Aftonbladet

Tim är med i Aftonbladet idag måndag, missa inte det.

Kommentarer
Postat av: Anette

Nu har jag läst om Tim i Aftonbladet. Tårarna kommer ju. Tim är ju helt klart en stor hjälte, det gäller ju även mamma, pappa och lillebror också.

Många kramar till er alla.

Anette

Postat av: Moa

Vilken fin artikel, hittade den efter lite sökande på webben!

Men jag blir så arg. Det MÅSTE gå att få bort skiten!

Kramar

MOA

2008-10-06 @ 16:16:43
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Alex mamma

hej familjen, jag har en son som är 17 år o som har cancer...en stor tumör i magen på 8x12 cm den satt längs ryggraden o hade tryckt upp halva lungan!

Vi har kämpat med Alex under 10 månader på UAS o har låååång tid kvar med cellgifter. Vill bara säga att vi vet hur ni har det o hur ni känner det och glöm ALDRIG att ni aldrig får ge upp...Alex kämpar på han med o har ALDRIG klagat utan bara kämpar o d är jag glad för. Vi har oxå en liten schnauzer precis som ni, hör gärna av er om ni har tid o lust o stor kämpar kram till er

2008-10-06 @ 19:47:32
URL: http://www.snabbfliza.zoomin.se
Postat av: Kicki

Oh Tim, du är helt fantastisk som är en sådan glädje spridare. Så var det med Jennifer oxå när hon var sjuk. Det var hon som piggade upp mitt liv. Vart får du o andra cancerbarn kraft ifrån? Hur orkar du? Blir så ledsen att behöva läsa vad som har hänt sista tiden. Men samtidigt glad att du har sån livsglädje! Och jag hoppas att det finns nån där ute som kan hjälpa dej,måste finnas. Stor Kram Kicki i Bagis. Jennifer hälsar!

2008-10-06 @ 20:16:09
URL: http://kilden.blogg.se/
Postat av: Tobias Stein

Hej familjen, såg artikeln på aftonbladet vilket ledde mig hit… här har jag nu suttit en längre stund och läst alla era inlägg. Med tårfyllda ögon har jag läst hur nu svurit, gråtit och tagit emot jobbiga besked.



Men jag har också läst hur kärleksfull eran familj är, hur orubblig den är. Vilken kraft som finns inom er alla och hur stark TIM är.





Tänker på er...



2008-10-06 @ 21:40:28
Postat av: frida

Hej Frida här. Läste om er idag i tidningen och vill säga att jag tänker på er och det där miraklet kommer att komma till er!!! Det måste det.

Var rädda om varandra.

Kram från oss i Ljungskile. (fd. Bandhagen)

2008-10-06 @ 21:48:41
URL: http://fridajensen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback