Tim oktober 2008


Senaste syskon bilden!


Vad sägs om lite uppdateringar....

Ja jag vet vi har varit urusla o uppdatera oss.
Ska ta mig en titt i kalendern o se vad som har hänt, utan den glömmer jag allt.
Ja dagen efter festen så packade vi in alla som blev över o körde till Q84. Det blev en hel del godis, tårot , bullar o leksaker.
När vi höll på med själva inlastningen så sprack framrutan på bilen.Är det inte typiskt!?!!!

Festen blev aningen föööör mycket för både mig o Janne psykiskt, därför gick vi o var RÄTT irriterade på varandra i en vecka.Jobbigt som sjutton men nu är allting löst o det känns bättre igen, tack o lov.

Fredagen den 24 tog Janne o jag in på Best Western hotell nere vid vanadis. Jätte fina rum o otrolligt trevlig personal.(på kvällen) Vi pratade ut om sjukdommar o allt annat möjligt. Tim var hemma hos mormor o morfar ute i Kungsängen och Johan hos Anita här i Högdalen. På lördagsmorgon fick vi veta att Anita var ordenligt sjuk men hon ville inte störa oss. Har ni hört på maken till omtänksam kvinna.!!! Efter mkt om och men så åkte hon in till sjukhuset o blev inlaggd för 4 olika saker. Stålkvinnan!
I måndags fick Tim velbe igen fast i halvdos för hans kropp är inte på topp, värden är för låga.
På kvällen fick vi storbesök av familjen Jönsson från självaste Skååååne, vi bodde nere hos dem när vi var på grisfesten. Vilken underbart skön familj, we love.
Äldsta dottern Linnéa, 15 år gav oss ett jätte fint kort som hon hade gjort själv o i det låt det en stor summa pengar. Hon är grymt duktig på att foto o hon hade sålt sina bilder för insamlingen till Tim. Så nu ska vi hitta på nåt bra som kan gläjda fler barn. Du har ett hjärta av guld tjejen! Kärlek! <3
Vi käkade middag ihop, ingen delikatess middag kan jag lova men vi had en trevllig stund tillsammans.
De bodde inne på söder på hotell Malmen som var under stor renovering. Det var tydlligen katastroff överallt, tycker det är dåligt att mans ska betala samma pris då. Bu för Hotell Malmen.
På tisdagen gick vi o såg när Djurgården blev krossade av Södertälje. Det var första gången ett par av Jönssons gick.
Efter matchen hade Tim o Johan lekstund, de lekte kull med Linnea, Elin o Emma.
Onsdagen spenderade vi inne i city, kikade i lite affärer men det är så jobbigt  när det är så mkt folk. Vinkade av Jönssons vid tåget, vilket var jobbigt, vi gillar dem så mycket.Hoppas vi ses snart.

Torsdag o fredag har dagis varit stängt o Johan har varit hemma. Igår var vi på bio hela familjen. Vi såg Rallybrudar. Den var väl ingen hit direkt. 2 av 5.
Nu har jag bara 4 dagar kvar av mitt shakande, ska bli så skönt o få börja äta igen. 5 veckor har gått rätt fort, trodde aldrig att jag skulle klara av detta. Men 10 kg lättare o 12 cm mindre midja så sitter kläderna inte så taight som förr, härligt.
Till helgen har vi blivit inbjudna till Älvsjömässan av självasta Darth vader. Sen har Nalles resa en monter som vi självklart ska hålla till i. Så kom dit o kika. Ni kanske kan få se o höra Tim sjunga!
Tim mår rel. bra, han sover mycket om dagarna, har fått fler frånvaroattacker och äter oss ur huset pga kortisonet ;)
Jag tycker det känns som han har "gett upp" lite, men jag hoppas att det bara är min känsla.
Han skulle behöva en riktig vän som finns där för honom i alla väder. Det är lite dåligt med det!

Hur ser de närmaste veckorna ut då?

Vi fortsätter att gå till bup en gång i veckan, tjejerna där är helt fantastiska. Så förstående o goa.
Blodprovstagning en gång per vecka, Velbe den 10 om allt  ser bra ut. Velbe = cellgifter. Ny MRT ÄR INPLANDERAD I NOVEMBER.  hmmm. Och det bästa av allt, den 3 december sätter vi oss på planet till Gran cancaria. Ska bli så skönt så.  Miljöombyten är så VIKTIGA  just nu.

Ja det var det...
KRAM!

Överraskningsfesten

Vilken dag!
Tim blev ordentligt överraskad kan jag ju säga. Johan blev otrolligt rädd istället när alla hoppade fram o skrek " surprice".
Vi börjde festen med klasskompisar o jämnåriga, käkade korv, glass , tårtor, bullar och godis i määääääängder!
Hade en trollkarl, Bogdan som trollade fram kaniner som ungarna gillade. Sen kom The Poodles o lirade några låtar, DET var uppskattat kan jag lova. Både för barn och vuxna.
Vi käkade supergod mat , ja inte jag då om går på pulverdiet, blev ordentligt sugern på både det ena o andra kan jag lova. Tim orkade iallafall vara med till 20. bra tycker jag eftersom han mådde så kymigt. Älskade Tim.
Vi andra stannade kvar till ett cirkus.
Jag vill verkligen tacka alla som hjälpt oss med festen, Helene K, Wallis family, Kildén,Johansson o Burman.
Sen ett EXTRA STORT TACK till Emily Gray som fixade allt godis, tårtor och mat, bara för vår skull. Diiiiirty girl ...grrr.. Kärlek.
Vi fick åka till ALB dagen efter o dela ut godis, bullar o tårtor till barnen som låg inne. Vilken lycka o få sånna godsaker när man är där.
En bra o lyckad dag enligt alla skulle jag tro.

Det här var en kort version av vad som hänt, läggger in lite bilder.

Many thanx to:
Alimenta
Delicato
Diab
Diplomis
Grays American Store
Grays Bakery
Karamellkungen
Polkagrisbageriet
Smakis
Texas Longhorn

Kärlek!

Fredag

Sitter här med min choklad shake i handen o vet att Tim måste väckas. Han ska på återbesök på Q80.Vet ni att han har gått ner över 4 kg på 4 dagar, inte bra inte bra. Han ser så liten o tanig ut där han ligger i sängen, lilla gubben.
Tim ska få anitbiotika o ta prover så det lär väl ta halva dagen om jag inte gissar fel. Vi har rätt dåligt om tid om sanningen ska fram. Vi har ju överraskningsfesten i morron o allt ska falla på plats.
Vill passa på o tacka våra goa mysiga o omtänksamma vänner: HELENE THE ROCK K OCH WALLENHOLMARNA. Ni finns där alltid för oss, greatful.
Sen ett kalasstort tack till vår nyfunne vän EMILY! utan dig hade festen inte blivit så smarrig o sockrig. Lööööv.
Nu kommer det en yrvaken kille ut från sovrummet. Ska ta hand om honom nu, tycker att han verkar lite piggare idag än i går.

Kram!

Hemma!!!

Ja nu är vi hemma! Kom hem ca 14.00 men Timpa är ju tyvärr allt annat än pigg! Men o andra sidan så är ju inte det konstigt heller med tanke på att han inte ätit på ca. två dagar?
Vi ska tillbaka dit imorgon Fredag för lite prover och antibiotika. Man kan säga att vi har lite permis nu för Tim har nålen kvar i porten. Till helgen så är det meningen att han ska kunna ta antibiotikan i munnen istället,men men! vi får se. 

Torsdag!

Hejsan svejsan! Timpa o jag sitter här och ugglar med playstation på sjukan!
Idag är det ännu bättre då Tim t.o.m skrattar och är glad!
Crp har gått ner från 106 igår till 46 idag! jolly good!
Nu fattas det bara någon som kommer in och säger att vi kan åka hem, det vore ju inte fel just nu!
Han är fortfarande lös i magen och kinden är nog tyvärr lite mer påverkad idag!Men!!man kan ju inte begära för mycket!!!Ähhhh! skojade bara!! Man slipper ju iallafall vara ute i ångest-vädret,ibland undrar man vad man gör i ett land som Sverige?? 1 MÅNAD sol!! det är det man jobbar för hela året? Hoppsan! blev lite nego ett tag där.
Hursomhelst!!!     Ha en bra dag allihop.

kl. 16.15

Tim är fortfarande rätt ok och vi kommer med största sannolikhet få åka hem i morgon förmiddag, hurra!
Han får kortison, antibiotika och har fortfarande dropp pga att han äter lite dåligt!
Nu är han igång och spelar playstation och tempen är på 37,1. Skönt att han är lite rosig om kinderna idag om man jämför med igår då han var vit som ett lakan!! Svullnaden i kinden har de inte riktigt kommit underfund med ännu?
Teorin är att det kommer från strålkniven och att det ska lägga sig med cortisonet,vi får se om några dagar helt enkelt!!
Hörs igen!!
Janne.

Morgon

Hej, ungefär samma läge som igår! Frågade Tim om hur han mår och han tycker att det känns lite bättre!
Vi väntar på ronden som ska vara mellan 9-10 tiden.Det kommer först läkare från denna avdelning och sen från Timpas vanliga också. Får väl hoppas att neurologen tar en titt idag också?Ska försöka få Tim att äta lite,de kom in med en bricka med lite olika frukostgrejer på. Han har ingen feber idag iallafall 36,5! det är ju bra. Nu tycker han att det börjar bli långtråkigt och börjar prata om att åka hem!! Det kan jag säga är ett jättebra tecken!! Då brukar han vara på bättringsvägen!!

Lägesrapport från sjukan!

Sitter bredvid Tim här på avdelningen. Han var väldigt medtagen när vi kom in i morse,helt slut faktiskt!!
Febern har iallafall gått ner nu till mer normal temperatur. Han är fortfarande väldigt trött och sover mycket men han är iallafall kontaktbar nu!! Imorgon(ons)kommer en neurolog titta till kinden han tappat känseln i och han får nu cortison och antibiotika i dropp! Får hoppas att det blir lite piggare läge imorrn? Skriver mer när jag vet mer helt enkelt!!
Ha det så bra allesammans!!!    
Janne. 

Tim inlagd!

Tim ligger nu inlagd på Q80 för infektion, han ska få antibiotika. Jobbigt o ligga på en helt annan avdelning,  Q84 var fullbelagd.  Ja va 17 är det som händer? Allt bara rasar samman, jag hoppas att det är utrsensningen som Tim påbörjat som gör honom sjuk. Försöker ta det p ett "bra" sätt o inte se att det faktiskt kan vara det motsatta!
Jag ska in i duschen nu, ut med hårbollen och sen åker jag i ilfart till ALB. Åhh min älskade TIm, kom igen ge inte upp! Älskar Dgi!

Tack Emily för ditt stöd, u r my angel!
Hörs sen!
Kram!

Lite nytt!!

Hej på er allihop!!
Vi är i full gång med överraskningspartajet som blir av på Lördag. Vi har verkligen fått hjälp av många med både bullbakande och sponsring av drickor m.m. Festen kommer nog att bli kanon med gäster som står för underhållning och massor med annat. Om !! det nu inte är så att Timpa segar ihop?vilket känns som han verkligen håller på att göra!!

Cellgiftskuren som skulle bli av idag Tisdag blir inte av pga. alldeles för dåliga värden. Han är trött kommer inte iväg till skolan är frånvarande och sover flera ggr varje dag. Hmm!! inte så värst kul faktiskt....
Läkarna har bestämt sig för att sätta in cortison för hans svullna vänsterkind som han för övrigt tappat känseln i??
Vi försöker peppa honom varje dag av rädsla för att han ska komma in i nån slags "ge upp fas"men det gör han aldrig hoppas vi. I övrigt så mår vi allihop väldigt crap just nu.

Tusen tack till ALLA!

Finner inga ord.. Jo TACKSAMHET, GLÄDJE och KÄRLEK är det vi har till alla som mailat ringt och kontaktat oss efter artikeln i Aftonbladet.
Det tog oss två dagar att sortera alla mail med hjälp av Micke Wallenholm vår vän!!Nu är det gjort och vi är mycket glada över resultatet!!! Många spännande saker och väldigt bra tips har vi fått. Ni som ringt och vi inte har svarat? så beror det på att vi helt enkelt inte hunnit med. Ring gärna igen nu när det lugnat ner sig lite
Hursomhelst! Allt har varit bra senaste dagarna med Tims nya låt som en liten höjdpunkt (Tack igen Mange för det.)
Just nu när det gäller Tims behandling så fortsätterhan ta sina Rapamunetabletter kombinerat med cellgifter genom porten.
Hans värden är just nu OK!! men varken mer eller mindre än det,lite pressade på gränsen till påfyllning av Trombosyter m.m.
Johan springer omkring på dagis och mår väl både bra och dåligt, går lite upp och ner tycker vi! Han får riktiga vredesutbrott ibland både på oss och Tim.
Fast ilskan mot Tim beror nog mer på storebrors förmåga att agera lillpolis ganska ofta he he.
Än en gång:Tusen tack för all härlig uppmärksamhet ni riktat mot oss!!! Känns jättebra och det värmer verkligen.

Här kan Du se o höra Tim sjunga

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article3466169.ab

Aftonbladet

Tim är med i Aftonbladet idag måndag, missa inte det.

Bilder

Almers Hus, Varberg Aug 2008
Tim på klipporna, Getterön 08
Tim & Johan
Tim was here... Obs, inget träd kom till skada under fotograferingen.
Tim övar... Farmor AK längtar.
Kolmården, Tim & Linda
Ajajaj vilket bett!
På Grönan m morbror Daniel
Vem har vi här då? Jo Svintos söte pappa Loke t.v
Svinto kaxar på....här bestämmer jag :)
Tims blivande fru Åsa alias fisken
Badar i vedeldad tunna hos Fam Jönsson nere i Harphult, Skåne
Carina & Linéa Jönsson
Härligt glada Ingela
Hjärtligt tack till Skyways!
Goa goa Jenni och ElliotRolle Nilsson m killarna...Mmmmm
Rally
Fantastiska Marianne & Göran
Tim i studion, här med Aftonbladets fotograf.
Lite bus med Towa
Johan väntar, tur han hade laptopen med sig.
Så vacker men ack så farlig.
Nypon.

Tim

Dagen började med att jag tittade ut genom fönstret o regnet bra öste ner. Hurraaaaa...not!
Men har man hund så spelar vädret ingen roll. Janne o jag gick ut o tittade på lokalen vi ska ha den 18e, vi kom fram till att den är alldeles för liten. Så nu lutar det åt att vi är i dagis lokaler. Det blir till o maila runt till alla igen.
 Så alla berörda vet nu att det blir på Johans dagis Sjösavägen 4 istället!!

Idag var vi inne i studion också för att lägga det sista på Tims sång.Aftonbladet web-tv var där och filmade plus intervjuvade Tim.Lite för mycket spänningar tydligen eftersom han blev så trött längre fram på dagen.
Det var knappt han klarade att lägga på sången på slutet!Klippet kommer ut imorgon eller på tisdag sa de till oss. Kul att låten snart är klar.

Nu ska jag gå o göra mig en smarrig super smarrig Alevo shake...( känner hur strupen drar ihop sig) Tänk att en kopp thé skulle bli en sån lyx.
Kram till alla!


 http:// hem. bredband.net/b333120


Johan(LILLEBROR)

Ville bara lägga till om lilla Johan som haft det lite jobbigt ett tag med allt!!
Han är lite sjuk just nu så han är hemma från dagis(38,7 i feber).
Så duktig ändå och kämpar dagligen på med allt så gott han kan.
Han såg fram mot att få åka med dagis till Västertorpsparken idag(Tors.) där de sen skulle gå till en pizzeria o äta!
Stackarn, just då blir han så klart sjuk!
Får väl köpa pizza här hemma o ha lite mys ändå!
Ha `re.
Hej svejs.


Lite nytt!

Hej allihop!tänkte att det var dags o komma med lite nytt.
Tim har påbörjat en ny variant av behandling som han får intravenöst i sin port i bröstet,det är en cellgift som tydligen sammarbetar med tabletten rapamune som han tagit en period nu.
I övrigt så ser man på honom att han är lite sliten just nu. Ofta trött redan mitt på dagen och lite smått förvirrad faktiskt.
Men en hel del roliga saker har också inträffat sen vi skrev nåt sist.
Vi var ju nere i Skåne helgen som var och hade otroligt trevligt på den traditionsenliga "Grisfesten".
Det är en fest som en fantastisk människa vid namn Bengt Nilsson arrangerar tillsammans med hela grannskapet i Svensköp och runt omkring.
Vi hade sanslöst trevligt och vill tacka alla som var med från hela hjärtat.
Under tiden där bodde vi hos en familj på en bondgård Fre. till Mån. Stort tack till familjen Jönsson!!! för det!!, ni är underbara!!
Nu på lördag ska Tim in i studio igen och sjunga in en låt som Anna Karin,Tim,Mange(C-90 PRODUCTIONS) och jag gjort tillsammans!
Den kommer att ligga med som en länk till en artikel om Tim i Aftonbladet snart(skriver på sidan exakt när det blir).
Låten blir riktigt bra och Tim har  skrivit texten med mamma A.K så det blir ett väldigt starkt budskap.
Aftonbladet kommer också in i studion på Söndag för att filma honom vilket kommer hamna på deras web-tv.
KUL VA!! 
Nu får ni ha det så bra så länge!! Hörs snart igen.