Skolbesök och gråt

Idag torsdag kom Annacarin, sjuksköterska från Q84 till Tim´s klass.Hon berättade om hur det är att ha cancer  och vad Tim har för behandling just nu. I slutet fick de som ville skriva ner sina frågor på små vita lappar. En fråga var om man kan dö av cancer!
Tycker att det var kanon att Annacarin kom och berättade igen.
 Nästa vecka är det behandling, ja om värdena är okej vill säga. Då vet jag att Alex, Simon och Lina SW vill följa med till sjukhuset. Hörde att det var fler tjejer som ville följa med när jag följde med dem till idrotten idag.Men det är upp till deras föräldrar, inget jag kan ta beslut om.*synd*
Tim har slagit rekord i dag - han kom till skolan kl 8.00 och gick hem 16. Det känns så bra att han mår fint just nu. Men jag har ju tyvärr lärt mig att efter solsken kommer regn, Så jäkla trött på det bara! Men man glädjs verkligen med honom när han mår bra. Just nu är han ute och cyklar med pappa Janne.Johan ligger och tittar på Bananer i pyjamas.
En liten ljuspunkt är att vi  KANSKE får åka till Mallorca ändå. Om allt ligger rätt till i planeringen så...håll tummarna!

Nu till nåt väldigt ledsamt.
Jag fick ett samtal från Ellen, hon Victor och Maja flyttade till Danderyd i vintras och bor numera granne med min barnsomsvän M. Han har två barn som är lika gamla som Tim och Johan. För en  månad sen gick hans fru bort i hudcancer endast 30år.Jag finner inga ord,det är så jäkla orättvist! Vi omges bara av denna jävla cancer.När ska de hitta ett bot mot den här skiten?
Just nu känns det jäkligt tufft. Satt med telefonen i handen och skulle ringa M men drabbades av panikångest, jag vet inte om jag pallar, jag kommer bara att stor tjuta och jag vill inte göra det jobbigare än vad det är för honom just nu.Så nu går alla mina tankar till familjen! *kram*
Ska skicka ett kort i morgon och sen måste jag ringa! Så är det  bara. Det hade jag själv velat!

Tog lång tid att få färdig bloggen idag.. barnen sover i sina sängar.Mina älskade barn mamma älskar er så!
Natti natt och ta hand om era barn och var tacksamma för varje dag!
Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback