hans svullna vänster kind. Det konstaterades att han hade en mjukdelsinf. och antibiotika gavs. Han har även fått så ont i halsen att han varken kan äta eller dricka. Pratade med ssk Anette som tyckte vi skulle prata med läkare Stefan. Sagt o gjort bestämde vi att Tim skulle läggas in för observation samt på lite näringsdropp. Gott i gott.
I skrivade stund ligger Tim o sover, vilket han gör för det mesta. Han är orkeslös,trött o sliten av allt. Det märks så tydligt att han inte orkar mycket mer. Men jag vill, jag vill verkligen inte att han ska försvinna, jag vill ha kvar min älskade Tim. En kille med sprudlande av livsglädje som alltid är glad o positiv. Min förstfödda min son min älskling !  Det gör så ont, vill INTE!
Hur mycket jag än ber verkar det som han där uppe  inte hör! Lyssna nu noga: GÖR TIM FRISK! T A C K ! !
Har packat väskan med tandborste, lite kläder och självklart datorn, det nödvändigaste för ett par dagar på sjukan.

Var ju ett tag sen vi skrev, alldeles bestämt 8 dagar. Vad har  då hänt i vårat liv?
Ja jag kan ju berätta att jag slog mig ordenligt i går, Svinto drog ner mig i backen. Han är ju så grymt stark o han skulle hälsa på en hund som jag ville undvika. Varav han sprang framför mina ben o samtidigt drog i kopplet o jag dök ner med huvudet före , landade på armbågen, knät och pannan. Rejält blöt o upprörd gick vi hemåt i regnet o det märktes att Svinto visste att han gjort fel.
Mia o jag var på harmonimässan föra helgen o där träffade vi två fantastiska människor, Inga och Anita. De ger Reconnnective Healing. En annan variant på healing. Inga kom hit och gjorde behanl på hela familjen, och efter det har vi dagllig kontakt. Hon är så sprudlande glad. Tror vi måste ha känt varandra i ett tidigare, klickade otroligt bra. Likadant med Anita ska tilläggas!Är så tacksam att vi träffats.
De här tjejerna har hjälpt oss i snart två veckor med både det ena o det andra. Som idag tex hade Inga bokat in ett frisör besök med både klipp o sling. Helt otroligt! Så nu är jag så fin o blond i håret. Inga o jag ska ut på fredag o ha det lite mys. Ska bli kul.
Nu ska vi äta kinamat innan Tim o Janne åker in.
Stor kram o som alltid, var rädda om varandra!

Hjeeeeeeeeelp *S*

Är det någon i detta vackra land som vet hur jag ändrar de förinställda "designerna" här på blogg.se? Jag kan ju NADA om html koder osv... är grymt tacksam för hjälp! Vill ha min egen style o inte deras förinställda!Tim var pigg o verkligen glad idag när han gick iväg till skolan efter provtagningen på Huddinge sjukhus i morse. Det var det första hans assistent oxå sa när vi träffades. Nu väntar vi på provsvaren, det verkar som om vi får ringa till sjukan IGEN om vi vill veta nåt: Precis som tidigare! Hmmmm.

Janne o jag har varit i kungen kurva o kikat lite. Jag köpte ett till par jeans i stl 44!!! Det var en modell med vida byxben, jätte fina.
Sen köpte vi skor till Janne o Johan , lite julklappar till barnen, fast inga roliga.... bara mjuka!
Det här med julklappar blir bara svårare för varje år som går. Tim är i den åldern där allt verkligen kostar! Johan är lättare, bilar!
Har kokat quinoa precis, så till det blir det lite kycklingfilé och avocado. SÅåååååå smarrigt med mat.
Jo Svinto har fått en nosgrimma för att han drar så in i bängen. Ska bli kul o se om det funkar!

Matdax!
Kram!