Tillägg

Är så jävla upprörd så jag glömde skriva att det var jag Janne som skrev inlägget ifall någon undrar!

Kommentarer
Postat av: Veronica

Bra sagt,

fastän jag ej känner er mer än genom bloggen så far jag sååå illa över det du skriver.

Stackars Tim....

2009-03-20 @ 12:33:59
Postat av: Ingela Lindberg

Bra rutet, Janne!!!!



Fast det spelar inte någon roll egentligen vem som skrev. Tror nog att AK känner likadant.



Skriv du ut och skicka som brev till föräldrarna. Och lägg till att det inte är farligt att prata med Tim om döden. det är ju ingen hemlighet.



Kram till hela familjen





2009-03-20 @ 13:23:36
Postat av: Anne Strandbrink

Ja du Janne. Man kan ju verkligen hoppas att dessa föräldrar tar till sig detta. Tyvärr skulle skulle de ha tagit sitt ansvar för länge sedan.

Det är varje förälders förbannade plikt att se till att sitt barn visar omtanke och med-mänsklighet.

Jag håller på er.

Kramar till er alla och krama Johan lite extra för jag lovade honom en hälsning från mig idag.



Anne på dagis

2009-03-20 @ 19:32:24
Postat av: Marie

Janne, hoppas verkligen att ingen tar till sig i onödan och mår dåligt av ditt inlägg. Det hjälper ingen.

2009-03-20 @ 23:28:11
Postat av: Åsa

Hoppas att Tim får ett roligt party idag, och att många av hans vänner kommer!

Det är sorgligt att många drar sig för att hålla kontaktten med honom nu när han är sjuk. Men det är som ni själva säger, det är de vuxnas ansvar helt och hållet att det blir av. Hoppas att de läste det du skrev, Janne, och tänker på det i fortsättningen. Det är helknäppt att Tim får bära den bördan också, det är ju fullt tillräckligt att vara så sjuk i hans ålder. Kramar till partykillen från Åsa

2009-03-21 @ 17:37:18
Postat av: Sis

Ja, jag förstår er vanmakt och vrede...Tim har nog med sin sjukdom och skulle behöva sina kompisar för att ändå kunna leva något så när normalt!

Som ni säger, så är det inte barnens fel....de är oxå bara barn och vet kanske inte hur de ska bete sig mot Tim....det kan man ju inte förebrå dem.

Men som sagt, deras föräldrar borde puffa på, förklara och hjälpa barnen att hålla kontakten med Tim!

För att hellre fria än fälla, så får man väl anta att de själva är rädda, hjälplösa och osäkra på hur de ska förhålla sig till Tims sjukdom.....det är såååå viktigt att alla i barnens närhet får information om vad som händer och hur man ska förhålla sig till detta.

Hoppas verkligen att det löser sig för er och att barnens föräldrar kanske läser vad ni skriver om hur ni och Tim känner!

kramar

2009-03-21 @ 21:58:18
Postat av: Marie i Motala

Bra att du skrev man kan ej gå och hålla allt inom sig.

Man måste få ut det. Känner sig nån träffad och tar sig illa vid .vad gör det då har man ju fått i gång en reaktion.

Tycker att de borde fatta att det betyder massa för Tim att denna kontakt. Kan inte en Märta syster är det så de heter komma ut i skolan och tala med dem om både Tims sjukdom och döden. För det är nog det som skrämmer dem mest döden,att inte veta hur det kommer att gå med deras kompis.

2009-03-22 @ 09:17:36
Postat av: Mette

Ja det måste man säga är tråkigt att killarna sviker.Fast jag tror att killar är lite som strutsen.Svårt det där med känslor.Bättre att inte låtsas om dem.Fast det måste ju kännas svårt för Tim att kompisarna sviker.Där borde ju föräldrarna finnas och hjälpa till med alla känslorna och inte vara strutsar de med.

Var det länge sedan Tim var i skolan själv?

Kram från Mette

Postat av: Boel

Hej!



Förstår precis hur du känner det, vi hade precis samma sak med Mimmi när hon blev sjuk. Alla hennes så kallade vänner bara försvann. Hon var så ledsen över detta och när hon sedan blev bättre och försökte att ta kontakt med dessa igen så var det så svårt. Jag träffade föräldrar och fick hela tiden detta med "ja du vet att dom tycker att det är jobbigt och vet inte vad dom skall säga eller göra mm" Varför skall det vara så svårt att fortsätta en kamratanda bara för att en blivit sjuk. Tyvärr så förekommer detta även i vuxenvärlden och jag blir så beklämd.

Kul att födeledagen blev bra, tyvärr kunde vi inte närvara då jag har varit i skåne hos min sjuka mamma och tagit hand om henne.

Kramar till Er alla

Boel Stefan Marie o Christopher

2009-03-23 @ 09:37:59
Postat av: Cina

Håller till 100% med "Sis". Barn har rätt till information så de förstår. Annars blir det skrämmande och farligt. Det bör både föräldrarna och skolan ge dem. Cina

2009-03-23 @ 18:43:54
Postat av: Helene Paulsson

Blir så ledsen, och känner med stackars Tim. Vad är det för fel på folk?! När man behöver dem/deras stöd som bäst så backar de undan. Sorgligt och fegt är vad det är! Kämpa på familjen, vi är många som tänker på er och vill att allt ska gå vägen för er fantastiskt fina kille.

2009-03-23 @ 22:17:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback