Du är allt

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
hela livet vill jag ge
 
För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
när som åren växt till år
Och vad livet vill oss lära
är att framtiden är vår
  
När som klockorna har stannat
och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
är det alltid du och jag
 
För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får min minnas
alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge
 
Ja all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge
 "Shirley Clamp - Du är allt"

Tim med trummisen i Lordi!

Tim med trummisen i Lordi!

Tack Patrik för att Du fixade in oss!

Wall -Enberg och Tim flashar!

Wall -Enberg och Tim flashar!


Väl mött i Kristianstad

Väl mött i Kristianstad


Fam Ahlgren & Berglund

Fam Ahlgren & Berglund


Johan blir krokodilmat

Johan blir krokodilmat


En söt liten mysapa!

En söt liten mysapa!


Torsdag 7 sep 2006

Hej!
Hoppas sommaren har varit bra.Vi har varit på sjukhuset vartannan vecka för cellgifter men ändå hunnit med ett par bad. Tänkte berätta vad som har hänt den senaste månaden.
Den 18 aug fick vi reda på de senaste magnetröntgen svaren, de visade att dottersvulsterna har minskat både i rygg o huvud men mest i rygg och det var ett GLÄDJANDE besked må jag lova.Tim och jag firade det genom att gå och klippa oss inne i city. Killen som klippte Tim var jätte gullig o bjöd Timpa på sin klippning men jag tror att det var mest för att han var intressarad av pappa Jan ;). hehe!
27 augusti bar det av till Tollarp Skåne.En pappa som oxå har haft en sjuk dotter i cancer som idag är friskförkladad(efter 5 år) hade ordnat en brakfest för de barn som nu är sjuka.
Vi flögs i chartrat plan endast 34 personer ner till Kristianstad där polisen tog emot oss med bravur.Poliserskott fram till gården vi skulle vara på. Inte illa o få det, kände sig väldans speciell.
Tims kusiner Emil och Sara var med och som dessutom flög för första gången!! Hela dagen var helt underbar, vi åkte hölass, åkte riktig rally, vilket var asläbbigt, motorcyklar i all dess form, teater artistuppträdande med mycket mera. EN toppen dag, verkligen! Vi kom hem 20 på kvällen efter 12 intensiva timmar.Hoppas att vi får komma tillbaka en gång till och då utan tumörer!!  Jaha så i helgen  for vi iväg till Kolmården . Vi hade turen att få ett hotellrum på Vildmarkshotellet av Barncancerföreningen i Stockholm.Väl där badade vi bland alla andra 7000 personen som hittat ner till poolen :-) . Åt god mat på kvällen o sov väl sådär, borta bra men hemma bäst..sovmässigt iallfall. Dan därpå kom Frigge och hans familj dit och vi gjorde parken ännu mer farlig. Tittade på när aporna fajtades,lejonen gäspade och delfinerna lekte i vattnet. Några regnstänk var allt vi fick på oss under hela dagen då det skulle ösregna o åska enligt vädergubbarna.Men tji fick de!
Vid 17 tiden hoppade vi in i bilen och 4 timmar senare var vi i Ullared.Där hade vi bokat in oss på motellet som ligger på krypavstånd till Ge-kås!Mamma AK´s favvoställe.*S* Gick upp iottan (7.30) för att vara i god tid för att shoppa. Där inne spenderade vi en hel del men kul hade vi. Tim hittade inget direkt som  han ville ha så vi gick över till Netonnet och där hittade han en digitalkamera med inbyggd mp3 spelare.
Gissa om han var lycklig när vi åkte hem.Vilket gick i en rasade fart -4 timmar!
Den här veckan då, jo vi har kurer varje dag. Tim är o lirar hockey nu som han längtat så efter.
 I morgon fredag ska han springa Bäckamaran, det MÅSTE han bara göra sa han. Tidigare år har han blivit 2 och 3a så vi får väl se va det bli i år. Tycker det är bra om han kommer sist med tanke på vad han genomgår just nu. Men vinnarskalle som han är så.... håller tummarna iallafall.
Ja det var en kort redovisning va vi har haft för oss de senaste veckorna. Tim mår kalas, det ser bara ut på röntgen och bättre ska det bli!!!
Tänkte iallafall be er som orkat er igenom all denna text att för varje gång ni är inne på Tims hemsa så snälla lämna spår efter er. Det betyder sååå mycket. Det behöver bara var att litet "hej".Har försökt att få Tim´s klass att göra det till en vana  just för att han är borta rätt mycket. Att känna att han är en i klassen och inte hamna i utanförskap. Så jag ber er en än gång! *Tack*

Och till Dig vår lilla indiantjej - Vi tänkter på Dig hela tiden! Glöm aldrig bort det M! Ljus & Värme!

Ha nu en skön höst....brrrr..tacka vet ja solen och värmen.
KRAM!