Näe inte den här veckan heller ..

Har precis fått lite uppdateringar av Janne på telefonen..Nix det blev ingen kur den här veckan heller, värderna var alldeles för låga. Förra veckan låg det tex på 0,2 idag 0,3 ska upp till 1.0 minst! Så en vecka till utan gifter. Tim skulle ta det lugnt med närkamper inom fotbollen tex. Detta beror på att han blöder lätt. inre blödninngar är inget o leka med.
Tror ni jag har fixat med tvätten än? Nix! Men jag har diskat..int eilla va :)
Ha det bäst!

Grabbarna grus...

Grabbarna grus...


April måndag

Go morron!
Just nu sitter Tim & Janne på sjukhuset och väntar på blodprovsresultatet.
Vi skulle ju ha startat cellkuren förra måndagen men med för lite med trombocyter i blodet gick det inte så Tim fick en påfyllning av detta. Så om allt ser okej ut i dag blir det start med sprutor och tabletter i dag.
I lördags var Janne & jag på en hjärntumörsträff på ALB.Lättare stämmning den här gången faktiskt, eller är det vädret ja va vet jag.
Pratade med en familj om deras tonårs dotter som också har en tumör, de har fått 2 år av läkarna.
Då brast det, tårarna bara forsade nerför kinderna. Livet är så in i helvete orättvist.
Jag HATAR den här förbannade cancern. Inte nog med det lille Wille 1½år blev en söt liten ängel i torsdags.Lider verkligen med föräldrarna. De har oxå en hemsida men jag finner inga ord och vet faktiskt inte vad jag ska skriva.*får dåligt samvete* Sitter bara och gråter när jag läser deras blogg.USCH!!
Tim och Johan var hos kusinerna då vi var borta. Det gick galant, Tim var lite nojjig att sova borta men när vi kom och hämtade honom sa han att han kunde göra om det :). Min lille plutt..
Tack Yvonne för att du tog hand om våra älsklingar.
Samma lördag kväll var vi bjudna till Linda & Vikor på lite fest. Kan ju bara meddela att det blev en mkt blöööööt fast och att jag mådde som jag förtjänade i går- jag ska aldrig dricka igen! ;)

Har mailat ut till klassen att de som vill följa med Tim till sjukan får gärna göra det. Kan vara bra för dem o se vad det är Tim verkligen går igenom.Inte lätta saker direkt!!
Tim mår rätt bra nu , har gått upp i vikt till 34.8kg...jooo det är sant. Men matlusten är inte lika stor nu när han slutat med kortisonet. Åh vad jag älskar denna goa kille.

Nu ska jag sortera massor av tvätt, säkert en 8 maskiner *blaaa* nån som vill hjälpa till kanske ;)?
Ha en skön vårdag!

Kram!

Ola Tim Måns på julfest

Ola Tim Måns på julfest


Snart påsk & födelsedagar

Imorse åkte Janne & Tim iväg till ALB ( Astrid Lindgrens Barnsjukhus) för att ta blodprover.
Förra provet visade aningen låga vita blodkroppar. Så vi håller tummarna för bättre resultat i dag!
Sen bar det iväg till Ikea hela familjen, Johan som har öroninflammation och satt så lydigt i vagnen.
Det var tänkt att vi skulle äta köttbullar när vi kom dit men hela Stockholm verkade ha samma idé som vi. Tim blev jätte butter, "citron munnen" , han hade ju sett fram emot att få äta sina älskade köttisar.

Storhandlade till helgen på Kvantum, även där var det mycket folk  fast mest pensionärer med vassa armbågar! Väl hemma så var det dax o packa upp alla matkassar, men tycker det mesta var godis o sånt.Var är all mat???? :)
Solen skiner o våren har äntligen kommit hit. Fast värmen verkar dröja...hmmm..

Tim ringde till Alex som kom över på cykel. Så nu är de ute o bikar.
Tycker det är sååååå skönt nu när Timpan mår bra och kan vara ute o latja med sina klasspolare.
 Vi har trappat ner på kortisonet från 8 tabletter ner till 1 om dagen. Han har blivit lite rund, men lika go för det. Ett tag trodde vi att han skulle äta oss ur huset ;)  så han åt  ett mål mat var 3 :e timme.*hihi*
Väldigt ovanligt för Tim som man vanligen får tvinga i mat. :-P

Allt löper på bra, i morgon ska han gå på fritids , där ska de ha påsklunch.Efter det blir det bowling. Då är jag jag som ska vinna *haha* 
På kvällen ska Tim ut o leka påskkärring..haha näe jag skulle inte tro det va! Inte en chans på miljonen.
Ha en mysig kväll allesammans & GLAD PÅSK!
Kram
Anna Karin 

Inte att förglömma: TIM, vi älskar Dig!

Öppnar paket på min 9-års dag.

Öppnar paket på min 9-års dag.

Tjena hej!
Anna Karin här, nu har jag äntligen fattat hur man gör för att skriva lite i bloggen...tog sin lilla tid ;)
Skönt att vara "fria" från sjukhuset den här veckan.Blir däremot mycket nästa. Då är det både sprutor *usch* och tabletter.Måste ändå säga att Timpan är otroligt duktig, han klagar aldrig.Själv skulle jag behövt stesolid typ varje dag om det var jag som skulle få de där sprutorna.Just nu mår Tim kanon, han ska gå till fritids för första gången på länge, en heldag.Han behöver den sociala biten, blir lätt att han klamrar sig fast vid oss hela tiden.Igår var han ute o cyklade med Simon & David, två klasskompisar-kul.Johan har varit sjuk med faber o super snorig men vi kör en testdag på dagis ändå idag.De ringer om det inte funkar o de skulle ha lite påskmys  har jag för mig.
Janne ja va ska vi säga om honom då....*tänker* jo han mår rätt bra,han har iofs ont i ryggen så han pratar om att gå till en kotis.Jag har ju fortf mina ga eländiga krämpor men va är det mot Tim´s kamp.
Jag har en idol, en beundransvärd liten 9-åring, min son min kämpe Tim.

Tim :)

68472-1


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!