Semestertider

Precis innan vi skulle åka till Varberg förra lördagen så satt jag o skrev ett långt, långt inlägg MEN det försvann ut i cyberrymden, tyvärr
Så nu tar jag nya krafter o skriver lite nytt. Så vad har hänt? Jo det ska jag tala om nu, så sätt dig ner o slappna av en stund.
Tar det medicinska först:
Dan innan midsommar gjorde Tim strålknivsbehandlingen, han sövdes vid 8 och allt gick fint, under den här tiden satte de fast ramen på huvudet, gjorde en MRT,gjorde dosberäkning samt strålning. Allt tog ca 11 timmar innan vi fick se Tim igen. Han var rejält trött efter narkosen så han sov mestadels av kvällen. Dan efter var han pigg, ingen huvudvärk efter skruvarna. Han ville att en sköterska skulle ta bort droppet o att läkaren skulle skriva ut honom så han fick åka o fira midsommar. Sagt o gjort så var han hemma igen, vi åkte ut till landet på Kungshatt..
Så otroligt fint där ute men mycket att fixa. Min kusin Carolina var där med sin man o vänner samt farbror Svante(kämpa) o Annika och faster Åsa. Carolina hade nåt kul o berätta för oss, de skulle ha barn - så stort grattis till henne o Marcus. Vi hade en lugn  men framför allt trevlig midsommar i år.
 Känns skönt när familjen är samlad hemma igen. Så otroligt glad att Tim inte mådde sämre av behandlingen.Älskar Dig gubben!
Igår var sista dan för Temodal denna gång nu har Tim en vecka utan cellgifter. Just med Temodal är det lite bökigt för Tim ska ha 70mg o tabletterna görs bara i 20mg så det blir vartannan dag 60/80. Så det gäller o hålla reda på detta. För övrigt mår Tim bara fint.
Den här veckan ska vi göra en hörsel us och ta blodprover. även läkarbesök fredagn den 13:e, (kan  ju bara gå bra.)

KP gjorde susen må jag säga! TACK TACK alla som skrivit o uppmuntat Tim att fortsätta kämpa.
 Det känns så otroligt bra att någon som inte ens känner Tim kan ge så mycket positiv energi som det gör.
Det ger även Janne o mig styrka. Så tack en än gång och fortsätt gärna!

Många har frågor till Tim, därför har vi lagt till fliken kontakt , där hittar du Tims mailadress!

Vi har varit i Varberg på Almers hus- där träffade vi andra familjer i liknande situation. Familjerna kom från Härnösand, Falun och Köping. Härnö familjen kommer vi definitivt ha fortsatt kontakt med. Tack (bcf) för en skön men regnig vecka. Vi handlade även på Gekås i Ullared. Ilove. Säger bara ta med stora plånboken om ni ska hit.

Janne ska lira nere i Västervik den 25-26 juli så vi får se om även jag får följa med. Det skulle vara skönt o få åka iväg bara vi två. Ska höra med mor o far om de kan ställa upp. *håller tummarna*

Cypern får besök av familjen Ahlgren första veckan i augusti. Det ska bli skönt o få lite sol, är trött på allt regn. Hoppas bara att vi klarar av värmen.

Den 11-16 Aug. får vi besök av våra Italienska vänner Marco och Filippo,de ska bo i Sthlm 5 dagar.
Filippo är röntgenspec. och kommer att ta en titt på Tims röntgenplåtar.
Vad ska ni andra göra i sommar?

Nu ska jag få Jonte isäng. Var rädda om varandra
Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback