Ja ja ja...

Efter Ritas påtryckning så skriver vi ett par rader... eller två :)

Nu börjar vattkopporna försvinna åtminstonde i skolan så Tim kan nog gå till plugget nästa vecka. Han har smygstartat lite på fritids. Nere på dagis vet vi  inte riktigt... 
I morgon fredag ska Janne till studion o göra musik till Tims text, äntligen!
Vi har ju lagt ut två nya sånger på hemsidan, en cover på S. Wards låt o en egen faktiskt.Lyssna gärna!

Fortfarande inget svar ang Tims behandling, strålkniven. MYCKET DÅLIGT! Det  har gått över 2 veckor nu o vi vet inte vad som har gjorts exakt. Vi fummlar i mörkret.
Vi letar efter nya outforskade behandlingar men det är lättare sagt än gjort. Tim äter inga cellgifter, vilket gör mig förundrad, jag vill bara proppa i honom gifter för att ta kål på dom jävlarna.
Hur sjutton kan man ge upp, aldrig i livet , det är det sista vi gör!
Har pratat med en person som kanske kan hjälpa oss att nå ut med vår frustration, hoppas på ett ljus i mörkret!

Tänker på Irma, Greta, Matilda och lille Wiliam, det gör sååå ont, vill att ni ska få vara här med era familjer.

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Nästa vecka bör vi vara på väg ner till skåne land, har inte hört nåt från BCF än men men...
Flyget är bokat(Kristianstad),  vi åker ner på fredagen o hem på måndagen. Nu är det "bara" boendet kvar.
Hoppas vi träffar familjen Nilsson under söndagens fest. Härliga och framför allt humoristiska familjen Nilsson.
Ska ladda både kameran o videokameran så jag kan dela med mig av sköna bilder.
Har ju inte fått tummen ur o lägga in Varberg bilderna än... så jädra svårt o få nåt gjort överhuvud taget just nu.
Allt är som ett virrvarv o jag kan inte fokusera klart. Senil kanske, ja vem vet?!!

EFTERLYSNING!
Är det någon som har några bra party tips till 11 ½ åringar?
Vi ska nämligen ha ett surprice party för Tim o behöver lite idéer. Vi har en stor grej men tar tacksamt emot fler tips.
Om det är någon som har connections på godis eller vet nåt väldigt billigt ställe får ni gärna höra av er också.
Näpp!! nu är klockan 00:52 och det är dags att knyta sig.
Ha det bra allihop och var rädda om varandra.

Kram
Anna Karin o Janne

OBS OBS!!! Bilden är tagen för 4 år sen!

Höstlik lördag

Brrrr fy tusan vad kallt det är ute nu. Tim Johan och Janne åkte precis till Gröna Lund. Måste bli fruktansvärt kallt att åka bergodalbana i det här vädret. Själv är jag hemma med Svinto. Vi ska träffa Svintos pappa Loke idag, det ska bli kul. Undrar om de är lika?Hade tänkt att hinna med lite innan klockan slår tre, ja sånt där som man skjuter upp dagligen...

Igår var vi inne istan, jag klippte mig hela FEMTON CM!!! har numera låååång page ;). Känns skumt!
Det var tänkt att vi skulle gått på Grönan men när vi var inne i city ringer Vickan o säger att Fredrik har två biljetter till My fair lady på kvällen. Det var även inplanerat att Janne skulle till Mange´s studio o skriva lite musik till en text som Tim har skrivit. Allt sket sig o vi tackade gladligen ja(med stort samvete) till att se musikalen- inte alltid man frå gå på en premiär. Alltså fick grönan vänta tills i dag.

My fair lady var väldigt bra, över tre timmar lång föreställning, min rumpa var aningen avdomnad vid slutet o då ska det tilläggas att jag har ganska mkt stoppning i den ;) Helene Sjöholm o Körberg gjorde ett fantastiskt jobb. Vilka röster!

Ujujuj vad kändisfolk det var sen då, Hasse Alfredsson, Gösta Ekman, Andersson Ulveus var väl ändå de stora namnen. Lille Björn Gustavsson hade även hittat dit, har aldrig tyckt att han ser så speciell ut man IR så var han verkligen sockersöt. Nog om det, hemma satt Mia o passade barnen. De hade spelat spel o tittat p film. Johan o Tim kom ihop sig om en vägskylt, ja en sån där mini ni vet. Den hade gått sönder o Johan fick ett frispel. Men allt slutade gott.
Tack Mia för att Du kunde rycka in med sånt kort varsel.

Fy vad tomt det är, alldeles för tyst är det oxå. Jag saknar mina killar redan. Jag har bestämt mig för att inte skriva nåt ledsamt idag..... men det gör såååå ont i hela mig. Älskar Dig gubben... gubbarna!

Johan är fortfarande hemma från dagis,där det går vattkoppor. Han har gått max två veckor sen de öppnade i augusti, känns lite motigt att betala avgiften varje månad....
Tim börjar bli piggare o piggare efter behl, han sover inte middag lika ofta o har fått tillbaka sina "ryck" vilket vi älskar. Han har sakta kommit in i målbrottet oxå, det är sååå sött när han säger nånting o mitt i meningen blir det en "tupp"
Är det inte lite tidigt?? Trodde killar kom in i målbrottet i 7-8an typ?? Men det kan ju ha att göra med all behl han har fått, att hormonerna i kroppen gör frivolter.Önskar att Tim var 60 nu o jag 85!

Tack o gonatt...aningen förtidigt!

Torsdag!

Idag gick Timpa och jag upp tidigare för att åka till provtagningen på Huddinge sjukhus! Han gjorde den vanliga koncentrationen på medicinen. Efter det bar det av till ALB för att träffa doktor o prata om röntgenbilderna.Han är fortfarande under omständigheterna ganska pigg!! Annars är det inget annat speciellt förutom att det är föräldramöte i skolan.Han har ju inte varit i skolan på väldigt länge och nu går det tydligen vattkoppor i klassen också och det får inte Tim utsättas för. Gå gärna in och rösta fram Tim till Svenska hjältar på Aftonbladet!! Länken finns nedanför.










http://www.aftonbladet.se/svenskahjaltar/article3265702.ab

Tack så jättemycket

Idag är det Tisdag och Timpa Johan och jag(Janne) ska gå och bowla innan det är dags för Tim att besöka BUP.
Vi vill ta tillfället och rikta ett jättetack till familjerna Edvardsson,Wallenholm och Kindstedt som verkligen hjälpte oss och tog hand om oss genom att bjuda på trevligt sällskap och mat när vi hade fått det jobbiga beskedet från sjukan!!!
TACK,TACK det hjälpte oss verkligen(skönt att ha såna vänner)!!.
I övrigt så mår vi väl helt ok.Tim är hemma från skolan och Johan från dagis,ja vi är hemma hela bunten faktiskt.
Igår hade vi ett samtal med vår vän Jill på aftonbladet om att kanske få ut en artikel i tidningen för att be om någon sorts hjälp från annat håll !!!får se hur det går?
Idag ringde Tina också( Irmas mamma) det kändes skönt att höra hennes röst.


Kolmården

Idag åkte vi efter mycket om och men till Kolmården som är lite av en tradition arrangerat av Barncancerfonden. Det skulle vara uppehåll nere i Norrköping, det hade vi kollat upp redan igår. När vi kom ner duggregnade  det men inte så det störde nån av oss. Vi hann precis lagom till delfinshowen där Linda bengtzing var gäst. Tänk vad duktiga delfinerna är, vilka fantastiska däggdjur! Vi strosade runt o träffade familjen Nilsson, de vi var tillsammans med i Varberg, Almers hus. Härlig familj. Vi åt en gourmet lunch tillsammans bestående av  pannkakor, köttbullar o makaroner och ostpaj för endast 240 pickadoller! Mätta o belåtna gick vi ner o lekte i lekparken.
Över lag en bra dag trots lite regn.Timpa o Johan har mått bra hela dagen vilket fortfarande gör det hela till en absurd situation när man tänker på öken-beskedet vi just har fått.!!
Men,men!! det är ju skönt att det rullar på någorlunda.
Ha det bra under morgondagen. Hejs svejs!!









DET GÖR SÅ FÖRBANNAT ONT, JAG VILL INTE , JAG VILL VERKLIGEN INTE!

Lillebror Johan

Idag fick lillebror Johan ett fullkomligt frispel? Det kan man ju också förstå.Han har ju också härdat ut under alla år och egentligen levt med detta ända sen han föddes.
Tim hade börjat skriva lite i en pysselbok som var Johans vilket ledde till en kaskad av -jag hatar dig Tim blandat med att han själv skulle dö m.m. Han brottas förmodligen kraftigt med sina demoner varje dag precis som vi! lätt att glömma tyvärr! Allt löste sig till slut och gulliga Johan kom fram till Tim och sa att han kunde få den där boken. Det var definitivt ett utlopp för all annan skit som han fått stå ut med!!!
Nä nu ska vi åka och handla till lördagskvällen.
Ha det bra allihop så hörs vi igen.
Johan i Turkiet

Dagen efter strålkniven

Hej allesammans!
Vi känner ett enormt stöd från er alla som skriver till oss och tackar för det.
I övrigt vet jag faktiskt inte vad man ska säga i det här läget?det är ungefär vad vi brukar få höra från alla bekanta vilket inte är fel alls!! det är exakt så vi också känner just nu,man är helt jäkla tom för att i nästa stund få fullkomlig panik allt är bara helt overkligt.
Tina!! vi ringer gärna!va lite osäkra på hur ni kände bara?
Christine!!! vad märkligt att vi gick förbi varandra på Götgatsbacken??Fasiken, du skulle kommit fram där!!.Inga problem!det får bli nån annan gång.
Ja herregud,det ser onekligen jävligt mörkt ut nu(suck!!!) ledsen o inte ha något bättre o komma med men magnetröntgen inför strålkniven såg inte så jäkla rolig ut om man ska tala klarspråk!!
Det hade ökat rätt kraftigt på sju ställen i hjärnan!!!......säger egentligen allt va?ähh suck orkar inte skriva mer nu...sorry,vi hörs kramar från pappa Jan.

SKIT!

Janne har precis pratat med Bodo, stråldoktorn, han sa att de hade hittat 7 nya förändringar!! Fan säger jag bara, nu ger jag upp, jag orkar inte mer...fansjävla skit! hur mycket skit ska man behöva ta egentligen....???? Tänk att det ska va så jävla omöjligt att få andas i tio minuter.De ska stråla på allt det nya men det känns ju som lösa skott när det bara kommer nytt hela tiden...? Han sa att nu drar de på ordentligt på lillhjärnan så Tims balanssystem kan bli rubbat.
SKIIIIIIT!!!!!!!

Dagen som gått

Tim ligger o sover tätt intill mig, han andas tungt.Under kvällen har vi tittat på Idol och Hero´s. idol var ju jätte kul, inte alls som jag hade trott. Samtidigt som vi tittade kom sköterskan in o satte nål i portacathen. Allt är klart inför morgondagens strålknivsbehandling. Pratat med narkosdoktorn, Bodo som ska utföra o beräkna stråldosen samt alla prover..nästan. de kommer att behöva ta ett prov innan vi åker ner till neuro. Tim är så lugn o cool, själv var jag det framtill Bodo kom o påminnde om MRTn som skall göras. Gode Gud gör så att tumörerna har minskat!  Annars har dagen bara gått fint.
Vi fick ett härligt mottagande i morse när vi kom, Helene mötte oss i hissen med en stor påse hembakade bullar. Du är så underbar gumman. hjärtat på rätta stället. Vi fick inte ha henne kvar så länge men hoppas att hon dyker upp i morron. Då kan vi äta en lakrispuck eller två ;).  Tim sa till mig " mamma de här var de godaste bullarna jag har ätit!" " tänk att hon är bra på allt! Det du Helene!
Sen kom halva fam Wallenheimo på besök, Micke o Simon. De hade haft ärenden i huset o passade på att liva upp vår dag.Tack goa ni.
Tim vaknade precis, täppt i näsan. frågade om han ville ha näsdroppar men det ville han inte sa han o somnade om. Pluttis, vad jag älskar Dig. Hoppas inte nästäppan ställer till det bara.
Vi har haft en sån mysig kväll, bara haft det bra o myst ihop. Vi han inte med o spela uno, det brukar vi alltid göra.

I morgonbitti kl 8.15 är det dax. undrar när de kommer in o väcker oss, säkert alldeles för tidigt. Jag tycker det är grymt jobbigt o lämna Tim när han är sövd, de får nästan dra ut mig ifrån rummet. Man är ju så rädd o har ingen kontroll whats so ever. Troligen vaknar han upp vid 16 tiden, så var det förra gången aillafall. sen sover han hela kvällen för att vakna upp pigg på fredag morgon.

Gud gode gud gör Tim frisk, jag klarar inte av tanken .... ta mig istället! Sitter o blir förbannad rent ut sagt, här har vi en kille som fullkomligt älskar livet o i snart 4 år har han kämpat i motvind. Vi alla behöver lite medvind nu. Känner att den sista orken börjar sina, vet inte hur vi ska kunna ladda batterierna igen.. ge oss gärna tips!
Näe nu ska vi se framåt...morgondagen ska bli en bra dag för Tim.
Tim & Johan, mamma och pappa älskar Er mest i hela världen.
 Var rädda om varandra.
Kram!


Kolla in det här : http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/239663
Min farmors underbart fina ställe till salu. SYND!

Tufft!!!

Ja( suck) Nu har vi tragglat oss sakta framåt tillsammans i ca. 4år med denna jobbiga sjukdom!
Att Tim bara pallar?? jag får inte ihop det för fem öre!! Tim fortsätter som en ångvält och petar i sig den ena  konstiga medicinen efter den andra.
Märkligast av allt är att han aldrig någonsin klagar! varken över sjukhusbesök eller alla mediciner,helt makalöst!!
Han är verkligen fantastisk!!
Då kanske man  borde skämmas när jag nu kommer in på nästa ämne! nämligen hur man mår som förälder??
Vet inte om det finns några givna riktlinjer i en sån här absurd situation,förmodligen inte!! Har iallafall alltid haft någon slags inbyggd försvarsmekanism vid jobbiga och slitsamma stunder både jag och A.K.
Den mekanismen har hängt på väldigt länge fast det har varit sjukt tungt vissa stunder. Nu har vi ju en väldig tur att vi har Tim som är den tuffaste vi någonsin sett,men!!! vad gör man nu när mekanismen inte fungerar längre? när man har svårt att hitta det där lilla extra som piffar upp litegrann iallafall! Man har ju nästan blivit ett apatiskt monster som i stort sett bara håller ihop med de sista limdropparna.
Ni hajar nog vad jag menar! det känns bara så fruktansvärt att Tim som borde vara helt knäckt istället tröstar oss i hela den här j##la cirkusen!!!
Sorry!! men livet är en film ibland man får ta tillfället o spy ur sig lite på nätet!
Ha re......   pappa Janne.


Tim skriver

Hej Tim här,
tänkte berätta lite om hur jag mår. och om det va kul och börja i skolan och det kan jag säja att det var inte roligt  men jag mår bra i alla fall.på torsdag ska jag göra strålkniv som röntgen fast man sover lite läskigare men det ska nog gå bra. Dom kommer skruva fast en ställning i huvet så jag inte rör på huvet.jag har ju gjort det förut. och tur att jag sover då! jag kommer nog hem igen på lördag eller kanske fredag.vi får  se.
hejdå från Tim