Stopp stopp stopp

Nu har det tjatats om att det skulle vara bra om vi skaffade en nytt barn, ett ersättningsbarn för Tim. För det första: Tim går ALDRIG o ersätta! För det andra: Vi vill inte ha fler barn, det räcker med två för oss. Hoppas att ni förstår o respekterar detta. Nog om detta!

Underbart att solen äntligen har nått Sverige! Älskar värmen trots att jag gått o mumlat att det är svettigt  o klibbigt. Sommarplaner? Näe inte så långt ögat når. Vad har Du/ Ni för planer?

Johan  fyller snart 7 år, tiden går fort. Vi ska ordna ett fint kalas för lillgubben. Måste fixa lokal o så i veckan.
Tid o plats meddelas senare samt önskelista.

Janne jobbar på, han har en praktikant med sig om dagarna. Verkar som om de har kul ihop ;)
Själv går jag på smärtrehab sen några veckor tillbaka. Det tar på krafterna må jag säga- men är säkert effektivt i slutänden.

Vi hade besök från Skåne förra helgen. Linnea o Elin var här tors-sön. De passade på att Zorba i Botkyrkabacken. Nåt jag aldrig skulle våga.
Linnea kommer att sommarjobba på Jannes jobb. Ska bli så kul o ha henne här en längre tid.

Ja det var en liten uppdatering.
Som vanligt gör det så ont i hjärtat o saknaden försvinner aldrig. Har fortfarande svårt att fatta att han är borta. Saknar dig min älskade Tim.
Kram

Johan klättrar


Zorbing. Inne i bollen sitter Nea o Elin fastspända.


Nea vid graven


Tim med smutsig näsa :)  Gullgubben <3Trevlig helg.

1 år av saknad

För ett år sen hade jag dig i mina armar, för ett år sen drog jag händerna igenom ditt fina hår.
För ett år sen hörde jag ditt hjärta slå. Din fina mage dina underbart mjuka händer, åh vad jag saknar att få känna, att få hålla dem i mina.  
Älskar dig hjärtat. Nu när du lämnat oss är allt så tomt, så tyst. Jag vet inte vad jag ska ta vägen i min sorg. Saknar dig så oändligt. Jag vill inte..... Tim... snälla lilla gubben...varför, varför du?  När du lämnade oss tog du mitt hjärta med dig. Vill inte vill inte ha det så här. Fan o hans moster, avsaknaden av sitt allra käraste gör sååååååååå ont. Tårarna rinner, näsan snörvlar, hjärtat blöder.

 TIM MIN ÄLSKADE SON, JAG SAKNAR DIG NU, IMORGON, FÖR ALLTID, FÖR EVIGT.


Älskar Dig min hjälte