Idag gäller det!

Klockan närmnar sig snart sju, har varit vaken ett tag.Utanför fönstret kan jag höra hur de bygger för norra länken.Har sovit dåligt inatt. Hur vanligt är det att AnnaKarin vaknar innan sju av sig själv??? Tim ligger här brevid o andas tungt.Gud så söt han är, sin son. Jag vill inte förlora honom, är så rädd inför dagens alla bestyr.Bara sövningen isig är läskig.Varför ska det vara så här, den ständiga känslan av att vara jagad, jagad av den där jädra cancern. jag är så förb trött på den, försvinn ut från våra liv nu!!
Klockan 8.15 kommer de o rulla ner Tim till nakosen, bestämde att vi struntar i "gladmedicinen" innan den här gången. Fråga mig inte varför!? Ska kanske tala om vad som änder i dag. Först blir det nakos, Tim sover, de skruvar fast 4-6 små piggar i skallbenet, det är en metallkrona som skall sitta på huvudet när de strålar, så att huvudet är fixerat under behandlingen, därefter gör de en skallröntgen (mr) och  dosplanering som tar upp till 2-3 timmar. Slutligen kommer strålkniven som tar ja vad sa läkaren 1-2 timmar. Summakardemumma så kommer TIm att sova under hela dagen, vaknar väl upp vid 5 skulle jag tro, groggy o fin. Älsklingspojken min.
Måtte detta gå bra.

Igår när jag lagade lunch till Tim så fick vi oväntat besök av både Helene och LG " hallåååå dääär".Blev kanon glad av att få sällskap under ett par timmar. Tack LG för filmen, vi kollade på halva i går sen somnade Tim, Så resten får vi kika på i kväll...om han orkar.
Pratade med neurokirurgen ang dagens operation.Fick en chock när han berättade att Tim även hade två tumörer i vänstra tinningen 12mm stora. Det hade jag inte en aning om! varför har ingen berättat det för oss?Kände som om luften gick ur mig och började må illa,*helvetes jävla skit*
Han skulle berätta hur der ser ut på dagens röntgen i kväll.

Nu vaknar pussgurkan här brevid mig, ska ge honom hans mediciner och göra oss klara.
Ha en bra dag, det ska vi
Kram!

Tims hemsida:
http://hem.bredband.net/b333120

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej på er, tänker på er och hoppas att dagen blir så lindrig som möjligt. Jag vill så gärna ta bort allt det onda och nu vore det väl sjutton också om inte skiten försvinner. Jag håller hela kroppen för att allt ska gå bra. Kramar/M

2008-04-24 @ 09:20:29
Postat av: Boel

Hej!

Vi håller alla tummarna som det bara går. Hoppas att du kan fördrvia din dag på något sätt. Skulle gärna vilja vara där och stötta dig, men var ju borta i tisdag när jag var med Mimmi på ALB.

Kramar i massor till Er alla
Boel från Västerhaninge

2008-04-24 @ 10:34:31
Postat av: Anonym

Håller alla tummar och tänker på er , hoppas och tror
att allt ska gå bra med er hjälte Tim idag .
Styrkekramar från Åsa

2008-04-24 @ 10:56:38
Postat av: Therése

Hej Timpa och mamma! Jag förstår att beskeden ni ska få/har fått är tuffa för er. Det är inte roligt att upptäcka nya tumörer när man är inne för behandling av redan befintliga - men jag hoppas ändå att ni kan få hoppfulla besked av läkarna. Det gör så ont i en för varje barn som lider av svåra sjukdomar/handikapp men vi får aldrig någonsin sluta att hoppas!

Detta måste bara gå att bota! :-)

Tim - du är en tålmodig duktig pojke!

Kramar till er alla!

2008-04-24 @ 13:46:45
Postat av: Stina i Umeå

Tänker på er, önskar av hela mitt hjärta att allt ska gå bra idag!! Världens coolaste Tim, kämpa på!! Du är bäst!!

Stora kramar från Norrland!!

2008-04-24 @ 15:51:37
Postat av: Jossi

Jag håller tummarna för er att allt har gått bra! Tänker på er HELA tiden tkr så synd om er..

2008-04-24 @ 17:16:21
Postat av: Moa

Hoppas dagen har gått bra, nu ska skiten bort!
Kram
Moa


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback