Många undrar

Hur Tim har träffat alla "kändisar".
Många av dem har han träffat på sjukhuset och vissa privat.
Det är fantastiskt att de ställer upp o kommer till sjukhuset och träffar alla sjuka barn.Det betyder så mycket. Så en stor eloge till dem som sätter av lite tid för våra sjuka små barn.
Visst tycker Tim att det är kul att träffa dem men han har blivit rätt van nu efter snart 3 år o det är inte så stor "grej" längre som mång av hans kompisar tycker.
Han värdesätter andra saker i livet såsom att vara frisk o kry som man tar som en självklarhet när man inte är sjuk.
Så ta vara på varandra o ge ditt barn, ditt barnbarn eller varför inte din kompis en riktig härlig kram och tala om hur mycket du tycker om denna.
Ha en skön dag i regnet.
Carpe Diem
Anna Karin

Tim i Kamratposten nr: 9

image140
image141
Här har ni artikeln som Helena skrev i Kp om Tim. Visst är den bra skriven!!! Jag skickade efter mitt ex igår.

Tim i Expressen

image139

Tack!

TACK alla ni som skriver fina kommentarer, det värmer ska ni veta! Tack.

Länk till Tims hemsida:
http://hem.bredband.net/b333120

Uppdatering!

Ja vart ska man börja? Det var ju en månad sen jag skrev. Ska försöka dra mig till minnes va vi har varit med om... ja det är ju en hel del!! :(
Kan ju ta de roliga  först och det medicinska sist!
Lördagen den 2 juni var vi ute vid Ronald Mc Donald i Huddinge. Cancerföreningen  ordnade den årliga Mc dagen med GoldWings.Anette och Mattias följde med och sällskapade oss.
 Alla barn fick åka motorcykel, ja bak såklart så mycket de orkade! Tim och Johan åkte i en sidovagn som hade små söta troll på sig.Tim tyckte det var jätte kul.  Vi grillade och köpte lotter, Tim vann en utav de sista vinsterna och go som han är ropade han på sin bror så han fick välja. Snacka om godheten själv!

Dan efter kom Tims polare Björn Bjurling med flickvännen Julia och mamma Vera på lunch. Vi hade en kalasbra dag tillsammans.
Tisdagen den 5 juni (Morris 36år & dagissommarfest) var det dax för oss vuxna att roa oss lite. Tim åkte till kusin Emil för att övernatta och Johan sov hos sin Elina en trappa ner. Janne och jag var på konsert i Globen och tittade på Mötley Crue.Måste säga att jag blev grymt besviken, ingen scenshow alls..näe en svag 2a. Men var det nåt jag fick så var det baksmälla dan efter..fy tusan!

Fredagen den 8 juni fyllde Johan fyra år.Tänka er va fyra år. Han bjöd på glass på dagis och på em kom mormor o morfar och Margit över o firade honom. Han älskar ju att fylla år..som han har längtat o tjatat. vår lille Johan.
Tim och jag var å bio i Heron City. Vi såg Wild Hogs med bla John Travolta. Ni måste bara se den!! Tim skattade så han tappade andan.Så söt!

Tim går ju på musikterapi som ni säkert vet. Han har varit så nervös för att sjunga på Pippidagen på ALB den 14 juni. Men det klarade han med bravur.. han bröstade upp sig o sjöng högt och tydligt. Gissa vem som fick tårar i ögonen. För att inte tala om stolt!!!!
Efter sången åkte vi till Skansen där Min stora dag hade anordnat en dag i samarbete med Nalles Resa. Ami Diamond, Sanna Nielsen sjöng bla. Vi hade fint sällskap med oss denna dag. Familjen Oscarssons från Eskilstuna. Vi träffade dena underbara familj på Teneriffa resan i Januari. Hur gullig o söt familj som helst.
Ja det var väl alla händelser den här månaden..va jag kan minnas.

Nu över till de jobbga.
Tim har börjat ta cellgifter varje dag Vepecid och Temodal samt Zofran.Dessa ska han ta i 3 veckor och en veckas uppehåll. Ett jädra bökande för man måste fasta innan och efter dessa mediciner. Han har även fått äta/dricka blåbärspulver,purley green och gojibär(tack för tipset Jeanettes mamma Lenita).Detta ska höja imunförsvaret sägs det.

Tim var och undersökte hörseln igen i slutet på maj, där kom det fram till att hörseln fortfarande var nedsatt 70% på vänsta örat.
Nu på onsdag skrivs vi in på Q82 då är det dax för provtagning samt nålsättning. Tidigt på torsdagsmorogn ska Tim göra strålkniven. Han kommer att sövas under hela dagen (6-8 timmar) under denna tid kommer de att skruva fast en skena med 4 skruvar i skallbenet, beräkna stråldos samt göra en röntgen för slutligen strålas som tar 2 timmar. Denna dag gör mig såååå orolig, gillar inte att inte ha kontroll, vi får inte se honom på hela dan. Men jag försöker att hålla modet uppe, det här ska ju vara en bra sak men resultatet ser man först om 3-6 månader. Så vi får se om vi får fira midsommar i bästa fall skrivs vi ut på förmiddagen och kan åka ut till Kungshatt ett par timmar.

Tim har varit så rädd för att dö, vi satt och pratade en natt Tim och jag. Vi satt och grät om vartannat. Han har inte sagt så mycket tidigare men nu kom det ut. Han sa bla " om jag dör , vilket jag inte ska men om då har ni bara mina teckningar kvar av mig som minne" Gissa om det gjorde ont, trodde hjärtat skulle gå i bitar. hela jag gick sönder. Min son min Tim min älskade Tim Du måste klara det här! Jag älskar dig så mycket. Jag fattar inte hur föräldrar som förlorar sitt barn orkar leva vidare, DET kallar jag styrka! Ni som har  barn var rädda om dem o ta vara på den tid ni har tillsammans.
Nu orkar jag inte skriva mer, eller jag kan inte för tårarna svider så.
Ha en fin midsommar.
Var rädda om varandra
Ljus & Värme