Hej igen, länge sen sist som vanligt

Ja vad har hänt sen förra gången? Det har gått förkylning hos oss som överallt verkar det som!
Johan har varit hemma sen i onsdags och AK har varit hängig likaså med urinvägsinfektion och vad doktorn kläckte ur sig, en misstänkt svininfluensa? hmm!! får se om hon kommer på bättringsvägen det är så jäkla segdraget.
Det värsta just nu är ändå att Johan mår sämre(psykiskt),det märks så tydligt,han kaxar o bråkar och man orkar knappt med det tyvärr!
Hela grejen är bara ett stort rop på hjälp såklart men det är ändå smärtsamt i denna situation att höra att han lika gärna kunde ligga död i sin säng och att vi inte älskar honom för att i nästa stund få höra att man är dum i huvet och inte fattar nånting?
I normala fall hade man säkert bara sagt åt honom att rycka upp sig o skärpa sig men allt blir så förstärkt just nu....Suck!!
Känns som man lätt skulle vinna sm i trötthet också fan vad trött man är? konstant dygnet runt.
Tankarna kretsar hela hela tiden på Tim!!! det är så jävla längesen man såg honom nu så fruktansvärt jobbigt och overkligt fortfarande.
Svårt att känna nån glädje överhuvudtaget.
Låter riktigt positivt va?? ja!! man önskar att det kunde låta lite mer så,men tyvärr så ser inte  verkligheten ut.

Några av Johans fina teckningar


Adventsljusstaken

Ja jag vil så gärna sätta upp "stakarna" så här blir lite ljus i mörkret. Ute står regnet som spön i backen.Usch för vintern. Men åter till ljuset, är det föööör tidigt? Är det nån som bryr sig om man sätter upp de 2v för tidigt eg?
Ja vi får se...

Johan:
 Hade utvecklingssamtal förra veckan o Johans fröken sa att han funkar bra i gruppen. Han har utvecklats nåt enormt i tecknandet, har många kompisar o kan leka med både killar o tjejer( som om det skulle vara ett problem???)Han pratar ofta om Tim o berättar för de andra att han har en bror som fick cancer o är nu en ängel. Gulle. Skönt att det går bra.
Måste få ändan ur o scanna in hans fina teckningar så alla kan se hur fina de är.
Han klipper o klistrar vägskyltar till en förbannelse här hemma om kvällarna. Vet inte vart man ska sitta o äta längre ;) men kreativitet, i like!

Skulle så gärna vilja flytta till litet hus med en liten liten tomt som man kan påta i i vår. Men priserna skjuter i höjden o nu verkar det som om vi stannar kvar här i området (hmm) för Johans trygghet skull.
Hade ett hus som jag verkligen ville ha men det såldes INNAN visningen, sånt gör mig arg!!Men det kommer nog fler chanser, gäller bara o ha lite tålamod( vilket den här damen har lite svårt med ibland)

Är fortfarande grymt trött på mig själv, att alltid ha ont, vara trött o ledsen! Önskar att man kunde vakna upp en vacker dag o allt var som bortblåst! Tjohooo va härligt va.
Har inte varit vid graven sen Alla helgens dag.*mega ångest* men som alla säger när jag kommenterar dettta, Tim är ju med oss här ändå... men det är inte samma sak tycker jag. Jag vill att det ska vara fina vid hans grav o nu har jag inte nån koll. Måste ta mig dit helt enkelt. Åk dit då säger nog många men saken är den att jag har lite utgångs nojja, har isolerat  mig ett bra tag. Osocial helt enkelt!

Idag kom Johans RUTIGA jeans som han absolute skulle ha på Tradera. Så vi får se om de passar. Jag fick min OXXO ring, aningen för stor, typiskt.

Tim:
Jag saknar dig så innerligt mycket. Mitt hjärta blöder av sorg. Önskar att vi kunde ses bara för en minut, dra fingrarna genom ditt mjuka väldoftande hår och titta dig djupt i ögonen.Väntar på att du ska besöka mig, ja du vet som vi sagt.. Längtar efter dig. Älskar Dig
Det är tomt utan dig här Tim, ingen som gör de sköna "danserna" längre, ingen som säger moli moli moli...saknar ditt skratt. Johan såg moli moli filmen i lördgas o han skrattade så han tjöt, precis som du. Åh fan att det skulle bli så här. Tomt utan dig o tomt utan släkt o vänner. Du saknas oss Tim.

Åhh tungt var det här..... ha en fin eftermiddag, nu har jag bestämt mig iallafall. Stakarna åker upp i kväll
Ljus & Värme.
-A-

Jag kan inte, vill inte förstå att Du är borta!!!

Det var ett tag sen vi skrev nåt , vi har helt enkelt inte haft orken. Idag är det så grått o trist väder utanför dörren så man stannar helst inne. ´Vad har hänt sen sist? Måste lägga ut lite sköna bilder på Rhodos resan som var fantastisk. Vi bodde på ett litet familjehotell i staden Ixia. Rummen var stora o fina, rätt ny renoverade skulle jag tro. Vi hade sovloft i vårt rum, mysfaktor. Vädret var perfekt inte för varmt, utan precis lagom att ligga o steka sig i solen utan att det bränner. En dag hade vi regn o det var den dagen vi tjejer hade bokat in en tripp till Turkiet för shopping. En lyckad o trevlig semester med andra ord.

Under höstlovet kom Linnea upp med sin mamma Carina o syster Emma. De stannade hos oss i 5 dagar. Vi åkte runt till olika shoppingcenter , Emma likes to shop ;).Vi älskar familjen Jönsson.
 Måste säga att vi var nog världens sämsta värdpar under denna vecka. Halvdan frukost o ingen lunch,fÖRLÅT OSS.
  Är rusktigt trött på mig själv just nu, vill känna glädje o lycka igen. Men vem 17 kan det i vår sits? Det är snart 6 månader sen vår älskade älskade Tim lämnade oss. Ena sekunden känns det som igår o andra som flera år sen. Är så rädd att jag ska glömma bort honom, hur han luktar,känns och hur hans röst lät. Fasen säger jag bara. Visst är det aningen lättare i vissa avseenden men det är grymt mycket tyngre nu efter 5 månader. Tomheten infinner sig!!! Fy fan vad man är ensam.

Sen har vi det här med julen, fy för julen. Det kommer att bli den värsta julen någonsin. Vet inte om jag vill fira den ens. Inte utan vår Tim! Vem ska nu vara vår söta lilla tomte? Johan älskade när du var tomte Tim, han var så osäker om det var du eller inte. Åh vad jag saknar dig hjärtat.

Johan är inne i en svacka just nu, han sover dåligt om nätterna, såpass att han vissa dagar får stanna hemma från skolan. Han är trött,omotiverad och arg. Han pratar väldigt mycket om Tim o att han ser honom här i lägenheten. Älskade lille Johan, vår prins. Nåt han är otroligt duktig på är att rita. Jag ska försöka lägga in några bilder han har gjort så ska ni få de vad detaljerade de är.

Janne har fyllt år o jag hade bokat in oss på en liten kryssning bara han o jag i all enkelthet ;). Det Janne inte visste om var att 14 av hans kompisar med på båten oxå. De satt o väntade på honom när vi skulle äta middag. Hur kul som helst. Tack alla ni som var med. Kärlek!

Så har vi det här med vaccineringen, ska man eller inte? Vad tycker ni?

Anki, tack för det underbart fina halsbandet. Muah!

Jajust det ja, ni som är o hälsar på vid graven, SKRIV GÄRNA I BOKEN SOM LIGGER I BREVLÅDAN!!!Tank joo

Over and out.
Kram
-A-

BILDMIX: