Ny teckningMåste bara lägga in denna fantastiska teckning Johan gjorde igår. Det är ett flygplan.. för er som inte ser. Jag har lagt in det åt fel håll oxå men vrid lite försiktigt på huvudet så ;). Visst är den detaljerad.

Johan har varit hemma i en vecka från skolan nu, förra veckan var han halvhängig o i lördags bröt det äntligen ut, han fick samma symtom som jag hade i veckan. Trött ont i kroppen, feber/frossa attacker, huvudvärk o lite hosta. Men det var över på 48 tim. Idag är han i skolan igen. Det går verkligen inte nåt vidare o få honom isäng om kvällarna. Alltid samma tjafs, han lyssnar inte, vågar inte sova i sitt rum, lovar att han ska sova o sen kommer hn upp trippandes gång på gång. Vi brukar börja runt 20 o det kan ta så lång tid att klockan hinner bli 01!!!!  Orkar inte mer!!!! Någon som känner sig manad o få in sova rutiner? För vi pallar inte.


Jag blir inte av med min urinvägsinfektion heller. Är inne på min andra penicillinkur o den tar inte heller, funderar på om det är en njursten som bråkar??? Svider som tusan iaf. Grrrrr

Imorse vaknade jag av att jag storgrät, tårarna bara forsade nerför kinderna. Jag drömde såklart om Tim.  Att han var borta, även där.Inte ens i drömmanra kan han få vara... är det så mkt begärt va... AHHHHHHHH jag vet inte hur mycket en människa ska orka men nu FAN är det nog!! Jag saknar honom så otroligt mycket.
Sen har vi det här med julen, fyyy fabian för den. har ingen som helst lust o fira men det måste vi såklart för Johans skull. Har ingen julkänsla what so ever. Hur ska vi kunna FIRA utan Tim??? Vet att vi måste men svårt svårt.  Var ute o letade efter klappar till Johan o allt jag hittade var bara till Tim, åh de här byxorna skulle passa perfekt till Tim, den här..osv... Till alla föräldrar som förlorat sitt barn, vilket helvete vi går igenom!! Varför?

Min lille gubbe, vad jag saknar dig hjärtat. Idag är det en sån där dag som är extra jobbig. När allt bara rasar, tårarna rinner o magen knyter sig. Tanken på dig gör mig så varm men sååå så ledsen. Vill ha dig hos mig, känna dina mjuka händer i min, dra fingrarna genom ditt hår. Åhh fy vad det gör ont. Om jag bara kunde få vara hos dig istället. Min älskade son, mitt allt. Vi saknar dig så.

Oj nu blev det lite mer än vad jag hade tänkt mig, hade bara tänkt lägga ut bilden.
Kram på er där ute o tack för era kommentarer, it means a lot.

Glöm inte o tända ljusen för alla cancerdrabbade barn ikväll.

Kärlek
-A-

PS)
Bilderna som vi lagt in är tagna med en Nikon D40/D90 samt Canon Eos... Neas kamera.