Namnsdag idag, Grattis Christoffer!

Ja Tim har sin 11e namnsdag idag, Christoffer. Grattis älsklingen.På torsdag fyller Tim dessutom 12 år det kommer vi fira med ett litet party på Örby fritidsgård.
Självklart är all som vill komma välkomna bara ni hör av er till oss så vi vet hur många som kommer och det gäller rätt omgående! Man får hemskt gärna baka något och ta med sig om man vågar! Bring it on he,he.
Rent allmänt så är Tim ganska trött just nu,vet inte om det beror på hans värden för han fick inga cellgifter i torsdags.
Det är ju visserligen rätt självklart att han är trött lilla gubben!! han har ju kämpat med den här skiten i fyra o ett halvt år nu!!! herregud! man tror ju inte att det är sant ens när man tänker på det själv(suck).
Vi håller på o planerar resan ner till våra kära vänner i Harphult också,blir nog under påsklovet hoppas vi.
Börjar man inte o ruttna på  vädret nu? känns ju som geggan aldrig ska försvinna??
Ett vårtecken för oss är iallafall att Tre toppar(glassbar) i Varberg börjat smygöppna lite! Tack för det
Anne-Lie i Varberg.
Ha det bra allihop!

Kommentarer
Postat av: trine

Grattis på nammisen, Tim!! Är Christoffer mellannamnet, eller är Tim " the stage name"? Anyway, lotsa löööööööve från Texas!!

2009-03-16 @ 03:04:22
Postat av: Boel

Hej och grattis på namnsdagen samt att jag får sända dig en stor kram och ett jättegrattis på din födelsedag i förskott. Befinner mig i Skåne den dagen för att hjälpa min mamma.



Hälsningar

Boel

2009-03-16 @ 08:25:03
Postat av: Anette

Grattis på namnsdagen Tim!

Många kramar Anette

Postat av: julia

4,5år helt otroligt. Ni är ju helgrymma =)

Keep up the good work!

kramar

2009-03-16 @ 08:51:15
URL: http://livetsomsjuk.blogg.se/
Postat av: Moa

Grattis på namnsdagen, Tim! Eller om det är i efterskott, har inte riktigt koll på om det var igår eller idag ;)



Inte konstigt att Tim är trött, den jävla sjukdomen i 4,5 år och sen läget just nu, fy fan :( Det är inte så det ska vara.



Antar att ni har kvar snöslask, hoppas det försvinner snabbt nu! Vi har bara lite högar kvar men inget slask på marken, jag är förvånad, det brukar alltid vara äckelväder 19 mars trots att jag får för mig att det ska vara skön vår då... eller ja, åtminstone snöfritt :p Kram och lycka till med festförberedelserna!

2009-03-16 @ 18:57:25
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Linnea

Grattis grattis på namnsdagen!!!

Ser verkligen fram emot er skåneresa!

Hoppas ni får en jättebra fest, som vi tyvärr inte kan komma på. Hade GÄRNA kommit!

Stor kram till bästa familjen

2009-03-16 @ 20:39:20
Postat av: Cina

Hipphipphurra på namnsdagen Tim. Håller med om slaskvädret. Det är inte kul, allra helst när man har hund. Åkte förbi Janne och Svinto på promenad igår.... Ha det så bra ni bara kan. Lycka till med festen på lördag!! Kram Cina

2009-03-16 @ 20:44:31
Postat av: Sussie Blom

Grattis, Tim, från Jeff och Sussie i Norrtälje.

Ha det så bra!

Massor av kramar!

2009-03-17 @ 12:15:38
Postat av: alva

Stor kram till Tim o hela hans starka familj.Är det ingen av föräldrarna i Tims klass som är läskunniga o som kan läsa din blogg, hur svårt kan det vara att ta ett samtal med barnen o förklara Tims situation så att han kan få lite kompisstöd. Föräldrar upp till bevis visa empati. KRAMAR till hela familjen.

2009-03-17 @ 22:45:25
Postat av: owen Curtiss

hey Tim my name is owen and I heard that you are fighting cancer from my freind Randi so I thought that I would figure out a away to tell you that I hope you get to experience all fun that this world holds after you beat your cancer. And I heard somewhere that you recently had a birthday. My best wishes og gratular med dagen. likke til

Owen aka oskar fra skogfjorden. ;p

2009-03-20 @ 17:27:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback