Så overkligt

Att avsluta året UTAN TIM ÄR SÅ OVERKLIGT! Jag tror att han ska dyka upp här när som  helst, att inte få se hur han ser ut, växa skratta eller få krama honom gör mig helt galen. Livet är inte som förut, är inte lika glad, iofs vem har varit glad så där som man brukade vara usch o fy säger jag bara.. idag kommer det bli mkt osammanhängande, vill bara få ut mig lite...
Var på graven med Linnea innan  hon åkte iväg, det var tungt men med medicinen i kroppen tar det bort topparna på alla känslor så jag lyckades hålla mig gråtfri. Trots att jag ville gråta! Skumt.
Hela familjen var vid graven på julafton o tände ljus o vi åt alla lussebullar som Tim älskar. Vi la även en liten bulle där. Den låg helt orörd när jag o Nea var där, trodde att fåglarna skulle ha ätit upp den.
Är så glad att vi har Linnea som kommer upp till oss o förgyller vardagen för oss. Hon är vår prinsessa. Johan saknar henne så mycket nu när hon har åkt hem igen, han var tvungen o ringa henne i morse gråtandes bara för att höra hennes röst. Gulle.Dagarna rullar på, det har gått 8 månader nu o det känns så länge sedan jag fick ha min älskade son i mina armar, hur ska jag/vi klara ett helt liv utan honom? Man tänker ofta på hur man tar sig igenom vardagen? det är knappt så jag förstår det själv. Problem har ju alltid funnits och finns fortfarande men det här är ju så jäkla fel som det kan bli!!
Som ni märker så skriver vi ju inte så ofta länge och det beror ju på att det påminner mycket om den jobbiga tiden då vi var inne här  oftare! Vi är väldigt rädda att förlora alla er som stöttat oss på sidan,vi ska försöka att skriva lite mer. 
 
Kram från AK & Janne

Kommentarer
Postat av: anette

vi finns här alltid!! älskar er! puss och kram

2010-01-10 @ 19:57:36
Postat av: Anonym

Inte kommer ni att förlora nån bloggläsare bara för att ni skriver sällan! Brukar gå in o kolla nästan varje dag o då missar man ju inget.

Så fin Johan är på alla kort! Även i pippilotter

;-) Å kortet på Janne med dragkedjan var kul... Tänk om det gick så lätt i verkligheten att få tyst på surrhumlor!

Kram på er, skicka en kram till Linnea också. Hon verkar vara en toppentjej...

2010-01-10 @ 20:59:16
Postat av: Ann-Charlotte

Är också inne och kollar för att se om ni orkat skriva något .

Är ofattbart att det redan har gått tid som egentligen är så lång .

Kram på er alla !

Lina Sören Ann-Charlotte

2010-01-10 @ 21:15:00
Postat av: Anonym

Förstår att ni inte orkar skriva så ofta. Jag tror ändå att alla har full förståelse för detta. Tänk att det redan gått 8 månader, det skär i mitt hjärta att läsa om den ofantliga saknad du beskriver. Ingen ska behöva förlora sitt barn! Vad fin Johan är! Kommer bli lång kö av tjejer när han blir stor!!! Tittar in här då och då och hoppas att ni orkar ta er fram en dag i taget. Skickar de varmaste kramarna och önskar att ni hittar styrkan i varandra för att orka vidare. Stor kram från en av era bloggläsare.

2010-01-10 @ 21:28:53
Postat av: Veronica

Ingen risk att ni mister oss bloggläsare,skriv för er skull och när ni vill o har behov . Min dator e paj just nu så jag kikar in via mobilen men fick ej upp korten. Tim min lilla blogghjälte fattas mig oerhört måste varit en tung jul för er. Många kramar till er fr mig.

2010-01-10 @ 21:51:45
Postat av: Cilla(Evelinas mamma)

Kära Tims fina familj. Precis så som du säger känner jag också.Vår fina flicka Evelina misste vi 2 dagar efter Tim lämnade er alltså den 9e.Tiden går så fort otroligt,och det känns som en hel evighet sen man kramade sin älskade flicka och sa att allt ska bli bra.Julen va fruktansvärd även för oss och även slutet på det jävligaste året i ens liv.Tittar ofta in på er sida för att se hur ni har det och blir så glad när ni har skrivit.Själv så skriver jag ganska ofta fortfarande jag tycker det stärker mig och helst när man läser alla stärkande kommentarer som har kommit in av alla ens läsare.Men alla känner vi olika och mår olika av olika saker. Underbart fina kort på er alla och va fint med bulle hos Tim på julafton.Evelina fick en liten my little pony häst i julklapp,det är svårt att veta hur man ska göra en sån högtid. Tänker på er i massor vi är just nu på samma plats i våra liv och funderar mycket på hur man ska klara av att leva vidare utan den man älskar. Ta hand om er.Kram Cilla

Postat av: Linnea

Är såå glad att jag har er också!! Är så skönt och roligt att åka upp och hälsa på!! Saknar er otroligt mycket och längtar tills vi träffas igen! Och vem vet...snart kanske vi träffas lite oftare!! ;) hehe!!

Puss och kram från NeA

2010-01-11 @ 10:26:28
Postat av: Boel

Kära vänner!

Ja livet blir aldrig mer sig likt. Tänker så mycket på Er och känner ibland en skam att jag inte gör mera. Men detta med min pappa och att försöka få min mamma att må bra tar väldigt mycket energi för att inte tala om allt annat runt omkring.

Sänder i alla fall många tankar och kramar.

Boel

2010-01-11 @ 10:37:24
Postat av: Karin

ni kommer inte förlora mig som bloggläsare och förmodligen inte de flesta andra heller.

Ni ska inte känna någon "tvång" att behöva skriva för vår skull så att säga. Ni skriver när ni känner att ni vill och behöver det.

Men vilken liten "sötlök" Johan är och vad fina kläder han valt ut åt sig själv på julaftonen =)

Tänker på er och skickar mina varmaste kramar till er i vinterkylan.

2010-01-11 @ 11:06:08
Postat av: Mia

Grymt bra bilder, som vanligt ;) när proffsen håller i kameran !! Ja, det är väl Nea åh A-K som står för de flesta bilderna.Tiden går åh ni kämpar på fruktansvärt bra tycker jag,även fast ni åker bergodalbana nog varje dag utan att direkt visa det.Hälsa snygg-Johan att han borde bli modell tycker jag faktiskt !! kramiz Mia

2010-01-11 @ 14:45:01
Postat av: Anonym

Gråter när jag läser er blogg..

Så hemskt. Sitter och bölar som en bäbis.



RIP! Gud är med er "/

2010-01-11 @ 19:57:26
Postat av: Julia - Älska utmaningen!

Tänker på er så grymt mycket. Ni är så vackra!!!

massor med kramar

2010-01-11 @ 21:13:58
URL: http://livetsomsjuk.blogg.se/
Postat av: Kia Hulin

Kära vänner!Vet precis hur ni har det eftersom vi är i samma situation.Simon skulle blivit 15 år 9 januariHans sista födelsedag 13 årsdagen "firades" på sjukhuset. Anna-Karin,du har min mejladress om du orkar skriv gärna.Ta hand om varandra.Johan får nog tjejer runt sig ofta,den lille charmören.Kram Kia

2010-01-12 @ 09:28:48
Postat av: Rita

Såg att det fanns mer att läsa....



Det bara värker i bröstkorgen på mig när jag läser dina ord A-K....så fruktansvärt överjävligt. Det går nästan att ta på längtan och smärtan i dina ord. Jag är glad att ni fått till er Nea som kan sprida glädje till er. Det är verkligen fint!

2010-01-12 @ 14:18:22
Postat av: Cina

Skriv när ni orkar och vill... vi finns här!

Underbara bilder...

Johan, du är sååå himla fin, vilket bra klädval till julafton!!

Kramar Cina

2010-01-12 @ 15:42:46
Postat av: Cina

Skriv när ni orkar och vill... vi finns här!

Underbara bilder, så fint på julafton hos Tim.

Johan, du är såååå himla fin i skjorta, slips och väst.

Kram Cina

2010-01-12 @ 16:04:43
Postat av: Anne-Lie Bertilsson

Vi finns kvar.Ta hand om er. Finfina bilder(även om några inte skulle få finnas)Stora styrkekramar från Varberg

2010-01-12 @ 19:53:16
Postat av: Anna (Pandan)

Ni förlorar inga läsare! Vi, jag iaf, finns här ofta.. kikar in lite titt som tätt för att se hur er vardag är. Jag är tacksam för det ni skriver!

Kram

2010-01-15 @ 20:20:34
Postat av: Yvonne

Tycker abosolut inte ni ska känna någon press att uppdatera här hela tiden om ni tycker att det är jobbigt. Jag blir glad när jag ser att ni lagt ut något nytt men vet att det inte är lätt för er. så när ni har ork och lust då lägger ni in det ni vill dela med oss här. Tills dess ha det så gott ni kan och va rädda om varandra. kram

2010-01-17 @ 20:39:46
Postat av: Helene, Ivars mamma

Kram till er, fina bilder, tänkvärda ord!/Kram Helene

2010-01-18 @ 15:26:10
Postat av: KATTA

Tårarna rinner varje gång jag läser på bloggen & självklart tittar jag in och kollar läget mellan varven.Ni ska ju bara uppdatera bloggen när det känns bra det får inte vara ett tvång för er.

Då blir det en börda för er istället.



Jag lider så med er det går inte att föreställa sig den smärtan ni går omkring med varje dag.

Tim var en underbar kille,jag lyssnar på hans låt emellanåt......

KÄMPA PÅ ALLIHOP

2010-03-15 @ 19:16:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback