What a week! Lite uppdateringar

Pappa min har fått en hjärtinfarkt. Mamma ringde sent i förrgår kväll o berättade att de hade fått ringa efter en ambulans. Det tog nästan upp till en halvtimme för den o komma dit ut. Envisa pappa vägrade att åka ambulans han ville hellre ta en taxi.Ja jag säger o det....  Nu ligger han på DS ett par dagar o får gå igenom en massa kontroller. Pappsen häng kvar!

Tim har haft låga blodvärden så förra veckan fick han fylla på blod i ett par timmar, efter det ringde de o sa att hans trombocyter oxå är låga så han får inte få hårda slag el nåt sånt . Då kan han få inre blödningar! Inte nog med det nu är neutrofilerna låga... alltså är infektionsrisken är hög. Annars är allt bara fint! *S*

Han är pigg o glad o längtar efter en hund. Vi ska nämnligen titta på en schnauzer dag. Såg en annons på blocket o ringde men först ska man bli "godkänd" så vi får se hur det går i kväll. Jag är velig om jag verkligen orkar det här men Tim behöver nåt positivt i livet så varför inte! Visst det blir mycket pyssel när man ska åka bort o så. Men en liten valp livar ju upp tillvaron inbillar jag mig ;)
Allt löser sig!
Namnsförslag?


I  fredags var vi på Junibacken, BCF hade ett journalist stipendium o dela ut till bästa artikel om barncancer. Helena(söta, rara,goa) som skrev om Tim i KP var en av de tre nominerade i Sverige. image211
Tyvärr gick priset till en annan tjej.Men jag hoppas att hon inte blev alltför besviken. Vi hade en kväll med trevligt sällskap o smarriga pannkakor  iallafall.

Jag måste ge en eloge till I´s mamma Helene , hon är ju ett energiknipppe utan like. We love you!
Ber om ursäkt om vi inte hann prata så mycket i fredags. Fika nån dag kanske?
image212
Nu ska jag titta på Jennifer som är hos Malou´s efter tio på tv4 som ska berätta om sin cancer. Super söt tjej o kalasrolig mamma. Tim blev så förtjust i henne, Jennifer alltså :)

Ha en fin vecka o var rädda om varandra!
Lämna gärna ett spår efter dig!

http://hem.bredband.net/b333120


Lite bilder från helgen

image210Söta killar!
image207Räk & Lax tårtaimage208Skink & Salami tårtaimage209Tim & Sara


I helgen firade vi Micke som fyllde 40 år. En trevlig tillställning m mycket glada barn.  Jag gjorde smörgåstårtorna till kalaset, ni ser dem här ovan.
Tim blödde näsblod o gick med en tuss i näsan men blev tröstad av Sara, turligt nog :)
Han har väldigt låga värden, Janne o Tim är inne o tar nya prover just nu, hans hb ligger på 77 o gränsen ligger på 80 om jag inte minns fel. Så det blir till o fylla på blod i morgon fm....usch!
Vi har tagit ett uppehåll med Celebra( epmedicin) vilket gav honom sår i näsan. Otäckt sår!
Strålkniven väntar de med tils nästa MRT, de tror att den sista tumören kan vara svullen o kan försvinna själv vilket jag tvivlar på men jag är ju oxå en pesimist...tyvärr!  Hoppas kan man alltid göra.

Jag o Mia åker till Italien i slutet av mars. Det ska bli så skönt o roligt. Tänk att man kan åka dit under 1500kr! Helt otroligt.
Johan är hemma idag från dagis, Lite febrig o med krupphosta. Han har lekt och byggt upp värsta bygg arbetsplatsen med bilar i vardagsrummet. *S*

Så vad tyckte ni om melodifestivalen i lördags då? Jag såg bara två låtar lite snabbt... många  låter som kopior av andra låtar.....
På fredag ska vi till Junibacken o träffa Helena Ö, hon som skrev artikeln om Tim i KP. Det ska bli så kul o träffa henne igen.Hon gjorde avtryck ivåra hjärtan.Gulledej!
Sista hjärnjänget träffen är det oxå, lite trist tycker Tim. Men de kanske kommer på nåt kul o göra tillsammans lite då o då ändå?!

Näe nu ska jag fixa mat till Janne o mig barnen har ätit på gyllene måsen redan...
må så gott o var rädda om varandra!
kram!

Onsdag 6 feb

Ja nu sitter man här klockan är 6.06 på onsdagsmorgonen och jag har inte kunnat sova nåt alls i natt. Det är ju så frustrerande o bara ligga o vända på sig, tankarna far i huvudet och kroppen vill inget annat än o sova. Så nu väntar jag på att barnen ska vakna, Tim ska upp vid halv åtta o johan halv nio. Ett tag kvar med andra ord. Regnet slår mot fönsterbläcket, härligt ljud! På tvn är det reklam för nåt mirakelsmink som döljer alla skvadranker *S*
Janne o jag åt frukost ihop, DET var länge sen vi gjorde det så tidigt!
Igår var det semeldan, vi mumsade varsin semla här hemma. Johan han åt bara grädden men inte "vaniljen" som jan kallar mandelmassan,bullen gav han sin mamma. Pratade med Mia om Sardinien, vi åker nog dit ett par dar i mars.
Tims födelsedag närmar sig med stormsteg. Måste börja planera ett ev partaj för de närmaste. Det lär gå i bowlingenstecken eftersom Tim älskar o bowla.Tänk att han fyller elva, 11 år. Helt otroligt.
Tim är så jätte duktig på att sköta sig själv om mornarna, han går upp o fixar o donar o kommer iväg tidigare än bestämt till plugget. Min kille! Älskar dig!
Nu ska jag kolla på lite matlagning på 4ans gomorrontv,
ha en ´bra dag
kram