Guld guld guld!

Guld guld guld!


Tuffingar! Liam och Johan

Tuffingar! Liam och Johan


Två stjärnor!

Två stjärnor!

Snacka om att sova gott! Jag tänker på Dig always!!!

Vår goa kille!

Vår goa kille!


Nån som kommer ihåg Tim så här..inte jag!

Nån som kommer ihåg Tim så här..inte jag!

Tim hjälper Johan med astmamedicinen.Gullisar!

Seeeegt...

Hallå där!

Redan onsdag, dagarna bara försvinner. Har märkt att kvällarna bara blir mörkare och mörkare och det gillar jag INTE. Vill ha ljust ute på kvällarna!!

Johan har varit ute i Kungsängen sen i lördags hos mapa. Det har varit jätte skönt för oss alla.Att slippa tjata och bråka hala dagarna. Tim har tyckt det har varit jätte skönt. Han har haft fullt upp de här dagarna. Först var han på Edwins 9 års kalas sen kom grabbarna över hit och Edwin sov över. Dagen efter åkte de till E´s land i Sala och badade.Då tog vi oss en sväng ut till Gålö Janne och jag.SKÖNT!
Sen kom Elinor och Alex hit vid 9 på måndag morgonen så helt plötsligt hade vi 3 barn.hade ju tänkt att åka och bada men regnet stod som spön i backen, är det inte typiskt va! Så vi spelade Fia med knuff, Diamanten och Uno. På em kikade solen fram och då bar det av för ett snabbdopp på Hökis badet.
Igår tidag så var vi på sjukan typ hela dagen. Hade läkartid klockan 9,30 men fick komma in 11.Blir lite trött på att sitta och vänta heeeeeela tiden. Sen var det att vänta ett tag till för själva sprutan, så vi kom iväg vid 12.30. Åkte till Vegagrillen och åt lunch, grabbarna tog självklart en burgare medans jag tog det mer exotiska pannkakor med glass och sylt.
Väl hemma igen spelade Tim fotboll med Elinor och Lina Å. Tim har kommit in en "mobilfas" där han ska ha med mobilen överallt och ta allas nummer.*ler*
Ringde till K-ängen och där fick vi höra att min mormor hade svimmat av och slagit sig illa och sedan fått åka in med ambulans till Danderyd. Johan tog illa vid sig och ville inte stanna till ambulansen kom, han som annars ÄLSKAR bilar med blåljus. Fick iallafall veta att de skulle röntga henne under kvällen för att se att hon inte skadat lungorna vid fallet. Vi får se hur hon mår i dag lilla mommo!
Tim har precis åkt till sjukhuset för behandlling, idag blir det en sk långdag då det är provtagning på hjärnvätskan. Elinor som sovit över följde med även hon. Janne ska åka över till Anette och Stefan i eftermiddag för att träffa Patric som ska tatuera Jan Kenneth. Vi får väl hålla tummarna att tiden inte spricker på sjukan idag. Själv ska jag till Pia, sjukgymnasten. Hon är verkligen jätte duktig. Just nu får jag Akupunktur med el, funkar klockrent på axeln. Imorgon är det Jannes tur att få träffa henne, han har ju så ont i ryggen, stackarn.
Ska ev träffa Linda & Victor i helgen, deras lille lintott Gustav har fyllt år. Just nu känns det som vi inte kan planera mer än en två dagar i taget. Jobbigt för mig som är eller ska väl säga var en planerings människa!
Nu ska jag försöka få nått vettigt gjort här hemma.
Ha en skön somamrdag!
KRAM!

Tim Janne och Putte

Tim Janne och Putte


Tim med Anja Pärson

Tim med Anja Pärson


Tim med Anna Book

Tim med Anna Book

Pippi-dagen

La famillia

La famillia


Dopp i Mälaren

Dopp i Mälaren


Utsikt från landet

Utsikt från landet


Daniel & Agnes

Daniel & Agnes

Min söte bror och hans söta Agnes

Kalas

Kalas

Johan´s kalas juni 06

Midsommar 06

Midsommar 06

Midsommarlunch på Kungshatt. Spana in Rasmus min, söt va!

Hot hot hot

Jisses va varmt det har varit de senaste dagarna.Idag var vi och badade i familjen Snahr´s fina pool.
Tim såg ju förstås att de bodde två spindlar i poolen *skrattar* men de fick genast flytta.
Jonte plaskade glatt med pappa Janne. Sarah och Tim badade säkert i en timme. Anette och Stefan var tyvärr inte hemma, och när de väl kom  hem var det dax för oss att gå.
Tim ville stanna kvar och latja med Sarah.
Efter det åkte vi och handlade, jag letade efter vattenmeloner UTAN kärnor och det fann vi på Kvantum.
Käkade tacos till Tims förtjusning, men det var faktiskt riktigt gott i dag, jag som inte brukar gilla det.

Har varit jobbigt känslomässigt den här veckan. En vän till oss har fått återfall i sin bröstcancer.
Det är så sorgligt och känslosamt. Hon har stängt av all komunikation så vi får inte tag i henne just nu.
Vill så gärna bara krama om henne hårt, kunna vara där och ställa upp för henne. Hon var ett stort stöd för oss när Tim blev sjuk även fast hon inte vet om det. Tänkter på  Dig M!!
F-N va jag hatar den här sjukdomen! När  ska de hitta ett botemedel mot skiten? Så många runt omkring en som fått cancer på sista tiden. Vi är ju trots allt bara 35år.

Tim ska få cellgifter hela nästa vecka igen. Tror det är den 3:e bahandlingen på den "nya" kuren.
MÅTTE detta hjälpa. Klart den ska men man är ju ständigt orolig, dag som natt. Undrar hur många gånger vi har tagit tempen på honom egentlilgen.Vi har tom  fått byta batterier!
Vi saknar Tim´s "riktiga" läkare Stefan, när han är där är det ordning och reda. Just nu är det bara ett stort kaos där känns det som. Ingen som tar nåt ansvar, ingen som talar om hur nästa kur ska se ut eller provtagningar. Det känns tryggt när Stefan har hand om Tim.Vi saknar Dig Stefan!
Han är iallafall pigg och det är ju huvudsaken just nu. Spela boll och bada är det som gäller just nu.
Tyvärr finns det inte så många kompisar för honom här hemma. Vill ju inte att han ska växa fast vid oss,min lilla pluttis.
Hade tänkt att åka ut till Kungshatt ett par dagar, men det får vänta till nästa vecka när kuren är slut.
Man har inte kunnat planera in något denna sommar heller pga kurerna.Tims kusiner och faster Yvonne följer med oss ut då.Men de måste bli friska först :-)
Nästa vecka kommer Christel att bo hos oss några dagar. Det är skojsig. Får se vad vi hittar på, hon får iallafall följa med oss till sjukan.

Skulle vilja vara "barnfria" ett par dagar, att partaja loss, städa ORDENTLIGT, och att bara kunna prata och titta på tv en hel kväll utan bråk och tjafs. Nån som ställer upp?!? ;-)
Näe men allvarligt det skulle vi verkligen behöva, att bara få vara för en dag eller två. Under de här 2 åren Timpa har varit sjuk så har vi väl haft 3-4 dagar i ensamhet typ.

Klet smet nu ska tant hoppa in i duschen!
Ha det bra gott folk!
Tjingeling från AK och Janne