Tufft!!

Hej!
Idag var vi på sjukhuset för att få de senaste Röntgensvaren!!
Det spelar liksom ingen roll hur inställd man än är på ett jobbigt besked,man blir alltid helt paralyserad och knäckt ändå!!
Så blev det ju självklart idag också!
Tumörerna växer hela tiden och vi har verkligen försökt allt !!!!
Vad fan ska man göra?
Idag blev det dessutom mer ingående vad som förmodligen väntar oss längre fram. Det gjorde inte direkt saken lättare men är ändå nödvändigt att ta upp.
Frågan om tidsperspektiv kommer ofta upp från vänner och bekanta,den frågan ställde även vi idag men svaret vill vi gärna behålla för oss själva!!! Hursomhelst!! det ser riktigt risigt ut, det är allt vi vill säga....
Hörs igen då!!
Ahlgrens

Hejsan svejsan!!

Hej på er! det var ett tag sen vi skrev något!! sorry för det.
Ja, vad har hänt sen senast?
Tim & Johan lirar tv-spel.
Tim och Johan mår väl helt ok faktiskt!!
Tim får sina små  epilepsi attacker fortfarande och har hemundervisning med Mona varje dag.Nästa måndag ska han gå till skolan i ett par timmar. Då är Mona med hela tiden. Utan henne går det inte. Tim vill inte alls gå tillbaka men vi tycker det är viktigt med den sociala biten.

Johan har kommit igång med dagis igen och jag(Janne) har börjat jobba lite smått. Anna Karin kämpar vidare trots jobbigt med värken.

Tim har börjat med sin musikterapi på sjukhuset igen,Tisdagar åker vi dit och då spelar han och sjunger med Noomi.
Han har lite problem med rösten då han verkar ha kommit in i målbrottet!!
Igår gjorde han en koll på sina ögon som han haft problem med! Det var inget fel på synen , men de hittade nåt annat!!
Tydligen så har han hoppande pupiller? Ja vi vet knappt själva vad de menar med det? Det är iallafall nåt som stör honom och har förmodligen med tumören att göra.

18.00 ikväll(Torsdag22/1) ska Tim in på Magnetröntgen igen! Det tar som vanligt två timmar och han måste ligga helt stilla!! Har ju blivit några såna undersökningar genom åren nu. Han är väl inte direkt överlycklig över att göra detta.Håll tummarna. Vi får svar nästa torsdag kl.10.

Igår gick vi och hämtade ut ett paket på posten. Det var familjen Jönsson som överraskade oss än en gång.
Tex hade de skickat de första Snödropparna. Ett litet vårtecken!! Kul ide va!!!
De har bokat en resa till Lanzarote,inte helt fel i det här ruskvädret. Avis i massor!Så här ser det ut utanför fönstret idag. Trist!Kort klippta o nyslingade.

Ha en bra dag!
Over and out!

Lite bilder


Linnea Tim & Andreas när vi käkade på Papagallo i Hagsätra.

Anki och Janne

Svinto nybadat och ryckt

2 påsar med hundhår

Mina fina örhängen som jag fick av Lia i julklapp. Homemade!

Lovikkavantar i miniatyr gjorda av Lia.

Tim o Andreas lirar tv-spel. En glad Tim.

Tim o Johan gjorde en smarrig maräng o choklad tårta i går. Mums!

Sen var det dax o sova. Zzzzzzzzz

Made by Linnea


Tankjo

Stor tack till Denise som gjort vår blogg så såååå mycket finare. Super!
Bloggen är designad av: fotobydenise.blogg.se

En annan sak jag måste ta upp här är, mitt minne. Jag har ett minne som en guldfisk just nu så om ni ringer o jag säger att jag ringer upp...ring igen! Det är inte att jag inte vill prata utan att jag inte kommer ihåg helt enkelt. Dettta gäller allt, tider, möten, telefon mm....
Im so sorry!
Tim Johan och Janne mår "bara bra" Själv har jag aldrig varit så här förkyld som jag är nu, ögonen svider, näsan rinner o är täppt på samma gång o  är alldeles röd och lock för öronen, näe det är inte kul.

Ja då var det slut på det trevliga besöket från Skauneeee, älskade Jönssons... de åkte hemåt idag vid 12.20. Självklart vinkade vi av på perrongen o det blev aaaaaaaaaaningen jobbigt. *gulp* Vilka goa människor.
Vad har vi gjort dessa tre  dagar. Shoppat på stan , En sväng till Farsta centrum för mer shopping, där gick gränsen för Tim som satte sig i bilen o sov. Skulle gått på bio men lunchen på ikea drog ut på tiden så orken räckte inte till... låter inget vidare kul va.. handla o ikea.. men vi har haft det kalasbra tillsammans.  Så skönt att de kunde komma till oss när vi inte kunde ta oss ner till dem.
MEN vi ger inte upp vi ska ner snart... Familjen Jönsson, Nillsson mf passa er.

EFTERLYSNING!
Jag letar efter ett ja vad kallar man det? Radband,halsband med kors,krucifix?
Det är iallafall ett halsband med träkulor o längst ner är det ett träkors!
Ett sånt vill jag ha så vet du var jag kan hitta ett, hör av dig.

I morron är det Bup kl 10,00, då måste vi ta upp hur Johan mår. Han skriver lappar med nedvärderande ord om sig själv. Det gör så ont när han gör så. Vi satt bara han o jag i går o pratade varför han gör så men han vet inte. Höll om honom fast han inte ville, men till slut gav han upp o kramades. Han har det så svårt lille Jois.

 Ny MRT tid har vi oxå fått. 22 januari kl 18,00 med svar den 29:e. Hmmm

Matdax var det här!
Kram

Bilder

Gott Nytt år önskar TimVår söta gran från Jönsson´sTim & Martin på julfestenJohan & CharlotteMina älskade killarVi fick besök av den här goa lilla tomten.Syskon kärlek!

Kärlek!
-A-

God Fortsättning

Hej allihop!!
Det var ett tag sen vi skrev något,sorry för det!
Det är bara så "jävla" tungt just nu!! Tim sover större delen av dagarna och han är verkligen hårt tagen av behandlingar och mediciner!! Shit vad trasiga vi är nu!!!
Över fyra års behandling har satt sina spår nu,både på oss och Tim och Johan!!! FAN hur mycket ska man stå ut med?
Idag var vi på sjukhuset för sedvanlig provtagning och Tim sov t.o.m under tiden doktorn pratade på läkartiden? Då hajar man läget lite! Vi är iallafall otroligt glada för att ni alla följer sidan och att ni skriver till oss, ni är underbara!! skönt att inte känna sig bortglömda!
Det som gäller nu med Tim är att fortsätta med cellgifterna han tar nu och hoppas på det bästa? han kör iallafall på med sin vanliga bestämda stil trots hörsel,syn,balansproblem m.m.
Vi har egentligen bestämt att hålla en så mycket som möjligt positiv inriktning här på sidan och även hemma,men fan!! man måste bara få ur sig lite skit nån gång.eller hur?
Samma gäller det här med socker och friterad mat osv. Vi är helt med på att det verkligen inte gynnar Tims sjukdom,men det är så jävla svårt att förbjuda honom att njuta av saker som han verkligen gillar!! Kom igen nu!! man har ju knappt kraft o ta sig upp på morgonen,vill ju bara ligga kvar i sängen hela dagen om det var möjligt MEN vi vet att det är fel och ska verkligen göra vårt bästa när det gäller den biten!

Janne