Freeeeedaaaag

Så var det fredag igen.
Johan har varit hemma både i går o idag.Han har haft feber från o till, ont i kroppen o i huvudet stackarn.
Har leget o kollat på film och ätit glass.
I morse kom dörrkillen o satte innytt lås.Hmm smakar det så kostar det. 3500 för ett nytt lås. Tänk att det skulle bli så jädra dyrt för att man tappade nyckeln.*muttrar* Kunde ha gjort nåt roligare för de pengarna.
Men skönt med att ha två lås igen.
Tim kom till skolan vid tio idag, han har fått nån slags blodutgjutelse i ögat. När han vaknade var det knallrött så han fick ögongel mot sin vilja. Undrar om det bara kom eller om det är en biverkning av den nya medicinen.
Vi träffade läkaren i onsdags o jag fick själv se skillnaden på röntgenbilderna. Och det var verkligen skillnad! På bilden från i juni var det vita prickar o den från sep fanns det inga.. vad jag såg! DET kändes toppen!
Han fick en ny medicin som verkar som voltaren typ men den är bra tillsammans med cellgifterna-så vi får se hur det går.Håller tummarna att TIm ska få vara frisk snart igen!
Han ska iväg på genrepet på Idol nu, så jag måste sluta.. men lite uppdateradblev ni ju,
Ha en underbar helg o var rädda om varandra.
Kram!
Länk till Tims hemsida:
http://hem.bredband.net/b333120

Kommentarer
Postat av: Maria

UNDERBART med de fina bilderna! Fantastiskt och så bra att ni fick se det med egna ögon.
Njut!
Kramar/M

2007-11-23 @ 19:24:51
Postat av: Moa

kollar igenom alla gamla blogginlägg nu ;)

känner igen den där låsgrejen, inte för att vi varit tvungna att byta lås men jag har en tendens att tappa grejor och det känns ju surt att lägga 300-400kr på objektivfilter för att man pajat det gamla, diverse andra grejor som man tappar bort osv... och varenda gång försöker man bli duktigare men så är det något annat som försvinner/går sönder. ja suck

2008-01-18 @ 23:24:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback