Jag kan inte, vill inte förstå att Du är borta!!!

Det var ett tag sen vi skrev nåt , vi har helt enkelt inte haft orken. Idag är det så grått o trist väder utanför dörren så man stannar helst inne. ´Vad har hänt sen sist? Måste lägga ut lite sköna bilder på Rhodos resan som var fantastisk. Vi bodde på ett litet familjehotell i staden Ixia. Rummen var stora o fina, rätt ny renoverade skulle jag tro. Vi hade sovloft i vårt rum, mysfaktor. Vädret var perfekt inte för varmt, utan precis lagom att ligga o steka sig i solen utan att det bränner. En dag hade vi regn o det var den dagen vi tjejer hade bokat in en tripp till Turkiet för shopping. En lyckad o trevlig semester med andra ord.

Under höstlovet kom Linnea upp med sin mamma Carina o syster Emma. De stannade hos oss i 5 dagar. Vi åkte runt till olika shoppingcenter , Emma likes to shop ;).Vi älskar familjen Jönsson.
 Måste säga att vi var nog världens sämsta värdpar under denna vecka. Halvdan frukost o ingen lunch,fÖRLÅT OSS.
  Är rusktigt trött på mig själv just nu, vill känna glädje o lycka igen. Men vem 17 kan det i vår sits? Det är snart 6 månader sen vår älskade älskade Tim lämnade oss. Ena sekunden känns det som igår o andra som flera år sen. Är så rädd att jag ska glömma bort honom, hur han luktar,känns och hur hans röst lät. Fasen säger jag bara. Visst är det aningen lättare i vissa avseenden men det är grymt mycket tyngre nu efter 5 månader. Tomheten infinner sig!!! Fy fan vad man är ensam.

Sen har vi det här med julen, fy för julen. Det kommer att bli den värsta julen någonsin. Vet inte om jag vill fira den ens. Inte utan vår Tim! Vem ska nu vara vår söta lilla tomte? Johan älskade när du var tomte Tim, han var så osäker om det var du eller inte. Åh vad jag saknar dig hjärtat.

Johan är inne i en svacka just nu, han sover dåligt om nätterna, såpass att han vissa dagar får stanna hemma från skolan. Han är trött,omotiverad och arg. Han pratar väldigt mycket om Tim o att han ser honom här i lägenheten. Älskade lille Johan, vår prins. Nåt han är otroligt duktig på är att rita. Jag ska försöka lägga in några bilder han har gjort så ska ni få de vad detaljerade de är.

Janne har fyllt år o jag hade bokat in oss på en liten kryssning bara han o jag i all enkelthet ;). Det Janne inte visste om var att 14 av hans kompisar med på båten oxå. De satt o väntade på honom när vi skulle äta middag. Hur kul som helst. Tack alla ni som var med. Kärlek!

Så har vi det här med vaccineringen, ska man eller inte? Vad tycker ni?

Anki, tack för det underbart fina halsbandet. Muah!

Jajust det ja, ni som är o hälsar på vid graven, SKRIV GÄRNA I BOKEN SOM LIGGER I BREVLÅDAN!!!Tank joo

Over and out.
Kram
-A-

BILDMIX:



Kommentarer
Postat av: Nea

Tack för att vi fick bo hos er!! Tycker såå mycket om att vara hos er, älskade familjen Ahlgren!! <3



Jag vaccinerade mig igår, och mamma o pappa ska nog också göra det. Har bara haft lite ont i armen, annars har jag inte känt några bivärkningar.



Ha det bra!!

Älskar er! <3

2009-11-05 @ 15:51:58
Postat av: Johanna

Hejhej! Herregud jag lider mycket med er. det känns väldigt tungt när man förlorar eget barn. jag gråter nästan. vilket fin grav också..Ni är otroliga starka trots allt tunga. Vad mysigt ni fick besök under höstlov. BAMSE KRAM

2009-11-05 @ 16:19:41
Postat av: Loppan

Usch vad jag lider med er! Det är helt galet hemskt vad vissa behöver gå igenom. Krama lite på Johan, han är lika gammal som min äldsta och jag förstår såväl hur det kan vara.

Många kramar!

2009-11-05 @ 19:44:07
Postat av: Helen

Kraft och styrka till er alla och massor av kärlek...

Kram Helen i Skåne

2009-11-05 @ 19:44:07
Postat av: Cina

Åh, vad jag känner för och med er, förstår att saknaden är total.

Skönt dock att ni hade det bra på resan och att ni haft mysigt främmande av Linnéa och co.

Styrkekramar till er alla!!

Cina

2009-11-05 @ 20:04:51
Postat av: Cina

Ps.

Grattis i efterskott Janne.

Cina

2009-11-05 @ 20:06:16
Postat av: Julia - Älska utmaningen!

Vilka vackra bilder ni har! Blir lite tårögd, bara för att det är just vackert!

jag tog vaccinet för 2v sen, fick lite ont i armen men ingen feber osv...

Tänker ofta på er.

Massor med kramar

Postat av: Rita

Har ni funderat mer på att flytta? Ni kanske behöver börja om i en ny lägenhet så att Johan kan få den hjälpen att komma vidare? Även om det inte blir drömhuset nu så kanske en annan lägenhet som inte är så fylld av Tims sista tid i livet. Jag förstår att du är rädd att glömma men det är jag övertygad om att du inte kommer göra. Om jag fortfarande minns min ungsomskärleks röst, som jag inte pratat med på många år då han gick bort, så kommer du definitivt minnas din älskade pojkes röst. Jag förstår att julen kommer att bli extra vidrig. Ni får lägga allt ljus på Johan och hans glädje över julen så att ni tar er igenom den. Jag kan ju bara ana mig till vidden av den sorg ni går igenom...



Jag har efter mycket funderande beslutat mig för att både jag och sonen skall vaccineras. Jag tror influensan är värre än vaccinet och om man, som du och jag A-K, är lite av den skruttigare sorten så riskerar man att bli riktigt jäkla dålig. Sist jag hade influensa, 2005, hade jag över 40 grader (41,4 som värst) i tre dagar och bara satt under en filt och skakade för att sedan utveckla lunginflammation. Det vill jag inte vara med om igen ifall jag kan slippa. Det tog en jäkla tid att komma igen efter lunginflammationen. Så därför har jag nu, trots velande, bestämt mig för vaccination.



Ta hand om varandra! Jag tänker på er och Tim! Kram Rita

2009-11-05 @ 22:56:55
Postat av: Susanne

Jag och min sambo tog influensavaccinet i förrgår. Själv fick jag ingen direkt biverkning förutom ont i armen, men minns jag inte fel så får man väl ont av alla vaccinationer. Däremot min sambo blev väldigt trött dagen efter, så pass trött att han gick och lade sig och sov efter all frukostbestyr hemma, och han sov tills jag väckte honom 1 1/2 timme senare och var fortsatt trött hela dagen. Han har även känt sig trött idag, men han är inte alls lika trött idag. Vi har också en 6-åring, men där vi vaccinerade oss tog vaccinet slut så hon fick vaccinera sig igår. Det enda hon har klagat över är lite ont i armen, däremot hade hon nog inte särskilt ont i armen då hon ändå ville deltaga i skolas gympalektion.



Sedan är det så svårt att råda någon annan att ta vaccinet eller ej. Vi valde att ta vaccinet då vi har två små barn till, en 16 månaders och en liten bebis på 1 månad, och detta valde vi att göra för att vi inte vill att de ska bli sjuka.



Hoppas det är till någon hjälp.

2009-11-05 @ 23:16:32
Postat av: Lena i Lyckebo

Att va vaccinet är upp till var och en att besluta. Själv tror jag att det är en försökskaninsperiod och det ställer jag absolut inte upp på. Ingen vet vad resultatet slutar med och ett eget immunförsvar är det bästa.

Kämpa på goa familj och ta en dag i taget, det finns ett ljus och Tim leder er.

2009-11-06 @ 00:39:23
URL: http://www.fridatowe.bloggspace.se
Postat av: Boel

Att ta eller inte ta sprutan måste vara upp till varje person. vet själv inte om jag skall ta denna.

Vilka fina kort ni tagit.

Ett jättegrattis till dig Janne i efterskott.

Mina tankar finns hos Er var och varannan dag.



kramiz

2009-11-06 @ 07:42:34
Postat av: Madde

Jag tror starkt på att Tim faktiskt är hos er och att Johan har den gudomliga gåvan att kunna se honom :). Får alltid tårar i ögonen när jag läser era inlägg och det gör så ont att veta vad ni måste genomlida :(



2009-11-06 @ 12:05:31
URL: http://www.pottsorkens.blogspot.com
Postat av: Linda

Oj vilka fina bilder! Är det du A-K som är fotografen. Vilka kort ni än tar så blir dom så otroligt fina!

Det var kul att få följa med på kryssningen och jag känner att vi kanske borde ses lite oftare. Tycker så mycket om er.

Varma kramar från mig i höstmörkret.

2009-11-06 @ 13:21:59
Postat av: Frida

Härligt att resan blev lyckad! Det var ni verkligen värda. Kul med lite happening när Janne fyllde år, grattis i efterskott förresten. När jag läser om Johan berör det verkligen - det kan inte vara lätt inte. Hur var det nu, fick han ngt extra stöd i skolan eller? Om inte kanske det kan vara läge att lägga in en stöt nu när det är kämpigt...(min erfarenhet inom branschen säger mig att det brukar funka då...)

Glömma Tim - det kommer du/ni aldrig att göra! Men jag kan ju förstå att den tanken/rädslan är jobbig.

Ang vaccinet - ingen aning, vet inte själv hur jag/ vi ska göra.

Hoppas nu att ni kan krypa upp i soffan, tända lite ljus och krama om varandra - att ändå försöka mysa lite i den här mörka årstiden, det ycker jag hjälper även om det är väldigt mörkt och ruskigt.

Styrka & kraft!

2009-11-06 @ 14:36:19
Postat av: Åsa

Vilka fina bilder! Gillade den med Johan bland alla höstlöven, så härligt när det frasar om fötterna!

Kram till er, hela familjen. Sköt om er och gör sånt som ni blir glada av!

2009-11-06 @ 19:59:42
Postat av: Anna

Kommer ihåg första julen efter att min pappa gått bort. Då ville jag bara gå och lägga mig och sova bort hela julen, men med två små barn så fick jag ju försöka att göra det bästa för dem. Ni får försöka fokusera på Johan och försöka skapa nya traditioner. Då menar jag inte att ni ska ta bort alla ni hade ihop med Tim, utan skapa helt nya som kan läggas till det ni vill ha kvar.

Jag har vaccinerat mig då jag tillhör riskgrupperna och fick bara lite ont i armen. Vi kommer att vaccinera oss hela familjen, frågan är bara när det blir.

Ta hand om er!

Kramar i massor

2009-11-07 @ 15:18:21
URL: http://grodmamman.blogspot.com
Postat av: Anna

Glömde ju skriva att jag tror att så länge man fortsätter att prata om de som gått bort och håller kvar dem i tankar och på foton, då glömmer man inte. Men visst, det blir svårare att komma ihåg hur personen lät och hur det kändes att krama dem, men det går!:)

Kramar

2009-11-07 @ 15:20:31
URL: http://grodmamman.blogspot.com
Postat av: Moa

Det är inte klokt att det har gått ett halvår sedan Tim gick bort... Kan inte komma på om tiden har gått snabbt eller långsamt.



Jag ska nog vaccinera mig. Mitt immunförsvar är inget vidare så jag vet inte om jag skulle bli skitdålig av influensan, känns dumt att riskera. Däremot så behöver jag nog bli av med den värsta förkylningen innan jag tar vaccinet. En kompis har visserligen pratat mycket om kvicksilvret men jag resonerar som så att jag redan fått i mig en jävla massa kvicksilver i alla vaccinationer jag fått som barn så den här gör nog inte så oändligt stor skillnad. Och till skillnad från mina 50-talistföräldrar så har jag åtminstone inte munnen full av amalgam...



Kram!

2009-11-08 @ 16:34:11
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Burma

Tjing tjing !!! Skickar lite <3 <3 <3 till er, åh taack för att du lurade med mig på mässan ;) love yu !! kramzi mia PS. Så snygga bilder, åh vilka heta snäckor som var på ena bilden, åh så självklart Snygg Johan kram

2009-11-09 @ 15:18:27
Postat av: Millan

Hej! Vilka fina bilder! Den på Johan och den coola tröjan var jätte fin! Jag ska vaccinera mig, men tycker att det är upp till var och en att bestämma det. Tänker på er! Förstår att det här med högtidsdagar känns jobbigt! Många kramar Millan

2009-11-09 @ 21:34:14
Postat av: Anne-Lie Bertilsson

Hejsan,

Kul att ni hade en fin semaster. Kom ihåg att ta en dag i taget, glömma Tim kommer ni ALDRIG göra men minnena kommer att ändras lite då vi har en förmåga att förtränga det tråkiga och komma ihåg det roliga. Grattis Janne i efterskott. Ge Johan en extre kram. Styrkekramar från ett regnigt och gråtrist Varberg

2009-11-10 @ 12:10:58
Postat av: Carina

Tack för en jättetrevlig vecka! Mat kan vi väl fixa själv, huvudsaken var att vi fick träffa er. Synd bara att ni inte bor lite närmare, men vi ses kanske snart. JÄTTEKRAAAM

2009-11-11 @ 20:58:30
Postat av: Viktor

Sprutan ger en influensa "light" fick jag reda på av de som gav mig sprutan. I princip alla får ont i armen nån dag vad jag förstår! Vissa får feber upp till 39 grader, en bekant fick det! Det jag fick förklarat var att de som får feber av influensavaccinet blir förmodligen mkt mkt sjuka av den riktiga varianten och länge! Det går ju inte att veta innan man tar sprutan vem det blir så jag tycker definitivt alla ska ta den!!

Puss och kram till er!! Tack för senast (resan)

2009-11-12 @ 19:03:07
Postat av: Frida

Kikar in för att tala om att ni finns i mina tankar!

Styrka & kraft

2009-11-13 @ 11:31:22
Postat av: beatrice

så söt linnea är :)

2009-12-16 @ 14:24:22
URL: http://beatriiceniilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback