Tuff helg.

Melodifestivalen: 2 bra sittplatser till finalen genrepet!
Ja då kom helgen Tim väntat på hela året då, Melodifestivaluttagningarna!
Som vanligt hade vi gjort ordning poängpapper där alla fick sätta sina poäng. Tim skötte alltid detta med bravur. Men i år var det jag som fick ta hand om dettta, med ett tungt hjärta startade första bidraget. Olas låt var väl helt okej men vi höll väl på honom av en anledning, killen som lirade pianot är vår vän Stefan så good job Järnis. Men vår favvo i detta klena utbud var helt klart Salem. Hejja.
Johan fick sätta Tims poäng, men han fick inga bra svar när han frågade Tim sa han ;)
Nåväl första uttagningen är över hoppas nästa helgs bidrag blir snäppet bättre.

Igår var det 9 långa månader sen Tim lämnade oss kvar här. En hel graviditet! Känns som en evighet men ändå som igår. Fy bubblan, det borde vara förbjudet att förlora sina barn. Jag saknar Dig så jag blir tokig. Blir o blir..kan ju inte bli nåt man redan är. ;) .Önskar att jag kunde beskriva den smärta som finns i mitt hjärta. Älskar dig mitt hjärtegull.


På torsdag kommer Lotta m dotterr,det ska bli sååååå kul att äntlligen träffas. Välkomna tjejer!
Då ska vi även byta gipset mot plast på Johans lilla ben. Måste kännas jätte skönt o så mycket lättare. Tycker att han klarat av det här fantastiskt bra måste jag säga. I nuläget ligger han mätt o belåten i soffan o kikar på ishockey på tv.Johans klasskompisar o fröken Britt-Marie på besök.


Jag har varit på sjukgymnastik i bassäng idag, så skönt men tiden borde vara lite längre. Hinner inte mycket på 30 min. Är grymt trött på min ständiga värk o trötthet.

Janne var i studion i går med Mange, nu ska de smida lite nya låtar. Bra terapi för honom. Ska bli kul o höra resultatet.

Med sorg i hjärtat,
Kram
-A-

Sista vintermånaden(får man hoppas?)

Ja vi hankar vidare i vardagen! tungt så klart och lite extra jobbigt då Johan fortfarande inte får stödja på högerbenet!
Om en och en halv vecka ska vi ju tillbaka och ändra från gips till plast. Det kommer bli bra mycket lättare istället för betongklumpen han har nu.
Idag var Johan i skolan för första gången på 3 veckor som var uppskattat. Där rullande han omkring med sin lilla rullstol som han har nu. Fy bubblan för rullstol i detta väder, går ju inte o ta sig fram. Annars mår Johan rätt okej just nu.

Jag har inte varit vid graven på 3 långa veckor, vill så gärna åka dit o få undan lite snö o tända lite ljus. Janne var där igår o skottade bort lite snö, och idag var Lina SW där o satte dit ljus. Tack gumman, det betyder så mycket.

Om precis en vecka får vi besök av Lotta o henens dotter, något jag verkligen ser fram emot, även fast hon mestadels kommer att göra sittningar(readings) när hon är här ;). Vi fick kontakt genom Aftonbladet när Tim var med där i oktober 2008 sen dess har vi en nära kontakt. En underbar kvinna som hjälpt oss mer än hon anar.

Annars händer det inte så mycket , är ju liksom fast här hemma med gipsade Johan.
Kom gärna över på en spontan fika om du har vägarna förbi!

Kram KramMina favorit killar 2003